- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
tototos
üzenetére
Én azt számoltam, hogy 400 millióból már igencsak Fire közeli állapotot lehet összehozni.
A jelek szerint nagyon nem ugyanazt a filmet nézzük...
Igaz, én támogatnám a rokonságot (anyámat, öcsémet, asszony anyját és testvéreit), ha ekkora összeghez jutnék, de még ha az egész a szűkebb családé lenne, az se indukálna korai nyugdíjat (ebből ingatlant vásárolva, nagyonmax. 1-1.2M jönne be havonta bérleti díj formájában, ami mondjuk egy jövedelemnek jó, de akkor ki menjen el nyugdíjba: én vagy az asszony?
Plusz ha valamelyik gyerek költözne elfele, akkor oda is adnám neki az adott lakást, és máris csökkenne a passzív jövedelem...).
Minket nem fenyeget ez a dolog, se nekem se feleségemnek nincs ilyen rokona.Dettó. Van ugyan egy nagybátyám, akinek nincsenek leszármazottjai, de a négy testvére közül az egyik még él, illetve mindegyiknek van (legalább két) gyereke, szóval...

Ráadásul egy lepukkant 50 nm-es lakáson kívül semmilye sincs (az is a nagyszülőké volt, a testvérei lemondtak az örökségről a javára, mert ő volt a legcsóróbb a családban. Volt neki egy kétszobás panelja is, de azt eladta, nem tudom mit kezdett a pénzzel).
No nem mintha bárkinek is az örökségére pályáznék a családban, csak ha már előjött a téma, eszembe jutott ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Sigma 12-24mm f/4.5-5.6 EX DG HSM
- Eladó 4GB DDR4 laptop RAM-ok (SO-DIMM) többféle órajellel ( 10 darab )
- OHH! MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-13620H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ELADÓ 4 darab 8GB DDR4 ECC Registered (RDIMM) Szerver RAM modul
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- 231 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igaz, én támogatnám a rokonságot (anyámat, öcsémet, asszony anyját és testvéreit), ha ekkora összeghez jutnék, de még ha az egész a szűkebb családé lenne, az se indukálna korai nyugdíjat (ebből ingatlant vásárolva, nagyonmax. 1-1.2M jönne be havonta bérleti díj formájában, ami mondjuk egy jövedelemnek jó, de akkor ki menjen el nyugdíjba: én vagy az asszony?