Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
RetepNyaraB #9736 üzenetére
Ma megmértem mennyi az annyi. Én deci körül húzok (éppen 94 ml volt, de szemre dolgozom) kis kosárral és számomra tökély a végeredmény. Az americano meg mégegy "pancsolás", az nem hiányzik
Egyébként néztem a flair-ről videót de én nem láttam, h a vízen kívül bármit melegített volna. Amúgy, h melegíted fel? Beleöntöd a forró vizet? Majd kiöntöd és "kiszárítod" a fejet?
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC2 Új + 2év Care Refresh 2017.06.20-ig gyári garancia
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 3 RC Fly More Combo FMC drón szett
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest