Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Aranyérmes szelfimóddal érkezett egy gyönyörű flipes telefon
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
Nektek mi a tapasztalatotok a Pacificaffe-val?
Történt, hogy már nem először, rendeltem tőlük a két ünnep között. Eddig is megesett olykor, hogy nem a legfrissebb pörit küldték, pedig az első ilyen után a megrendelés megjegyzés rovatában kifejezetten kértem, hogy ha lehetséges, friss pörkölést szeretnék venni.
Most beraktam a kosaramba többek között egy nepali kávét, ami a kínálatukban egyébként a drágábbak közé tartozik a maga ~3.500,- Ft/250g árával, mert kíváncsi voltam rá.
Nos, sikerült egy majdnem 3 hónapos, egyébként közepesen világos, így nyilván teljesen döglött adagot küldeniük, ami eléggé bosszantott, így billentyűzetet ragadtam és megírtam nekik a csalódottságomat. Ennek már lassan két hete, de választ – meglepő módon – nem kaptam.
Csak azért írtam ezt le, mert így még csalódottabb vagyok, meg kíváncsi is, hogy nektek volt-e velük ilyen tapasztalatotok, vagy csak engem tisztelnek meg ezzel a paraszt viselkedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4260
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S 512GB! Számla + Garancia.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest