Hirdetés
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
hadam98
üzenetére
Sajnos ez van, én is vettem egy GRAEF CM 702-t, bár sajnáltam rá nagyon a pénzt, de állítólag ez a minimum. Ég és föld egy frissen darált AlzaCafé ezzel meg a bolti előre őrölt fűrészpor. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, akkor nekem az Omnia Barista Arabica, ami legjobban bejött az előre őröltből, de nem kóstoltam végig a teljes választékot. Próbáltam még DavidOff, Segafredo, Tschibo, talán Amoroy, és még egy pár másik márkát is őröltből, de nem jók.
Egyébként én nem értem ezt az egészet. Mármint néha elmegyek benzinkútra, kocsmába, kávézóba, fagyizóba, étterembe, és iszok egy feketét, de sehol nem kapni azt a szintű kávét, amit itthon egy olcsó karos géppel lefőzök. Egyedül helyben pörköltet ittam jobbat Tokajban. Jó persze, biztos azért léteznek a fenti helyek, mert valahol össze kell jönni társalogni, meg minden, de valahogy az ember többet várna. Mondjuk kaják terén is kb. ugyanígy vagyok, ritka az olyan hely, ahol jobban főznek, mint mi itthon, és messze nem vagyunk mesterszakácsok. Azt hiszem talán mindkét esetben az alapanyag lehet a döntő, és nem a gép vagy személyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás