Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
dellfanboy
őstag
válasz
forumpista
üzenetére
Konkretan a legtobb magyar munkas a gyarakban tobb hozzadott erteket allit elo mint nyugati tarsuk (tobbet es jobban dolgoznak kevesebbert).
ez kb. olyan urban legend, mint a magyar nők a legszebbek
vagy ez vmi régi mszmp story akar lenni? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dellfanboy
őstag
válasz
NightHunter0
üzenetére
ez vmi tanácsadó cég?
-
dellfanboy
őstag
gyengék,
nekem idáig egy berlini cég adott ajánlatot februárba 90k..
egy holland 130eur /óra + utazás , ez viszont interim/contractorkodás viszont csak 4 hónap, (persze van esély a hosszabításra...)meg volt egy beszélgetésem is BP- cég havi br 1,5m
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
szóval maradok a seggemen
-
dellfanboy
őstag
válasz
PainKiller13
üzenetére
haverok
-
dellfanboy
őstag
válasz
GabeZkp
üzenetére
békés megyébe van a kárai-bmw- ő mindig keres embert, ott voltál már?
általában ami bmw-t hirdet elég drágák, gondolom jó szakemberekkel dolgoztat.bár most megnézve 1 mostani videóját, meg 1 évvel ezelőttit a melósbrigád teljesen kicserélődött, szóval nembiztos, hogy olyan szuper hely az...
-
dellfanboy
őstag
válasz
tototos
üzenetére
szvsz, töréskár esetén nem nagyon fognak téged a zsírosbödönhöz engedni... ugyanúgy mint a taxizás ez is belsős embereknek áll.. az évről évre szigorodó biztosítókról nem is beszélve.
a veteránozás/youngtimerezés se az a rocket science mint ezelőtt volt.. ott is ugyanannyi a kontár mint máshol... ráadásul ott hatványozottan igaz, hogy amelyik munka drága egyáltalán nem biztos, hogy jobb is..
-
dellfanboy
őstag
nemtudom mi történik ott, még tavaly év végén volt pár linkedIn megkeresésem,
X cég Hollandiában kéne dolgozni évi br 85.000EUR-ért base,
Y cég Lengyelországban évi br 350-400k PLN base...
(akárhogy számoltam lengyelek magasabb fizut adtak volna mint a tulipánosok...)
job title/feladat/industry ugyanaz volt, csak az ország más... -
dellfanboy
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
medtech elég közel van a pharma-hoz szvsz hasonló szívás az is...de még a life science is.
holland cimbi jött volna ki nyáron, lenyomott, 4 interjút, majd a végén közölte a cég, hogy van holland leány is, inkább oda vennék fel, nem fizetik a relocation-t![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
egy fb csoportba meg láttam, hogy 1 gépgyártó cég SG-ben jan1től átviszi a termelést románba, a kétkezi munkások x% román ha hazamennek kapnak vmi extra pénzt, egyéb esetben hellószia (meg persze tárt karokkal várják az eu állampolgárokat). -
dellfanboy
őstag
válasz
Citroware
üzenetére
híreket szoktál olvasni vagy csak az AI világba élsz? trump belengette nyáron a 250% tarifát a gyógyszeriparra az szerinted mekkora jó kedvel fogadták? (bank után a pharma megy jól itt)
a svájci bank szektor szerintem full KO, nekem van egy kontaktom ubs-nél tavasszal "majdnem" benyomott egy interjúra de interjú előtt -amikor már fixálva- volt az időpont, időt kértek majd 3héttel később közölték hogy mégsincs nyitott pozi...
arról nem is beszélve, hogy ubs-en kivul nem nagyon látok értelmes bankot/pozit, f-sz se megy el egy n+1 kiskereskedelmi bankhoz, vagy ne adj isten vmi ősi kantonal bankhoz. egyiknél van 1 cimbi, még mindig as/400 aznak...(bár a kantonal bank-hoz nekem szólt, hogy nem elég a német nyelvtudás, megkérik a helyi kutyaugatást is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jah és annyi csőlátású / szemellenzős arc van itt, hogyha nem egész életedbe bankoztál, sztem fel se vesznek.. ( nah jó lehet mck,bcg játszik)
szóval jah, biztos jó a svájci bankszektor de sztem mission impossible bekerülni... -
dellfanboy
őstag
néha szörfözgetek a profession-on, de ez wtf

[link]
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
nem tök8 nekik ki pakolja az itókákat? kik voltak ezek a vimpex/vietnámiak?
-
-
dellfanboy
őstag
van egy pár red flag a weboldalukon is:
Mérnökgondolkodású, informatikai tapasztalattal rendelkező menedzserek vagyunk
hogy lehet egyszer leírni hogy -ban dolgozott utána meg -nél?Dolgozott a Graphisoft-ban, a Bentley-nél, IT hardware nagykeresekedelemben
ez vaon elírás, vagy tényleg panada security volt a cég neve? nekem a panda sotware után panda security lenne a logikus, dehát ezek mérnökgondolkodású emberek
volt a Panda Software (Panada Security)
-
dellfanboy
őstag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
ez faszság, 10éve max te voltál junior és nem láttad át az egészet seniorként meg mindent magadra húzol és csodálkozol, hogy sok meló.
más területen is ugyanaz a nyalóka van
pénzügy minden hónapban szopás a havi zárás során, egyik hónapba x basz el vmit következőbe y majd pár turnus után kezdődik minden előröl...
sales, állandó ügyfél hajkurászás, most ez akarja csökkenteni a megrendelést, de 2hét múlva rájön mégse me akko ő is bele áll a földbe...
marketing negyedéves, féléves reklámszpot tenderrel szop ésatöbbi..és függetlenül, hogy milyen területen dolgozol, jön egy új vezető az gondolja hogy átrajzol mindent.. ne adj isten belső átszervezés, m&a stb...
-
dellfanboy
őstag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
mi ebben a nehéz? nem tudnak már mit kitalálni, régebben a diploma volt vízválasztó, aztán bejött a nyelvtudás, most meg ez a iparág őrület. egyes hr szerint ha azonos iparágból jössz akkor esélyes, hogy egy hajszálnyit csökkentik a konkurenciát, míg találnak vki-t a helyedre.. van benne ráció de a kva anyjukat
-
dellfanboy
őstag
válasz
Dare2Live
üzenetére
napi 1+1ht commuteolsz
mi a problémád az ingázol szóval? ahogy nézem még rövidebb is..top senior réteg ~fele nekiáll állást kereseni mert RTO és ők fognak is találni.
ebben nem lennék biztos, átlag életkor multiknál 3x. profession álláshirdetések nagyrésze szerintem 3.4.5 évet vár el mint tapasztalat.. -
dellfanboy
őstag
csupán annyi, hogyha kiírnátok a fizetési sávot, nem rabolnátok az időmet...
cv feltöltögetéssel, meg ne adj isten elbaszot form-ok töltögetésével ahol kb ugyanazt kell leírni még1x mint a cv-be...az összes multi már kiíráskor tudja mi keret. van 1-2 hely ahol ezt törvényileg kötelező is beírni az álláshirdetésbe szóval nem is értem a nagy gdpr-e európában az miért nem kell..
jah, hogy a fél hr-t elküldhetnéd mert nem lenne jelentkező
-
dellfanboy
őstag
sry a cikket sajna nem olvastam el
-
dellfanboy
őstag
válasz
H A M M E R
üzenetére
én 2008ban kezdtem dolgozni, akkor azt mondta az egyik hr-es miután felvettek, hogy ők csak azokat hívják be beszélgetésre akik A, vagy B helyről jönnek.. mindenki más kuka. (kérdeztem ezt azért mert beajánlottam havert aki nem A,B helyen végzett de be se hívták)
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
ezt esetleg nem zsákolta be valaki ? [link] (mentette le?) engem csak a fejvadászok kommentjei érdekelnének
(bár az a reddit link is jöhetne)
-
dellfanboy
őstag
válasz
csakegymunka
üzenetére
Medior mert csak 4 éve dolgozik cloud network engineerként?
igen10+ éve többet ér-e, mint egy másik szakember, aki 6 év tapasztalatot tud felmutatni, de csak cloud network engineer területen?
nema fókusz a CNE
-
dellfanboy
őstag
-
dellfanboy
őstag
válasz
Stylewars_kp
üzenetére
munkatársat/társosztályt nehezebben érek el.
ezt fejtsd már ki.
vagy otthon még nem vezették be az isdn-t se? esetleg pucolod a krumplit munka helyett?
esetleg te vagy a postás kolléga aki tolja a kocsit, és mindenki asztalára elhelyezi a boritékot?ha már bementem 2024-ben az irodába dolgozni és te odajössz, az asztalkámhoz hogy akkor most ez kéne neked de izibe, miből gondolod, hogy nem pattintalak?
-
dellfanboy
őstag
válasz
eladocuccaim
üzenetére
ezt mondtad a sales-eseknek is? hány olyat láttam hogy xy-t azért vették fel sales vezetői poziban mert neki jó kormányközeli kapcsolatai vannak
de ha 1 cég egy új országba akar elindulni ahol 0 infoja van simán felvesz egy külsöst,
vagy
neadjisten egy új termékvonalat akar a piacra dobni amihez szintén semmi közük, szintén egy tapasztaltat fognak hívni kivulrol...bár definialhatnád mi is pontosan az a rendes rt?
-
dellfanboy
őstag
válasz
itguy95
üzenetére
az általad feltett összes kérdést multiknál kb a benefits&compensation team viszi ami tök eltérő lehet cégenkénkt/iparáganként.
az hogy mit adhatnak meg kb a belső policytől is nagyban függ, nah meg hogy mennyire komázzák a cuki kis pofid
(a HO meg hogy kinek mennyit ér szintén egyedi) -
dellfanboy
őstag
válasz
MrSealRD
üzenetére
És itt merült fel a kérdés, hogy egyáltalán milyen pozíciókban tudna 0-km-es kezdőként pályázni
pályázni bárhova lehet, kérdés hogy hova hívják be...
én nem értem ha van plc tapasztalata miért nem abban az irányba indul: gyors google alapján Átlagosan elérhető havi fizetés: bruttó 570 000 Ft – 865 000...
karrierváltás?ez inkább így kezdőként jobhoppernek néz ki. fingja nincs mit akar de pénz kell me má van ház+gyerek.majd 40-50évesen elgondolkozhatsz a karrierváltáson.
pénzüggyel az a baj tulsok a csaj, és nemtudod hogy melletted lévő azért van a cégnél mert tud dolgozni, vagy csak 1-2 nagykutya tartja ott mint gciputtony.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cayin ha 3a csöves fejhallgató erősítő
- Apple iPad Pro 12.9 6th. gen. 2022 M2 Wifi, 85% akku, patika, 12 hó gar
- Apple iPad Pro 11 3rd gen. 2021, M1 128GB, Wifi + Cell, 99% akku, patika, 12 hónap gar.
- Gamer PC i5-14400F RTX 2080 Ti 32GB DDR5!!!
- Diamond Viper II Z200 /S3/ 32MB /win95-98-vga/ perverzeknek !!!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Apple iPhone 16 Plus Pink 128GB használt karcmentes 94% akku (316 ciklus) 6 hónap garancia
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vagy ez vmi régi mszmp story akar lenni? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

evvel adtak egy cseresznyét a teljesítményedre