Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 14 Pro Max - sziget fesztivál
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nincs megállás akkuméretben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Bedobtam az automatás fórumra is, de remélem nem zavar itt sem senkit, több vélemény mindig jobb...
Én ma valószínűleg rendelek egy Philips gépet, a következők közül tervezek választani. Tudom nekem kell kitalálni, hogy mit szeretnék, de minden tippet / tapasztalatot / érvet szívesen fogadok:
2300: 112k-ra jönne ki, alap gép, de már silent brew (csendes), cappucino-t tud, latte-t nem.
3300: 143k-ra jönne ki, már tud latte-t is, szintén csendes.
5400: 161k-ra jönne ki, 12 program (persze fölösennyi), szuper kijelző, elvileg ez a top, de nem írják, hogy csendes lenne - ilyen létezik?
Amik miatt vacillálok:
Latte: általában ilyet iszok, de ha jól láttam ugyanazok az arányok, mint a cappuccinonál, csak más a sorrend, talán tudnék élni nélküle...
Silent brew: nem tudom ez mennyivel csendesebb, mint a normal változat (reklámokra nem alapozok sosem), esetleg másban (minőség, tartósság) eltér-e? Ha igen, milyen irányban?
Előre is köszönöm (illetve az eddigi segítséget is).
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest