Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz H74Bo #143574 üzenetére

Mea culpa, hogy saját tapasztalatból iderohanva, megmondó emberként véleményt formáltam, mint olyan felhasználó aki középsötét csokis, testes kávékat iszik és mindhárom készüléket birtokolta.

Nincs nagy csoda, a kosárátmérő, illetve pogácsa magasság ráhatással van a testességre. Ebben a Flair Classic verhetetlen volt számomra. Ha sikerült mindent összehozni (nem könnyű, és meglehetősen macerás az előkészület) akkor olyan tömény csokibomba született amire azóta is könnyes szemmel gondolok.

A Robot kosárátmérője már nagyobb, és nem is hozta a Flair Classic testességét, de sokkal kiszámíthatóbb, konzisztensebb, egyszerűbb használni. Ezért írtam, hogy ez volt számomra az arany középút.

A Flair 58 pedig sem Renekával (ami bár rendesen mossa az ízeket, de igazán csokiba hajlik) se VST, se IMS, se más kosárral nem hozta még a Robot testességét sem. De még a Biancához képest is nekem üresebbek, laposabbak voltak a kávék.

Sajnálom, ha az én tapasztalatom nem egyezik a tiéddel, de ilyen a fórumozás.

Új hozzászólás Aktív témák