- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sugarforce
addikt
válasz
Rick3D #14580 üzenetére
Sajnos az egész országban oktató hiány van, nagyon sokan otthagyták a szakmát, de évekkel ezelőtt sem volt jobb a helyzet. Az, hogy nem arra megy ki a játék, hogy minél több pénzt kisajtoljanak a diákból, az tök pozitív dolog.
Persze kiadás szempontjából nem mindegy az, hogy mennyi az annyi, csak annyit akartam mondani azzal, hogy nem szégyen a plusz óra sem, a lényeg az, hogy menjen rendesen. -
sugarforce
addikt
válasz
Rick3D #14574 üzenetére
A 30 óra nem csak az oktatón múlik hanem a tanulón is.
Teljesen igazad van, vagyis inkább a tanulón múlik, lélekben is ott kell lenni, figyelni kell meg gondolkozni és akkor rendben lesz minden.580km-t szinte lehetetlen teljesíteni egy normális oktatónál aki nem csak hajtatja veled a kocsit.
Normális oktató kivisz autópályára is (egyrészt, hogy láss ilyet is), azzal azért pörög a kilóméter is.De igazából ha 40 órából van meg a jogsi, az se gáz, max csak anyagilag húzósabb kicsit.
-
kory24
őstag
válasz
Rick3D #14575 üzenetére
Természetes, hogy nem szabad menet közben váltóra nézni, hiszen akkor ki nézi az utat?
Ha nem jó sebességben vagy úgy is észreveszed kocsi mozgásából, hangjából vagy fordulatszám mérő mutatójáról.
És amikor nyúlsz váltani egyből érzed hanyasba van.Ez a váltó nézése max az elején szokott lenni, utána kialakul magától, mint pl kuplung vagy kézifék használata.
-
Rick3D
senior tag
válasz
Rick3D #14574 üzenetére
Ja igen és egy tévhitet is eloszlatnék. Ha jó az oktatód és érted a váltás mechanikáját ( azaz miért történik akkor és miért úgy kell csinálni) nem fogsz lefulladni. Az idióta autósoktól jobban kell tartanod mint ettől. A váltóra nekem fogásokat mutatott , szuper gyorsan megtanultam ha 1-2 kell akkor így ha 3-4 akkor úgy , ha tolatunk akkor meg amúgy fogom és nem kell odanéznem már rég óta.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
Rick3D #14557 üzenetére
2 hét alatt készültél fel a KRESZ vizsgára? Tudtommal E-titánon alapjáraton 90 nap hozzáférést kapsz, ehhez társul X óra (20-30?) amit magával a B kategóriás anyag tanulmányozásával tölthetsz. Nem lehet, hogy az előbbi lejárt?
Szerk.: ha nem, mindenképp írj az info@-ra, ha már ki lett fizetve ...
-
-
kicsako
őstag
-
pockhome
senior tag
válasz
Rick3D #14516 üzenetére
Hali,
Ha tisztességgel, és nem 1 hét alatt veretted végig a tananyagot, akkor lehetsz biztos nyugodtan a tudásodban.
Én kimaxoltam a 3 hónapos időt ami volt rá.
A pontszámos kérdésre pedig: ne is nézd hogy hány pontod van, attól nem fogod jobban tudni a következőkre a választ.
Ha jól emlékszem amúgy nincs ilyen, majd a végén van piros X-elve amit elrontottál, ill. zölddel pipálva ami jó.
Btw, ugyan azok a kérdések/válaszok (max a sorrend más) mint az e-titánban, nem lesz más megfogalmazás vagy hasonlók, szerintem ez nagyon pozitív. -
kory24
őstag
válasz
Rick3D #14505 üzenetére
Nekem úgy volt, mikor megvolt elearning.
Bementem iskola.
Ott a hölgy pedig számítógépen rögtön nézte az nkh táblázatban, hogy mely napokon lesz vizsga és melyikre van még hely. És melyik időpont felel meg nekem.Kb 2 hét múlva volt első.
Elsősegélyt akár forgalmi vizsga után is végezheted.
Csak amíg nincs meg, addig nem kapsz jogsit. (hiába van meg elméleti+forgalmi vizsga is.) -
kreszjogsi
újonc
válasz
Rick3D #14468 üzenetére
Csak és kizárólag az e-Titán képzésadminisztrációs rendszeren keresztül tudod elérni az edukresz online tananyagokat.
KRESZ-t ha vizsgázni akarsz belőle, akkor csak úgy tudsz, hogy beiratkozol egy autósiskolába. Ez jogszabályi előírás. A választott autósiskola fog majd hatósági vizsgára jelenteni. Te nem tudsz jelentkezni. Legalább is az elsőre nem. Ha pótvizsga van az más tészta...azt magadnak intézed.... -
kiszi07
senior tag
válasz
Rick3D #14229 üzenetére
Szerintem Te vegyél vissza az arcodból, ha ilyen okos és ügyes vagy, hogy mindent jobban tudsz, mint bárki más, akkor ne is gyere ide. Ez a topic nem arról szól, hogy te milyen faszagyerek vagy, hogy spórolsz 17-25 ezer Forintot, mert senkit sem érdekel. Sajnálom, hogy te szellemileg picit visszamaradt vagy és így próbálsz érvényesülni. Ezt az utolsó előtti mondatod én is tudnám ismételni. Picit régebb óta vagyok a topicban, mint Te. Én tisztában vagyok vele, hogy mit írtam ki a profilomra. Továbbiakban vagy visszaveszel az arcodból vagy elmész innen.
-
kiszi07
senior tag
válasz
Rick3D #14226 üzenetére
Így akarsz 5-10 ezer Forintot spórolni? (szerintem nettó fszság) Annélkül nem is engednek kresz-vizsgára, ha nem vagy iskolánál. Miért ne lenne mindegy? Az oktatón kell izgulni, hogy inkább ismerős legyen, aki rendesen megtanít vezetni, nem balfszkodni csak. Na és milyen furcsa dolgokat találtál?
(#14227) fausto igen a kisbetűs szerződést is át kell olvasni elég részletesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest