- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Én örülök hogy anno letehettem a jogsit, ahogy lehetett mentem és csináltam is, nem is tartott sokáig.
Mondjuk nem is vezettem igen sokáig "komoly" autót. Fél évig csak ZUK (), utána kispolák ~3 és fél évig. Első évben tán a két kocsin kívül nem is vezettem mást.
Nekem igen jól jött munka miatt hogy tudtam vezetni -
leeate
senior tag
Figy, ha valami történni fog az úton, az nem miattam fog történni. Én még erősen tanulónak érzem magam, és a motorban sem bízok meg teljesen, valószínű, hogy nem fogok gyorshajtani még a szabálysértési határig se. O.társam meséli időnként, hogy két falu között 130-al vesz be kanyarokat meg stb. stb. Na, azért nekem az ilyentől felfordul a gyomrom, de kívánom neki, hogy egyszer törje össze a vadonatúj Nissan családi autójukat. Ráadásul ötödjére ment át a gyerek forgalmin, akkor is 9 bónuszponttal, és ez csak pár hónapja. (!!!)
Az idézetemet meg tényleg a hasonló nevű slágerből szedtem ki, és szerintem a szerzők se az ámokfutásra gondoltak
Ahogy én se, csak arra, hogy ilyenkor nyáron jó lenne kirándulni párat kocsival, meg ilyesmik. Csak légyszí, ne bélyegezzetek meg, nem akarok én ámokfutni meg paraszt módon vezetni csak azért, mert Száguldás, Porsche, szerelem.
-
Jamby18
senior tag
Tavaly októberben voltam az e.ü órákon 3óra volt ott kötözések,stabil,baba smárolás megvolt azokkal nincs gond.
Csak..... akkor leírnám
22.Baleset helyszínén egy motorost földön fekve talál.Szólításra nem reagál.A bukósisak alól vér és hányadék szivárog.
-Biztosítsuk a helyszínt!
-Vizsgáljuk meg a sérültet:eszmélet, (ha eszméletlen, nézzünk bele a szájába)
-Értesítsük a mentőket!
-Vizsgáljuk meg a keringést,légzést!
-Abban az esetben,ha a bukósisak akadályoz minket a légút biztosításában ,akkor vegyük le.Csak két elsősegélynyújtó veheti le!Tehát az elején nézzünk bele a szájába,de hogy mikor ha a plexit felhúzom szerintem csak a szemeit látom, azt hogy levegyem pedig a végén írják.... Pl ezeket nem értem.
De köszi,hogy segítesz+ha van még kérdésem azt is feltehetem.
-
zsid
senior tag
Az E kategória nem előfeltétele a D nek.. ez esetben a csuklósbuszos példa..
A Borsod Volánnál és az MVK nál tartanak külök oktatást csuklósra is értesüléseim szerint. Szal ha van egy friss D kategóriád akkor nem engednek rögtön forgalomba egy 18 méteres Connectoval vagy Neoplannal.Szerintem ez a traktoros mizéria is el van cseszve. Persze azt is megértem, hogy ő csak a szántóföldtől legmesszebb a gabonatárolóig megy, az meg a települések szélén van...
Szvsz a E kategóriának traktornál is lenne létjogosultsága, vagy 3 éve egy traktoros meghalt mert nem tünt fel neki, hogy a pótkocsifék-vezérérlő szelep nem kicsit sz@r volt.#3607: B kategóriával nem vezethetsz csak mg vontató+ könnyű pótot, de a B hez kapod a T-t is azzal meg :[link].
-
fero02
nagyúr
Sztem a jardok sem tennének rá, ha valóban lenne mivel utánuk menniük. Ez is egyértelműen az állam hibája.
DE ettől függetlenül a pilótákkal sem értek egyet. Ha nincs jogsim, akkor nem használnám. Nem azt mondom, h nem próbálnám ki, vagy hogy én nem vezettem soha jogsi nélkül, de nem használnék úgy vmit, ha nincs rá a megfelelő "végzettségem".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest