- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Pacific rome és malabar (a malabar még sztem túl friss, vagy csak nem ízlik, nem tudom, ezért pihentetem és majd arra még rápróbálok később).
Van benne valami, hogy felerősíti az ízeket, mert alapból nem másnak hanem inkább erősebbnek mondanám a renekás szűrővel készülteket.
Most a könnyen elkészíthető kávékra, az egyszerűbb ízekre hajtok (jól belenyúltam az elején az S.O-kkal, ami elvette a kísérletezéstől egy jó darabig a kedvem).Az egyszemélyes is lehet, hogy csak nekem kevés, de nem tudom kihozni abból az adagból a varázslatot, a kettő személyesnél is az volt a bajom, hogy sokszor kevésnek bizonyult, ezért vettem egy háromszemélyeset (ami nem ment föl a karral)... Így meg, hogy ezt a szűrőt használom látom, hogy kevesebből is bika intenzív ízeket kapok ua. a kávéból.
Szóval majd egy nagyobb egyszemélyes, az ízek kontrollálásához ezek szerint majd jó lesz (hogy jó-e a renekának az adott kv. vagy sem) de ezzel nem kapkodok, most egy ideig élvezem, hogy ízlik amit főzök
...
Aztán majd lehet, hogy az lesz a vége, hogy megveszem mégegyszer az ims-eket?!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...