Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Android dual SIM okostelefonok
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
#85578752 #4340 üzenetére
Hogy a dimmeren kívül kell-e más is, hogy legyen előáztatásod azt nem tudom. Talán majd sz. zs. elárulja, ő tuningolt már néhány gépet, bár azok szerintem nem autómaták voltak. A GC-mhez utólag lett hozzákapcsolva egy, ott csak a csatlakozókat kellett összepattintani, és a tekergetésre változik a vízhozam is. A QM gyárilag nem Ulkás, saját gyári pumpát használ. Ha a gyári pumpa behal, és nem lehet talpra állítani, akkor szokták Ulkával kiváltani, de akkor már OPV is kell bele, mert ha csak a pumpát cserélik, akkor valamiért már nem szabályozható olyan finoman a vízhozam. Az okára már nem emlékszem, mert elég régen olvastam a kávéológián. Az enyémben még a gyári van.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Garancia, Care Refresh
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- Bomba ár! Dell Latitude E5410 - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14,1" WXGA I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest