- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz Andraskiss6 #16185 üzenetére
Nem vagyok éjjeli bagoly, csak ha úgy van fuvar.
Ma éjjel 1:15 kenyerek lerakva, irány a telep 15km. Mosás és alvás. Most pihenek 14:30-ig.
Ha nyár van Non-stop megy, ha 20C alatt akkor Start-stop. Fix kamion, fix pót.Tüzi: 2021.nov mondtam, hogy MO-n nagyon nagy baj lesz. Mocskok meg tovább művelik. [link]
HoTaZo: Finom dolgok lehetnek. Én wc papírt sem használok már vagy 7 éve. Felesleges pénzkidobás.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Somatom
veterán
válasz Andraskiss6 #16193 üzenetére
Már a retro is divat. Az öreg vett pár új pótot. Én is kaptam egyet. Vazze, dobfékes! Ezt a fillérszexuálást!
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
válasz Andraskiss6 #16191 üzenetére
Azért ezt fagyival ne játszd el, se tejtermékkel. Alma paradicsom stb oké, de fóliázott uborka már bepárásodik, az meg nem jó.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Qtya123
őstag
válasz Andraskiss6 #16185 üzenetére
Ha papírt kell nyomtatni a lerakón a hűtőről, akkor nem pampognak érte, hogy változott a hőmérséklet?
-
veterán
Sajtnál esett le az állam.
70 dekás aldist szoktam venni, tavasszal még valami 1200 volt, aztán felment 1490re, most 2900 :D na, mondtam is, hogy ezt sem veszek többet, mert ráadásul közben a minősége is érezhetően esett.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz KAMELOT #16181 üzenetére
Nem vezetek éjjel, mert bioritmus! Egyszer egyszer oké, meg amúgy is... csináltam éveken át, elég volt
Szépen nappal lehet menni, az este azért van, hogy aluggyá'.
HoTaZo:
Magyarországon ne keresd azt, ami nincs :D parkolót például. Vagy agyat, előrelátó gondolkodást, stb :DMás
[link]
Lesz itt mindjárt ezer forintos kenyér, mert nem elég a 25 százalékos infláció, meg kell tolni 30-ra :D[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16176 üzenetére
Hengersberg Penny, pár hetente van kirakva 15.99 euróért a nagy dobozos mosópor.
Múlt héten néztem otthon az Auchanba, 10590ft volt ugyanaz a mosópor. Eddig is drágább volt, 7500-8400ft körül, de most durván elszaladtak az árak. Cif súrolót is kint veszek, egy árban vannak, de itthonra a török gyártmány jut, és nem jó.
Sajnos nagyon szeretem a túró rudit, ami nem kapható kint. Eddig 600ft volt, 3 hete 900ft, múlt héten 1200ft! Jövő héten lesz akciós 890ft-ért! Eddig volt hogy üres volt a helye a polcon, most meg ott rohad rájuk.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
KAMELOT
titán
Milyen mosópor 10k?
Ja hát neg lehet köszönni a Vikikének.Tüzi: 3200km az 5 nap vezetés. Este 6-kor indulj és éjjel vezess, úgy szépen tudsz haladni.
2x 10ó 1600km
2x 9ó 1400km
1x Xó ami marad.HoTaZo: Ez a kaja nem nekem van Meg csak vizet iszom!
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
HoTaZo
addikt
Főleg, amikor kijössz a cégtől, belvárosi forgalomban, pénteken 16 óra körül. Reggel óta loholsz, lespaniztál, szétszedted az autót, összeraktad, elpakoltál, átálltál, szétszedted, lekötözted, rohannál egy parkolóhoz, akkor foglalkozzál ezzel is...
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
válasz HoTaZo #16172 üzenetére
Pont így számoltam én is
De maga a gondolat, hogy 3.200km távolságból mondjam meg mikor érek oda pontosan. Maga a gondolat is abszurd, de ezt még komolyan is gondolni... Háááát...na mindegy.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16172 üzenetére
Én már egy ideje németbe veszem a mosóport. Olcsóbb, és sokkal jobb a minősége. Csak Persil, vagy Ariel! Otthon már 10k ami kint még mindig 6500-6700ft.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
HoTaZo
addikt
Ha ma raksz, akkor péntek délután érsz oda. Tehát, hétfő reggelre kérjenek ablakot, mert még sok minden közbejöhet.
Az eddigi egyetlen liszaboni utamat kedd reggel rajtuk Gyálon, szombat déltájban értem a lerakómtól ¼ órára lévő kúthoz.#16170: Hát igen. Már kezdem nézni a mosóporok, tisztítószerek árát. Az lesz a szép, amikor majd a wc-papírt is kintről visszük haza.
Mint a veteránok...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
Gödöllő - Liszabon, felrakás után jelezzem a pontos érkezést, úgy foglalják az időpontot
-
Somatom
veterán
válasz HoTaZo #16166 üzenetére
Privátban lécci, vagy csak linkelve! Nem akarom látni! Bár, most házi csülökpörköltet fogok tolni itthon. Holnap pedig kilátogatok a budaörsi halpiac büféjébe, tengeri herkentyűket falni. Lehet, hogy még az Ikeaba is benézek (ott is vannak fincsik).
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz KAMELOT #16165 üzenetére
Hát ott van részletesen felsorolva minden!
Nem aludtál jól az új matracodon, hogy ilyen kötözködő vagy?
Azt tudjuk hogy te nem az ínyencségekre hajtasz, de én igen vagy ami otthon drágább azt itt olcsóbban megkapom például a Pringles t otthon már 1000 Ft alatt nem kapsz itt még két euró se volt. Megvettem olyan apró uborkát otthon sose találok igaz ez méretileg már a vegán pedofíliát horzsolja olyan kis apró zsengék.
De kapsz majd képet ígérem, amint megálltam.Somatom : S milyen finom volt, Brie sajttal, vajjal kend bagettben!
-
HoTaZo
addikt
Szeretek a spanyoloknál vásárolni, egész jó áron vannak finomságok.
[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Sziasztok!
Egy pótnál mi szállhat el, hogy ilyen ferdén álljon a vontatóhoz képest? Remélem, hogy számotokra is látható!
Egyenesen haladt előre, én nem láttam, hogy ugrált volna. De ő is észrevette, mert az egyik megállásnál kiszállt, körbejárta, nézte a kerekeket. Nem régi helyzet lehetett, mert ő is furcsállta, vakarta a fejét.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
veterán
válasz KAMELOT #16154 üzenetére
Annak idején hoztak új Schmitz hűtős pótokat.
Hát, a carrier után megváltás volt azok még a mellettük lévő pótkocsit is remegtették amikor ráhúzta...
Gondolom anno meg a carrier volt megváltás a kocka thermoking utánA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Somatom
veterán
válasz KAMELOT #16154 üzenetére
Hú, az a palettázás! 32 le a platóról, betetriszezni a raklaptartóba, majd ugyanez vissza. Állandó veszekedés az átadóval/átvevővel, hogy melyik jó, melyik sérült. Néha többet vártam cserepalettára, mint magára a rakodásra. Útáltam.
[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
válasz Somatom #16148 üzenetére
Az új hűtök totál hallkan mennek. Kabinban nem is hallod.
Tüzi: A silónál, meg mehetsz mosni meg csöveket rakodni, meg áthúzni a vámzárat, nyitogatni a silón fent az ajtókat.
Legjobb a hűtő. Nem rakodsz, tiszta vagy, max a végzáratteszed be ha kész vagy.
Mai meló....
14:00 kezdés
14:10 paletta leadása
14:30 rakodás
14:40 készen vagyok indulás
22:15 érkezés telep
4:00 leszednek
14:00 rakodás a pékségbenV1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Somatom
veterán
-
HoTaZo
addikt
válasz Qtya123 #16150 üzenetére
Nem tudom, hogy a tápos az mennyire siló, emelni nem kell csak a csöveket. A kompresszor zörög, folyamatosan a gép mellett kell lenni. Sertés, csirke telep borzalom. A tartályok (nekem 9 volt) töltése is nyűgös.
Nekem a ponyvás akkor nyűgös, ha egy napra esik a lerakodás és a felrakodás és mindkét áru lekötözős.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Qtya123
őstag
Már máshol is hallottam ezt, hogy a silós az "elitebb".
Nem tudom miért. Még 2017-ben 1 hétre elmentem egyik ismerősömmel a kamionra, hogy megnézzem milyen. Ő silóssal nyomja.
Nem azt mondom, hogy addig kell tökölni egy lefújásnál, mint a ponyvásoknak a mindennel is, de azért lehet vele szórakozni. Csövek kiszed, összerak, kompresszor üvölt végig mint az állat, emelgesd a silót, figyeld mennyi ment le, vége felé kopogtasd gumikalapáccsal, stb.
Egyáltalán nem az volt, hogy visszaülni/feküdni a fülkébe, amíg leürül.Plusz ami meg totál szívás benne, hogy siló takarítás. Szerencsésebb esetben mosóban kimosatta, de volt nem egyszer olyan, hogy nem kellett mosni, de ki kellett söpörni. Akkor mászott be a 40 fokban kezeslábasban, nagy maszkban és söpörte ki a krétaport. Volt olyan mosó is, ahol ő mászott be és mosta.
Nekem egyáltalán nem tűnik "elit" különítménynek az a munka.Én hűtőssel mászkálok, mással még nem mentem. Nem tudom milyen benne aludni, füldugó nélkül biztos nem menne, kérdés, hogy füldugóval oké lenne-e. Mert ha igen, akkor talán ezzel van a legkevesebb meló. Életemben nem spaniztam még és az esetek 99%-ában annyi van, hogy kinyitom az ajtót és rámpára állok.
Talán a konténeres lehet még ilyen, hogy nem kell bűvészkedni rakodáskor és ott még hűtőzaj sincs.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hát azért ezzel kicsit vitatkoznék.
Szerintem a ponyvás az alja. Picivel kevésbé tróger munka a hűtős, konténeres, autós, aztán a silót mondják, hogy kicsit elitebb réteg.
Aztán azért elmehetsz túlméretesre is, simán csak prosztónak, meg olyanra, ami már tényleg elől hátul kísérő autós. Szerintem az a teteje, és azért már jól is fizetnek, meg hoznak-visznek szállodáznak.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
HoTaZo
addikt
válasz Di Natale #16136 üzenetére
Garázsmesterségen kívül még a diszpécser (sofőr közvetlen irányítója) vagy fuvarszervező - speditőr lehetne a karrier. Vannak cégek, ahol egyikében másikra van lehetőség, de ahhoz azért kell nyelvtudás is. A szervezést azt meg lehet tanulni.
-
Geri89
aktív tag
válasz Qtya123 #16129 üzenetére
Kb 10 éve voltam szakmai gyakorlaton egyik Nyugat-magyarországi multinál a logisztikán. Ott akkor vezették be azt, hogy az autót ékelni kell, illetve kulcs a rámpa ajtóra, és csak akkor nyithatja fel, ha a kulcs rajta van. Ott előtte többször előfordult, hogy a kamion épp a rajta lévő targoncával elindult a rámpáról, mert azt hitte, hogy készen van, illetve 1x a tagconra is leesett az autóról, épp pont akkor ment volna le róla, és a targoncás elég durván sérült.. Utána jöttek ezek a szabályok... Szóval sajnos néhány durván figyelmetlen sofőr kollégának köszönhetőek ezek az intézkedések..
-
Zolás
addikt
válasz HoTaZo #16139 üzenetére
Tacho Center csoport inkább A Távhő csoportban a gázáremelés lesz téma szerintem!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Zolás
addikt
válasz Di Natale #16136 üzenetére
Karrier? Nincs. Pénz? Az se sok
Azon kívül hogy kamiont vezetsz nincs más karrier, nem jutsz feljebb sehova. Esetleg lehetsz garázsmester ha nagyon jól fekszel a vezetőségnél. Szóval ahol normális munkáért a legjobban megfizetnek.
Azért szeretem a kezdd nálunk a karriert hirdetéseket, mert egy szint van. Vezetsz, meg vezetsz.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Di Natale
aktív tag
A kamionosoknál létezik olyan, hogy karrier? DHL, Gebrüder Weiss, Lagermax? Vagy inkább oda mennek ahol a pénz van?
-
-
Freiherr
őstag
Ez egy filozófia, " saefty first ". Na ez van túltolva (?) sok helyen, van ahol a platóra nem mehetsz fel rakodás után sem, hanem tologatod a mobil létrát a pót mellett vagy rakodás közben ki sem szállhatsz a kabinból, cégfüggő.
: Pedig a Michelin jól fizet, vállalkozóként szeretnéd szerintem
[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
veterán
Valami fontoskodó fasz ürügyet teremtsen magának arra, hogy mindenki fontoskodó fasznak nézhesse, mert nem volt gyerekszobája. Se.
-
Zolás
addikt
Kapsz a kamionos boltban, ezért nem kell levágni sehonnan.
Találkoztam már ezzel a debil megoldással angliában én is, szerencsére a hűtő miatt szét is kell akasztani, ami miatt kevesebb hely maradt a kamion előtt, ami zavarta őket. Jöttek is, hogy tolassak, de a kulcsot is elvették. Szóval állt az egész degenerált cég egy okos ötlet miatt. Laza másfél órán keresztül senki se ki, se be a céghez. Én meg nézem a filmet a fülkében, és vigyorgok. Azóta nem kellett oda mennem.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
Qtya123
őstag
De mi a fene értelme van ezeknek a dolgoknak úgy mégis? Nehogy véletlenül elmenj onnan, amíg a rámpa rajta van, vagy mi a bánat?
Miért nem mindjárt a motort szereltetik ki ott helyben.... -
HoTaZo
addikt
Ja, angoloknál láttam ilyet először. Legutóbb franciáknál volt, beregisztráltam, kaptam egy rámpaszámot és egy kulcsos ketyerét. Rámpára állás után piros fej le, ez a ketyere rá, kulcs ki belőle, kulccsal bent kinyitott egy ládikát, abból vett ki egy kulcsot, amivel fel tudta nyitni a rámpa ajtót, s utána a rámpát. Mondtam is nekik, hogy aki ezt a rendszert kitalálta az biztos, hogy Fort Boyard rajongó.
-
veterán
Gyerekek, egyre idiótább ez a világ.
Itt raknék le hollandoknál, ráállok rámpára, 10 perc múlva jön egy boxos-san, és hoz valami kütyüt amit sose láttam még.
Bazmeg, be kell mászni a treplikre, szét kell húzni a két fékvezetéket, és a pót csatlakozójába bele kell dugni egy kilós kütyüt, amit rázárnak, és halleluja.
20 perce ezzel szopunk, mert nem lehet rázárni, addig meg nem kezdik el a pakolást.
Mondom a gyereknek, hogy szétakasztok, hozok hat kerékbilincset kamionra, aztán lekapom a hat kereket, ráteszem a bilincseket, aztán beöntöm a pótot 300 köbméter betonba. Akkor kurva élet nem megy sehova.
Nem érti mi bajom van...
Nagyon remélem, hogy nem lehet majd leszedni, és simán ki lesz számlázva napi 500 euró amíg itt állok.
Elmennek már a picsába. Franciáknál is ez a kulcselvétel-önzárókerékbilincs-anyámkínja is már kiveri a biztosítékot, de ez aztán már tényleg a baromság netovábbja.
Meg amúgy mi értelme? Hiába csinálja ezt, elindítom, így is úgy is elhúzza, mert a nyereg nincs szét akasztva. Az lesz a következő baromság, fogadni mernék. Akasszál szét is, ezt a baromságot is tedd rá, meg a kulcsot is elveszik majd.
Mondanák azt, hogy húzzam ki a pisszenöféket a póton. Pont ugyan ez lenne a végeredmény, csak kevesebb szívással és időveszteséggel.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #16117 üzenetére
Nem, te nem fbhozol.
Ott feldob neked egy ismerősöd megosztását, ha megnézed, akkor utána van más videó, s ha nincs jobb dolgod, azt is megnézed. Így egy idő után Nagytestvér algoritmusa tudja, hogy nem a kiscicás videókra gerjedsz, hanem a motoros, kamionos, MMA -s, nagycicás videókra. Így olyanokat dob be, hogy ott ragadj.
Te értelmesebben töltöd el az időd, mert míg én leragadpk pár videónál, addig te itt a fórum valamelyik topikjában könnyíted még valaki életét.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
válasz KAMELOT #16115 üzenetére
Ti igazi kamionosk vagytok, hogy ilyesmire van időtök/energiátok. Én nem vagyok kamionos. A melós kéthetem alatt eszembe nem jutna ilyen kamionos videókat keresgélni. Az otthoni kéthetem alatt meg pláne nem.
Tüzi:
Ezt már láttam. Egy önvezető autós topikban linkelte vki, hogy ezért van szükség önvezető autókra. Én meg visszakérdeztem, hogy ha ebben a szituban egy önvezető autó ülésén utaskodna, akkor hogyan oldódna meg számára a történet. Nem volt rá egyértelmű válasz. Még ez az ostoba nő is rájött arra, hogy meg kell fordulnia a záróvonal ellenére. De, vajon mit tenne egy robot jármű?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
KAMELOT
titán
Ez durva, még jó hogy mindenki figyelt! [link]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
veterán
válasz KAMELOT #16111 üzenetére
Ez a lerakó volt, a két felrakóból az elsőt már két órával csúszom, a második meg lesz vagy 3. Az este 6os. De tuti nem lesz már ott senki este 9-10 között.
Persze az ide tartozó két lerakás is fix időpontos holnap xD
Bár én már pénteken mondtam magamban, hogy ez tutiziher nem lesz meg kedd estig, főleg, hogy most még mehetek bele a párizsi délutános csúcsba miután felraktam az elsőt, és már pénteken elég biztos voltam benne, hogy hétvégére nem érek haza. Pláne, ha szerdán délután még hazafele kanyart keresnek...
3. hétvége lesz kint Ennek tényleg külföldi meló keresés lesz a vége.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Imádom amikor 25 tonna acélgerenda kidaruzására fél órát számolnak az okosok, aztán nem értik mi került 2.5-3ba :D
De persze a következő két felrakó az fix időpontos, az elsőről csak két órát kések[ Szerkesztve ]
-
Freiherr
őstag
válasz KAMELOT #16107 üzenetére
Na ezt nem tudtam.
Viszont SK telefonos ügyfélszolgálat perfekt, 5 nyelven tudsz beszélni velük. Nekem eltört a kábel, megkérdezte a hölgy, honnan - hova megyek, és adott egy címet, ahol 16 €- ért számlával! kicserélték 10 perc alatt a kábelt.
Plusz kaptam egy hivatkozási számot, ha megállítana a rendőrség, hogy ne legyen gubanc, respect.[ Szerkesztve ]
Back to the future
-
KAMELOT
titán
-
HoTaZo
addikt
válasz capafog23 #16083 üzenetére
2. - Hogy szól a rendelet?
"A csökkentést
azonban kompenzálni kell egy, a kérdéses hetet követő harmadik hét vége előtt egészben megtartott, a csökkentésnek
megfelelő pihenővel.
A heti pihenőidőnek az előző, heti pihenőidő végétől számított hat, 24 órás időszak végéig meg kell kezdıdnie.
(7) A csökkentett heti pihenőidő kompenzációjaként tartott pihenőt egy másik, legalább 9 órás pihenőidőhöz kell
kapcsolni."4. Legfeljebb 4 óra 30 perc vezetés után. Tehát, akár 30 perc (vagy kevesebb) vezetés után is kivehető a pihenő, ami értelmetlen, de előfordult már, hogy úgy dobta a gép.
Ergo, 9 vagy 10 órás vezetést oszthatsz fel 3 (vagy több) etapra (3x3 óra; 3:30-3:30-3 óra, szabad a variálás egész max. 4:30-as egybefüggő vezetésig).
S igen, szabály szerint, max. 6 óra munka után kell 40 (45?) perc pihenőt kivenni. Valóban nem sok emberrel találkoztam eddig, aki azt panaszolták volna, hogy ennek elmulasztása miatt büntették volna meg. De, lássuk be, senkinek sincs kedve levezetni 4:30-at, rakodni 2-3-4 órát, majd megint vezetni 4:30-at.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
KAMELOT
titán
válasz Intruder A 6 #16090 üzenetére
Amint már írtam.
Kúty - Petrovice 1500 CZK vesz le.
Azért írtam, ha töltesz akkor tegyél rá 4000 CZK, mert úgy oda vissza kibír és még nem fog pittyegni meg besárgulni sem.
SK box veszi le a legkevesebbet. Tavaly decemberben töltöttem fel 200€-val, azóta megyek vele haza 2 hetente. 40km oda és 40km vissza a határig. Elég jól bírja!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest