Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Egon

nagyúr

válasz tototos #40936 üzenetére

Én azt számoltam, hogy 400 millióból már igencsak Fire közeli állapotot lehet összehozni.

A jelek szerint nagyon nem ugyanazt a filmet nézzük... ;] Igaz, én támogatnám a rokonságot (anyámat, öcsémet, asszony anyját és testvéreit), ha ekkora összeghez jutnék, de még ha az egész a szűkebb családé lenne, az se indukálna korai nyugdíjat (ebből ingatlant vásárolva, nagyonmax. 1-1.2M jönne be havonta bérleti díj formájában, ami mondjuk egy jövedelemnek jó, de akkor ki menjen el nyugdíjba: én vagy az asszony? ;] Plusz ha valamelyik gyerek költözne elfele, akkor oda is adnám neki az adott lakást, és máris csökkenne a passzív jövedelem...).

Minket nem fenyeget ez a dolog, se nekem se feleségemnek nincs ilyen rokona.

Dettó. Van ugyan egy nagybátyám, akinek nincsenek leszármazottjai, de a négy testvére közül az egyik még él, illetve mindegyiknek van (legalább két) gyereke, szóval... :)
    Ráadásul egy lepukkant 50 nm-es lakáson kívül semmilye sincs (az is a nagyszülőké volt, a testvérei lemondtak az örökségről a javára, mert ő volt a legcsóróbb a családban. Volt neki egy kétszobás panelja is, de azt eladta, nem tudom mit kezdett a pénzzel).
    No nem mintha bárkinek is az örökségére pályáznék a családban, csak ha már előjött a téma, eszembe jutott ez is.

Új hozzászólás Aktív témák