- Rossz iPhone-t másol a OnePlus
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyalabka #8931 üzenetére
szia.
Én is jártam így, hátha te is rosszul próbálod vissza tenni a felső kosarat. Levettem a kosarat a kis drótfüllel, a felsőrészt és kitisztítottam. Visszaraktam a felsőrészt és azonnal oda tekertem az állítható vonalkákig. Ekkor tettem vissza a felső fogaskereket és utána legnagyobb meglepetésemre sörétet őrölt. Enyém is majdnem új volt, megijedtem. Majd rájöttem, hogy amikor a műanyag felsőrészt visszatesszük ne tekerjem sehova azonnal helyezzem vissza a kis drótfüllel a felső részt/fogaskosarat és csak ezután tekertem a beosztásokhoz az egészet együtt. Így már jó lett és azóta is. Gondolom a műanyag felsőrészt úgy tetted vissza, hogy a kis fehér vonalka hátrafelé álljon pontosan ahova kell de valószínüleg ezt nem is lehet rosszul összetenni mivel levenni is csak így lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Corsair 750D Airflow Thermaltake 750W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest