- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Én nyáron kb 3-4 alkalommal éjszakáztam a kabinban. Ha ment az állóklíma, akkor a hangjától nem tudtam aludni, ha az lekapcsolta magát, akkor a melegtől nem, ha meg a motort járattam, hogy úgy menjen a klíma, akkor meg attól nem, hogy hason alszom és ahogy a fejem elfordítva a párnán van, a párnába temetődő fülemen túl erősen hallottam/éreztem a rezonanciáját a járó motornak a fülemen/pofámon.
[ Szerkesztve ]
-
Zolás
addikt
Közbe rájöttem, hogy otthon vagyok annyit ami megfelel 2x45 pihinek, meg a visszapótlásnak! Kedden kezdünk, és 45ös pihivel indítunk, így minket nem érint ez a dolog. Bár egy pár percre összezavart!
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
veterán
D kat alapkepzes miatt mindenkepp szamitogepezni kell. Utana mar nem.
Felreertes ne essek, nem a szamitogepezessel van bajom, hanem azzal, hogy direkt a vizsgadijazasra van hangolva az egesz.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Tok mindegy a vizsgabiztos mar, nekem hiaba irta be a harom M betut, semmit nem szamitott…
meglatjuk mi lesz holnap.
ha cumi, akkor a heten kezdem a nemet boltberendezos melot.
mar ha kiengednek a yardrol, mert tuti beverem a monitortA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
csibe1
addikt
Nekem szerencsére nem volt gond, hogy egy héttel később menjek; de ha a doki nem szól akkor én is rápacsálok.
Azért mentem előbb, hogy ne kelljen A4-es lappal futkároznom; gondoltam besegítek magamnak is. Legközelebb biztos nem megyek előbb a dokihoz.
Elcseszett egy banda..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
HoTaZo
addikt
Nekem, valamilyen programba írta be a doki a súly, magasság, vérnyomás, egyéb adatokat, s ott kezdte mondani, hogy így nem lesz jó. Így elkezdtük faragni a súly és vérnyomás adatokat. Szerencsére, csak picit kellett korrigálni.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
stingy2
senior tag
Orvosa válogatja. Mikor 2 éve mentem, hogy kellene C-hez orvosi, először szemvizsgálat: mondtam, hogy a jobb szemem mint a sasmadáré, de a ballal ne is olvastasson, a tetejét is alig látom, (azóta van szemüveg, de akkor még nem volt). Magas vérnyomással kezel vagy 25 éve le se tagadhatnám. Nem küldött sehova, megkaptam az alkalmasságit.
INTJ
-
csibe1
addikt
Most, egy kicsit visszaolvasva találtam meg a hsz-t.
Mi fene bajod van?
Érintőkijelző nélkül nem tudsz élni?
Nézz már meg pár tesztet, hogy mennyire túlzásba is lehet vinni az érintőkijelző használatát; és mennyire balesetveszélyes, ha nem az útra figyelsz hanem a kijelzőt nézed állítgatás közben!Szomorú, hogy ezt éppen egy kaminon sofőrnek kell magyarázni!
Remélem nem találkozok veled sehol útközben, mert nem szeretnék amiatt meghalni, hogy te éppen a kijelzőt nyomkodod!A Pioneer "magnó" jobb oldalán meg szerintem van USB csatlakozó; ki kellene nyitni a kis fedelet.
Lehet tévedek, de ránézésre úgy néz ki..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
zsid
senior tag
Alapfelszereltség lett a kényelmi extra? Vagy most már az új Suzuki Vitara alapfelszereltsége olyan, mint az S-Klasseé?
Mi az alapfelszereltség? 10 liter motor, mint az Ivecoban? Minőségi és gyors váltó, mint a DAFokban vagy Mercikben? Manuálklíma, mint az Actrosunkban ?
Értem én, hogy mindennek alapnak kellene lennie, de gondolj bele abba hogy az milyen alapárral járna. Egy Stralis alapára most is olcsóbb legalább 15 000 euroval, mint egy Scaniáé, ha beleraknak minden szart alapból akkor meg fogja venni a főnököd? Nyilván nem, mert a tiédbe sem rendelte meg amiket hiányolsz. A fillérbaszó fuvarozók adják a piac nagyobb részét és őket is ki kell szolgálni, különben lehúzza a gyár a rolót és ingyen nem tudja/nem is akarja odaadni azt, ami neki is pénzbe kerül.
Ebben nekem benne volt minden: navi, akkor még feláras adaptív tempomat és sávelhagyásjelző, hűtött-fűtött bőrülések stb stb és valami 35 000 euroval került többe, mint amennyiért XF106-ot kaptunk volna. Akkoriban a sima 2 tengelyes 450-es Stralist odaadták készletről 65 000 euroért.
Nincs ingyenebéd, aki megfizeti annak van minden benne.Akkoriban ismerős cégnél cserélték az öreg Scaniákat euro6-osra ( a tulaj egy euro4/5 körüli R500-zal járt ) és a Streamline Scaniákat a régi 124-es Scaniák lámpájával rendelték, halogénizzókkal. A főnök azt mondta: ezzel is látunk, de ezt nem lopják a románok és ha beküldi egy felverődő kavics a lámpát akkor 3600 forint egy új lámpabúra a truck shopban.
Azt a gyártók baromságainak tartom, ha még kínálni sem tudnak normális és értelmes extrákat ( pl az XF esetén valami 2016-17-18 magasságáig nem is tudtál digitális vagy automata klímát rendelni, mert nem volt ilyen opció sem ), de ha a vásárló nem maxolja ki a rendelkezésre álló extralistát az szerintem nem a gyár sara.
[ Szerkesztve ]
<tRucKdriFteR>
-
veterán
Addig örülj amíg nincs érintőképernyős szar az autódban.
A Merciben volt, én olyan szinten utáltam, hogy elmondani nem tudom. Leírni sem. A kamerás tükörnek nevezett borzadály dettó ugyan az.
Nyakam tenném rá, és az utolsó likas zoknim is, hogy ember nem tesztelte azt a szart este, pláne esőben.HoTaZo
ugye?A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Köszönöm Urak, megvan minden, hoznak-visznek (remélhetőleg haza), ha ki tudják venni laporoszkoppal, akkor valszeg ' pénteken már jöhetek is el.
Ha nem tudják, és vágnak, akkor nem tudom mikor engednek ki.
Viszont csupa csupa kedves emberek vannak az osztályon, egy szavam nem lehet rájuk, szóval kis szerencsével megmaradok, komplikáció nélkül.Aztán mehetek gyógytornára, mert a lábra állás jelenleg bajos. Kórházban külön öröm lesz, hogy nem tudok felállni, de háton feküdni sem nagyon.
Hát ez van.
Aki hülye, így jár[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
HoTaZo
addikt
Nekem nem jött be a tableten a navi. Egy Lenovo M10-esre raktam Avic NextGen-t. Hát ..., egy idő után meguntam, hogy kilép az alkalmazásból.
Február óta használok WayteQ 995 Maxot, teljes megelégedéssel.
Mondjuk, ehhez a munkához minimális a térkép, poi, s egyéb készletem. Nincs leterhelve.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
lazoltan
csendes tag
Én is ezt a modellt használom már 11 éve, ez a 3. ( Egynek az akkuja felpuposodott, egyet téglásítottam)
Valószínűleg már nem éri meg, mert elég drága lett és ez még win ce alapú, de az iGO truck - nem tudom, mi a hivatalos neve- nekem bevált. Néha bevinne a málnásba de úgyis mindig mindent megnézek Google mapsben, streetview sokszor segít. Facebookon van iGO csoport ott kapsz segítséget akár androidos verzióhoz.
a telefon nem arra van, hogy ipari szinten navigálj vele"A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz
-
HoTaZo
addikt
Igen, ilyenkor esedékes az elgondolkodás.
Nekem egy kényelmetlen autó jutott, de a meló abszolút nem megterhelő (ha az előző cégemnél a kapacitásom 70-80%-án kellett dolgoznom, akkor itt 30-50%), viszont sokat vagyok otthon és a fizum is megfelelő.
-
veterán
88:50ben alltam meg tegnap, utolso olasz kuton hazafele. Szlovenekhez nem akartam bemenni a papir-az-ablakba dolog miatt, nehogy eszrevegyek a 70 oranyi pihenot, aztan bunti legyen.
Meg itt lehet furdeni.
A 24:44et mindig irta, meg tegnap is.
Azon filozom, hogy a ket 24es maradeka esetleg, de ahhoz meg kevesnek gondolom.
Na mindegy, rejtely marad.
Utolso honapom a cegnel, meg azert leszivattak, majd talan 28.-ara hazaerek, ami a 3.as rajttal majdnem negy het.
Hat, igy kell elvagni minden madzagotA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
őstag
Sziasztok!
Időnként mindig leírom és tudom, hogy nem könnyű váltani, de nincs még egy olyan szakma, ahol a munkavállalót (jelen esetben a sofőrt) minden irányból megalázzák, kicsesznek vele. Megteszi a főnök, a diszpo, az idegen raktáros, a vámos, a rendőr, a személyautós és mindenki, aki valamilyen kapcsolatba kerül vele. Biztos vannak kivételek, de azokról hallani keveset.Üdv: Mcrazy
-
veterán
KPF-nek volt videoja errol, kb a rendorok 2szazalekanak vagy aetr kontroll engedelye, igy pecsetelesi lehetosege is (ha jol emlekszem)
Sajnos ezt ilyen. Kinyomat, rairod, esetleg a rendor rendszamat is, aztan ez van.
Remeljuk a legjobbakatA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
csibe1
addikt
"Ez ilyen, rossz a nadrág rajta, asszony beszólt valamit, lábára lépett valaki a buszon, te meg fizethetsz."
Pontosan, valaki elviszi reggelizni a vizsgabiztost, oda meg vissza talán 6 km volt az egész; ott várt rá 30 percet, visszahozta aztán át is ment.
Utána meg már mikor hogyan, ha felhúzták páran akkor jó eséllyel kasza van, lehet venni a plusz órákat.
Személyből engem is megcsaptak jópárszor valami hülyeségért.
Teherből elsőre átmentem. Milyen érdekes..." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
HoTaZo
addikt
Nekem az a feltételezésem, hogy legtöbben, amikor elkövetnek egy bakit, akkor azon kezd el filózni, hogy miként ússza meg a büntit, a lebukást. S ilyenkor nem az ésszerű megoldást választja, hanem elkezdi tetézni egyre nagyobb baromságokkal.
-
veterán
Es ez jon veled szemben
Jo erzes tudni.
Mondjuk igazabol nem lepodtem meg.
Egyreszt lengyel, masreszt Rönós.
Mondom sok eve, hogy a rönósok milyenek, senki nem hiszi el nekem.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
HoTaZo
addikt
A szándék sosem az átlagfrançois és átlaglouise a cél, viszont ha ők is melléjük állnának egy hétre, abból lenne a kormány(ok) nagy baja. Te, mint külföldi, éppen arra kerülő nem vagy beletervezett része a képletnek, hacsak nem olyan árut viszel, ami ellen tüntetnek.
-
lazoltan
csendes tag
ha elmennek az agrárminisztérium elé az kb senkit nem érdekel, majd megunják, ez mindenhol így van. A közlekedést nem lehet örökké megakasztani
Mo-n is csak a taxis blokád működött, azóta is himestojaskent bannak veluk"A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz
-
veterán
Nekem csak az a bajom, hogy:
Nem kapsz uj vontatora tamogatast
Nem kapsz uj potra tamogatast
Nem kapsz szembeszel-kompenzalast
Nem kapsz uzemanyag-kompenzalast
Nem kapsz "leesett a ho, es nem tudsz menni" kompenzalast.
Nem kapsz km kompenzalast
Nem kapsz kompenzalast lopas-karra.Nem kapsz lofaszt se, csak plusz szabalyozast, plusz ellenorzest, plusz bunteteseket, stb.
A gazdak meg kapnak uj traktorra, meg eszkozokre tamogatast, minel tobbet szant be annal nagyobb a foldalapu tamogatasa, ha nem szant be valamit arra is kap tamogatast, ha sok eso esik arra kap karteritest, ha nem esik eleg arra is, ha megcsocsalja a vad a termest arra is, stb.
Neked meg kamionoskent lerohad az autod, orulhetsz ha nem bax meg a rendor, a cegnek meg repkednek az ezereurok.
Kicsit kisarkitottam, de azert nem nagyon.
Persze, tuntessen ha nem tetszik nekik valami, de van helye, pont ahogy mondod.
Annak semmi ertelme ha a kis fogaskerek szopatja a masik kis fogaskereket.
Amugy meg en ezt mogott erzek nemi (nem is keves) keleti hatszelet ha erted mire gondolok.[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
Qtya123
őstag
Azt szoktam mondani, hogy ott b@sztam el, hogy olyan cégnél kezdtem, ahol hűtős pótok vannak. Innentől ha nem muszáj, nem annyira akarnék ponyvást. Lehet ha azzal kezdek, semmi gondom nincs vele.
Abban a kevés alkalomban is, amit én dolgoztam, nem egyszer volt az, hogy míg én nyugodtan ettem, amíg rakodtak és ajtó nyit-csuk, addig a mellettem lévő a rakodás közben már akrobatázott a spanikkal, ponyvával, lécekkel, meg ömlött róla a víz a 40 fokban a térköves placcon.
Persze ettől még nem azt mondom, hogy minden happy a hűtőssel, de amennyire én megítéltem, az azt sugallja, hogy kényelmesebb.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
55 centes magyar utdij, 27es afa, etc... Nem vesznek semmit az emberek.
Ma dumaltam zirci zoldsegessel, ok havi egyszer kimennek Parndorfba bevasarolni, szomszedoknak ia hordjak haza.
Es.megeriA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Az osszes olyan boltos ceg pepita... Pennyztem ugye, ott a boltosok halal korrektek voltak, senkire egy szavam nem lehet, de amit a nagyraktarban muveltek...
Ott volt eletem eddigi elso, es azota is utolso (bizony, nem kamu!) uvoltozese egy arukiadoval.Nem tudom a nemetnek mi a fax baja van a csokikkal, meg azt sem miert csinalja amit/ahogy csinal sajnos itt is egyre tobb a turelmetlen, ideges, begyoposodott nemet. Ugye most nem megy ugy a szeker, aztan amikor valami nix gut, azt ezek nehezen viselik
Bar nekem az elmult fel evbol miota csak nemetet hordok, bajom senkivel nem volt. Uton persze, anyazok en is, dehat ebbol is latszik, hogy odafigyelunk a kozlekedesre, kulonben nyugodtak lennenk
Ezen a heten is ket kulon helyen jott a "deine Deutsch is sehr gut, und klar" tipusu szoveget kaptam.
Nem tudom a korulotted levok miert hulyekAz en kis fergem egy magyar gartneres fuvarszervezo faxtarisznya, de megkapja azt amit el szeretne kerulni...
Pedig a fentiekbol lathato, hogy tenyleg nyugodt, bekes, pacifista vagyok.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
KAMELOT
titán
Pont erről írtam, hogy sokan megszokják azt, hogy nincs körülöttük a kolléga, így nem kell hallgatni a zagyvaságokat.
Mindennek van előnye és hátránya, de ami a motiváló erő az a pénz, mert abból veszünk meg mindent.Qtya123: Igen értem mit írsz. Meglátod 1 év múlva.
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
KAMELOT
titán
Ja hát mennél hazafele, nem ott kint várni a valamit
Tüzi: Perszehogy lehet így is menni. Ponyvás fuvarok mind ilyen. Hűtüsnél is vna ilyen, amik hosszúk, de nálunk az ilyen ritka. Lerakás felrakás mész.
Jó mert csak 11 napot vagyok kint és mindent ismerek.HoTaZo: Soma befejezte a kamionozást?
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
HoTaZo
addikt
Na, ezért sem hiányzik Anglia...
Ha van sok neted, tudok egy jó alkalmazást. Rengeteg elképesztő meccs van fent.
-
lazoltan
csendes tag
Nem szoktál szétnézni a környéken?
Abban a rövid időben amíg unioztam rengeteg helyet bejártam így-úgy. Mondjuk azóta mégtöbbet, csak kevesebb rá az idő, feszítettebb a tempó. Hétközben mentem egy 3 napos kört, meg tegnap délután indultam Velence környékére.
"A világot nem úgy látjuk, ahogy az van, hanem úgy, ahogyan mi vagyunk." Epiktétosz
-
Avicularia
veterán
Nincs büntetőpont. Viszont szerintem ez full törvényellenes, abszolút szembemegy a magántulajdon szentségével. Full kommunista style.
Parkolóbírságnál már régóta így van, átveszed a tartozást, ha nem ellenőrződ le vétel előtt a kocsit.
Ezt az elkobzást most kezdték alkalmazni, tavaly hoztak róla törvényt. -
veterán
Fentrol folyik lefele. Kerek nem tud beverni, vissza van turve a ponyva, vegig sarvedos es fel eves a pot, nincs szakadas, semmi. Meg ez full sar, nem pedig saras viz.
Akkora szel volt este, hogy ember nem nyitotta volna ki az ajtot, igy a vodorrel beontes is kizarva, es legalabb ket harom liter sar folyt le onnan, mert a dobozok tetejen is allt a lotyi.
Annyit tudok elkepzelni, hogy a rackben valahogyan megallt a viz, de az sem lehet igy saras, mert a gyar meg lathatoan patyolat tiszta belul.
[kép]
Nem tudom, nekem ez X-akta...A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Rohaggyak' meg, hogy ezt sem tudom, bezzeg a visszairast veluk ellentetben igen
Na sebaj, legalabb moat mar vegleg elvagtak a madzagot, szoval a Petshop Boys slagerevel elve: go weeest, loajf iszt piszful dere...[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
Ha ma nem érsz ki, akkor holnap, hogyan jutsz ki? Keress egy tusolós parkolót, aztán pihi egész nap.
kesenyi : nincs másik, amire át tudnék ülni. Pénteken befutok a telepre, ha tudja még aznap, ha nem, akkor hétfőn elviszi a garázsmester a szervizbe. Hétfőn pihi.
Freiherr : Nekem sikerült. 14:55-nél zártam műszakot. 6:00-kor kezdtem, 10-kor végeztünk a gumissal, 12-kor indultam a lerakótól, 15 ó-kor a felrakótól, Schwabachig jutottam.
Holnap viszont tömeg lesz a cseheknél, jutok, ameddig jutok. A lényeg, hogy pénteken kiszálljak az autóból.
De, az ilyen kamion stoppokat tényleg fölöslegesnek tartom.
-
freeknight
őstag
Háromszöges alatt a forgózsámolyosat érted?
Volt feleségem apja gazdálkodó, az évek során vagy 20-30 traktorost láttam nála forogni, ebből egyetlen srác volt, aki tényleg tudott vele tolatni. Még az öregnek se ment olyan olajozottan . Pedig neki kb 35 éves aktív rutinja volt. -
veterán
Marmint ugy mondom, hogy normal kamion kormanyzottjara a normal potet. Nem a mega kormanyzottra a mega potet.
Nekem a megan a kormanyzotton furan nezne ki a 445os, meg ugy is, hogy dundigumi van elol.[ Szerkesztve ]
-
HoTaZo
addikt
& Tüzi & kzolisajnos
Ezek éjszakai lezárások, nem érintenek.
Mind a két alagútban vannak éjszakai felújítási munkálatok, ahogy olvasom.Az ár, az ugyanaz: Fréjus, Mont Blanc
Olasz oldalról drágább a magasabb áfa miatt.
4-5 éve mentem át a Mont Blanc -on, 2002-ben még rendszeresen, oda-vissza a Fréjus -ön.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Teodor52
senior tag
Okés.
Avicularia:
Elég sok variáció van.Lenne itt még valami műszaki témában.
Nektek is regenerál az autótok.
Regeneráláskor a motor fordulatszáma eléri az 1200 f/perc értéket.Hogy hogy, ilyenkor nem veszi figyelembe például a turbófeltöltőt, aminek hideg motor esetén az olajzása még nem megfelelően biztosított?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
HoTaZo
addikt
Vitatom.
Mert, ha a kolléga csak két órával később tudja a pihenéshez rendelkezésre bocsátani az autóját, minthogy Somatomnak már meg kelljen küzdenie a pihenőjét, akkor a kártya betételével munkát végez és megszakítja a pihenőjét. S még elégtelen pihenő is lehet a vége, ha a 15 óránál túl csúszik vele...Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
Azért ebben nem vagyok biztos. A cég sofőrjeként nyilván bírok a tulaj engedélyével, hogy bármelyik autójában tartózkodjak. Tegyük fel, hogy végeztem, egy kollégám pedig magyar fuvart kapott! Miért ne vihetne haza? Ha bedugnám a kártyámat, akkor négykezes lenne. Sztem símán lehetek úgy egy fülkében, hogy nincs benne a kártyám. Mondok mást. Telephelyen kívül végzek pénteken. Jönne értem a céges kisbusz, de én lemondom, mert a környéken van pár látványosság, amit a hétvégén szeretnék megnézni. Majd vasárnap este, a váltást hozó kisbusszal elmegyek.
A sofőr definíciója, hogy az adott fuvarban feladatainak része a jármű vezetése és így a kártyája a tachográfban kell legyen. Csakhogy akkor nekem már nem feladatom a jármű vezetése, ergo nem vagyok sofőr, ergo a kártyámnak nem kell a tachográfban lennie.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Most durci van, mert hétfőn három órát vártam a lerakón, aztán 14 órában nem álltam be ugyanott, egy minimum másfél órás rakodásra és emiatt úszott a kedd, meg aztán nagyjából az egész hét. De, ahhoz korábban kelljen fel, hogy ennél a cégnél, nyolc év után engem megszopasson. Egyedül azzal tud szivatni, hogy szerdán későn visz be. De, annak is meglesz a böjtje. Augusztusban jön egy új padawan, akit tuti rám írnak. Meg, a közös, heti programot is, előre. Amikor legutóbb a hazamenést reklamáltam, akkor a főnök azt, mondta, hogy nálunk nincs különbség, mindenki egyforma. Ha így van, akkor bárki más is betaníthatja azt az embert. Az én tarifám nettó 100 Euro.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
veterán
Már csak röhögök utolsó kör, aztán két hónap szünet. ősszel meg kiderül mi lesz.
HoTaZo
Részvétem dehát aki céltáblás autóval közlekedik...Ez a mai nap egy csoda lesz, már várom nagyon
[kép]
Már ezer éve el szerettem volna jönni erre, nem fog pihenni a kameraA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Akkor ez jó kör volt Megy az "Öhlinset a Hondámba" alapba.
Somatom
Marckban akasztottam egy pótot, amit angoloktól hozott a srác, plombálva, és jött ide magdeburg melletti amazonhoz.
Semmi dolgom nem volt vele, szépen lepakoltak a srácok róluk, korrekten két végzáróval betették a pót elejébe.
De 400-450 euróért megteszem azt a szívességet, hogy kihordom onnan.[ Szerkesztve ]
-
Qtya123
őstag
Na, akkor majd összeszervezkedünk, aztán keresünk valami külföldi céget.
Én tényleg benne vagyok, ha a kamion lesz a pályaváltásom kimenetele végül.KAMELOT:
Szerintem is jó. Bár mikor hárman álltunk hűtősök egymás mellett a halszálkában (én középen) és mindhármunknak -18 fokon ment a hűtő a nyár közepén, akkor azért elgondolkodtam, hogy egy 24-es pihenőben nem biztos, hogy olyan sokat a fülkében akarnék ücsörögni és az alvás is csak füldugóval menne akkor. Rendesen emelt hangon kellett telefonálnom a fülkében.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
Mert a rendelet nem a naptári héttel dolgozik, és ezt sokan nem képesek értelmezni
A rendelet szerint a hét hétfő 00:00 órától vasárnap 24:00 óráig tart.
"Hogy van ez máskép értelmezve?
10 órás vezetés. Az naptári héthez van kötve, heti kétszer lehet. Minden más munkahét, és nem naptári."Még az 56 óra és a 90 óra vezetés is?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Thayngennél jártam így. Szombat délelőtt befűztem két ponyvás közé. Sajnos, az egyik csak vámolt és ment tovább. Látom, hogy jön a helyére egy hűtős. Kérdezem tőle, hogy megy a gép? Azt mondja, dehogy! Ha menne, akkor a parkoló elején állt volna meg. Hmmm... Ilyen is van.
-
Somatom
veterán
Nálunk ilyen nincs. Illetve, lehet, csak a váltómmal kéne egyezkednem. A főnöknek tulképp mindegy, hogy melyikünk halycsa a verdát. Csak hát az ilyen kérések a végén mindíg nagyon drágák. Pl. a váltóm friss házas, a felesége tanárnő. Vinné mindenhova, de a nőnek csak nyáron van szabija. Én meg útálok télen/nyáron egy nappal is tovább autón lenni, mint amennyit muszáj. Mondtam is neki, hogy ősszel/tavasszal nagyon szívesen ráhúzok, de hóban, vagy kánikulában nem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- Csak VGA kell bele! Ryzen 7 félkonfig
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest