- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
426os
őstag
válasz
dellfanboy #35241 üzenetére
Én még nem hallottam MO-ról olyan esetet, ahol a kiégést betegségként diagnosztizálták volna és ennek megfelelően lett volna kezelve. Biztos van ilyen, de fehér holló kategória. Szerintem a magyar munkaviszonyok mellett inkább az van, hogy az illető felmond, esetleg belebetegszik és kirúgják. Nekem a személyes tapasztalatom az, ha jól dolgozol, akkor a jutalmad még több munka, ami hosszabb távon egyenes út a burnouthoz.
Itt Ausztriában létezik a dolog, egyik kolegina is eltűnt pár hónapja, aztán kiderült, hogy burnoutol éppen (30 éves, meglepődtem, nem tűnt túl leterheltnek). Ugyanitt, másik kollégámtól tudtam meg, hogy létezik olyan is, hogy Boreout. Így visszagondolva eddigi pályafutásomra, mindkettőben volt már kicsit részem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest