Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
Marky18
üzenetére
erdekes modon en feltudok kelni koran, ha a japokkal kell beszelni ne adj isten estig maradok, ha az amcsikkal. a 3idozona meg keves is. itt a fonokod a hunyo, vagy a pm, hogy nemtudja berangatni azt az embert aki neked kell..
ezt felejtsuk mar el, hogy az irodaban lehet csak produktiven haladni 2023ban
covid utan berendeltek mindenkit az irodaba en amikor bejartam siman nyomtam a quit quittinget azon napokon mikor irodaba voltam. 9re beestem, beallitottam a telon 17re es biza kiesett a cerka a kezembol, es huztam haza, ebedet skippeltem a tobbiekkel ha kerdeztek valaszoltak, 1x veletlenul windows update kozben kikapcsoltam a lapost, it helpdesk 2 napig hegesztette a gepet, hogy jo legyen. volt egy projekt mtg, ahol meg RTO elott mondtam, hogy Z iranyba kellene menni, erre tobbiek megszavaztak hogy A iranyba mentek elso heten a f2f mtg-en. kb 2 honap utan realizaltak, hogy ez biza kapufa
szted erdekelt?de mindenesetre jol ereztuk magunkat a f2f mtg-ek alkalmavalcovid alatt 2evig kb minden irodai dolgozo otthonrol nyomta, sok ceg ezido alatt rekord nyereseget ert el , es akkor kitalaljak 2ev utan h menjel vissza. minek? hatalmas ido elbaszas a kornyezetvedelemrol meg nem is beszelve, nagyvarosokba atlag mindenki ingazik naponta orakat olyan dolgokert ami tok felesleges.
de persze ha a fszod kivan a felesegeddel meg unod a porontyod sirasat akkor megertem ho menekulsz otthonrol de kinetalald mar hogy ez nekem is jo (hogy lathatom f2f a cukipofid)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

szted erdekelt?de mindenesetre jol ereztuk magunkat a f2f mtg-ek alkalmaval