Hirdetés
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adpeter
tag
Tegnap este rendeltem az akciós kávékból meg pár egyebet Kapuczinertől. Elég őskövület a rendelési felület,visszaigazoló emil sem jön. Mindegy,gondoltam,majd jön a cucc.
Erre reggel 8 körül csörög a telefon.Németh úr személyesen hív. Megköszöni a rendelést majd megkérdezi,hogy biztos kotyogóshoz őrölve kérem a kávékat?
Ááááááá dehogy...szemes. Jó gondolta,de azért megkérdezi.
Pedig biztos voltam benne,hogy szemesre állítottam kiválasztásnál,de valami miatt rosszul ment a rendelés.Lehet mégis én voltam láma!
Nem tudom máshol foglalkoztak volna-e velem,de ez eszméletlen korrekt dolog volt.Nem rendeltem egy raklap cuccot,de azért nem lett volna őszinte a mosolyom,ha megkaptam volna a csomagot benne az Etiop Yirg durvára darálva!

A végén még mondja,hogy berakja az ajándék csomag kávét és holnap már ott is a csomag.Átutalásos számlát küld,majd utólag utaljam el!
Majd nagyon jó kávézást kívánt. Nemsokára jött is az értesítés az MPL-től:úton a csomag!Köpni nyelni nem tudtam.Nem semmi manapság ez a fajta hozzáállás. Túl sok bunkóval találkozom nap mint nap,úgyhogy ez felüdített egész napra.
Innen is köszönöm neki!
ui: azt elfelejtettem egyeztetni vele,hogy negyed kilós csomagokat kértem.Ha rosszul ment el az is,lesz egy pár kiló felesleges kávém!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ááááááá dehogy...szemes. Jó gondolta,de azért megkérdezi.