- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
megfejeli a szélvédöt, ott milyen erök hathatnak a nyaki izületekre, csigolyákra.. mintha összemennének, egymásba mennének a csigolyák... a mi balesetünknél (40-nel mentem, kijöttek elém kb 40-50 körül) elörebukott a fejem, az hogy fájt 1-2-3 hónapig. ez meg mintha betonfalnak ugrott volna merölegesen.. biztos nem volt kellemes.
"ha le kell szedni a mellet mert rakos lesz, biztos baromira fogja vigasztalni hogy "de legalabb nem nyomta az ov a derekamat"
ja... "meg a vesémet"
-
sketchifun
senior tag
Számítottam arra, hogy belémköttök.
Mindezek ellenére az emberben kialakul ilyenkor egy sztereotípia. Egyszerűen fél a dologtól. Ez van. És ha jogszabály kötelezi, ha nem, ő nem kapcsolja be. Egyszer már megúszott egy ilyet, mégegyszer nem szeretne hasonló helyzetbe keveredni. Hiába jön megmondókapitány, hogy márpedig azt az övet be kell kapcsolni. Nem fogja.A 180-as tempóra pedig azt tudom mondani, hogy magánútról van szó.
-
Kobe
veterán
azokat vágom, ki van táblázva. Ez viszont olyan cucc volt amiből talán ha 5 van egész városban és még kitáblázva sincs, bevallom istenesen ha nincs a nyanya, reflexből rárántom a besorolósávra a kocsit, és csak súrolom a záróvonalat, ha nem is tökéletesen de valamennyit korrigálok...., de öreganyám ugy emgkavart azt sem tudtam fiú vagyok e vagy lány.....mondjuk biztos erre olyan kiabszottul nem volt tekintettel, hogy még msot is azon agyalok...
-
Bubu79
addikt
Addig, amíg az utcák tele vannak 125ccm-es kismotornak álcázott gépekkel, addig, amíg a kutya nem nézi még szalonban sem, hogy van-e jogsid rá, addig szvsz nincs létjogosultsága a kérdésednek...
Van pár olyan ismerősöm ( nem, nem vagyok büszke rájuk ), akik jogsi nélkül motoroznak jóformán évek óta - szerinted érdekel valakit?
-
jerry311
nagyúr
Ha 10 éves a B-s jogsid, akkor jó eséllyel túl vagy már a korhatárokon, amik köthetnek A korlátozott vagy A1 kategóriához, tehát elvileg mehetsz A-ra.
Van KRESz is, hiszen más szabályok vonatkoznak motorra, mint autóra. Rutin, forgalom. Szvsz ennyi.Ha mégsem, akkor remélem egy motoros kolléga kiegészíti, amiket írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Revolut
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest