Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alabástrom
senior tag
Nem szeretek top kávékról írni, egyrészt mert nagyképűsködésnek tűnhet, másrészt alig ismerem ezt az elit világot, csak bepillantok néha, és ezért kb bármelyiktől seggreesek, nem tudom érdemben megítélni őket. De ha már szóba jött, hogy kevés az ilyen hozzászólás:
Van valakinek Barn El Vergel Koji otthon? Mik a tapasztalatok? Most bontottam, egészen elképesztő, valami illatos fa gyantájára emlékeztet. Nem szantál, cédrus, tömjén, vagy semmi olyan, amit ismernék, de mégis az az érzet, mint egy illatos gyanta. A zacsin mangó és rózsa áll, a mangót passzolom, a rózsát, ha akarom, melegen még bele tudtam érezni, de nekem full más világ, mint mangó plusz rózsa. Nagyon mély, szinte nem evilági. Megállítja az időt, kitágítja a teret, beránt a pillanatba. Inkább hetente egyszer egy ilyen, mint minden nap egy csak jó kávé.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen TV-t vegyek?
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Windows 11
- További aktív témák...
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest