Hirdetés
- 5 GHz körülre gyorsulnak a mobilchipek, a Huawei lemaradásban
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Snapdragon 8 Elite Gen 5 és folyadékhűtés jöhet a RedMagic új gamer táblagépébe
- Nagyobb akkumulátorral jöhet a Motorola Razr 70 Ultra, másban alig változna
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Mobil flották
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
Nah, én sem bírtam ki, ahogy hazaértem, beizzítottam az olasz 4 személyes Brikkát.

Gyorsan lefőztem 3 kuka törökkávé maradékot (amiért nem kár - újonnan is ihatatlan), és csináltam egy 3 hete bontott, az elmúlt időszak hektikus hőingadozásaiban ledöglött P&Y Black LXR-t.
Az eredmény fenomenális!
Icipicit érezni még a gépzsíros tömítéseket, de ez lehet, hogy csak érzékcsalódás, és csupán az olaszországi kávéélmények árnyékában tűnik fel... Szóval, az ízt hagyjuk is, bár kifejezetten finom, gyümis ízeket hozott az első főzet. 
A kidolgozás talán jobb, pontosabb, mint a 2 személyes románomé, a vákuum nagyon erős, alig lehet utána szétszedni. Szinte semmi sem folyt ki előre, egyszerre robbant elemi erővel! Ami más, hogy a felső rész erősebben nyomja és tömöríti a kosártömítést.
Negatívum: a teteje idegesítően nyílik, egy facsavarral ráerősített műanyag fogantyú van az üvegtetőn, tehát nem lehet csak úgy menet közben le-fel nyitogatni, a víz sem tud könnyen belefolyni mosáskor, előtte fel kell nyitni, mozgatáskor idegesítően rácsapódik a felső részre, szóval ezt a román ügyesebben tudja.
Kicsit korai még bármiféle következtetést levonni, ezek csak az első benyomások...
(Parci, mielőtt nekem esel, tudd, hogy 3 pohár Frescobaldi Nipozzano grappa és egy elég erős csanti után vagyok, szóval óvatosan...!
)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kiszivárgott az Oppo Find X9s Pro adatlapja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- VR topik
- Linux haladóknak
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Dell 27" USB-C Hub Monitor - P2723DE - 27% ÁFÁs
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Icipicit érezni még a gépzsíros tömítéseket, de ez lehet, hogy csak érzékcsalódás, és csupán az olaszországi kávéélmények árnyékában tűnik fel... Szóval, az ízt hagyjuk is, bár kifejezetten finom, gyümis ízeket hozott az első főzet. 

)