- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kory24 #14718 üzenetére
Én 2 hete megbuktam C rutinon, nekem ettől is elment a kedvem egy kicsit de szerencsére tegnap reggel sikerült a vizsga. Vizsgafeladat felénél mondta a vizsgabiztos, hogy tökéletes, álljunk vissza az indulóhelyre.
Vizsgabiztoson is múlik igazából, ha már reggel úgy kel fel, hogy na szar napom van akkor buktatós napja lesz. Szvsz.
---
Múltkor meg semmi nem b*sztam el mégis megbuktatott. Aki meg hülyeséget csinált azt meg átengedte... ki érti ezt.(?)
-
Rick3D
senior tag
válasz
kory24 #14577 üzenetére
Jaja , pontosan. Mielőtt nekikezdtem volna a gyakorlati óráimnak sok helyen olvastam ezeket a dolgokat és csak azért írtam le mert van rá jó módszer amivel szinte azonnal berögzül.
Na azért ne essünk félre értésbe , én csak jó szándékkal írtam le hogy egy jó oktatónál minden prímán megy nem kell tartani semmitől. Amit neten lehet olvasgatni pedig a nagy része baromság. Uram bocsá ha azért lennék balfasz mert az első 2 órámon rámertem nézni a váltóra a parkolóban utána a megfelelő fogással prímán megyVolt pár példa ahol éles forgalomban a csajszi még a váltott nézegette , közbe pörgött a forgalom
-
pvt.peter
őstag
válasz
kory24 #14384 üzenetére
Szia, köszi a választ.
Igen, illene észrevenni, de pl. ennél a kereszteződénél ha jobbra fordulok és véletlenül rámegyek a buszsávra akkor mi a helyes teendő?
1. Menjek az első kereszteződésig ahol letudok fordulni jobbra vagy
2. azonnal index balra és váltsak sávot amint lehet? -
SUPREME7
őstag
válasz
kory24 #13711 üzenetére
Pénzügyeknél fizesd be a vizsgadíjat és utána ahogy kolléga írta, a vizsga menüpontban kell jelentkezned. Én kb 1 hetet vártam mire lett vizsgaidőpont, 1,5 hónappal későbbre... (Budapest), talán már nem lesz ilyen sok, már lement a szezon.
Ha megvan a vizsgaidőpont kapsz róla értesítést.Ja, látszik, hogy autósiskolával csinálja, akkor a sulid jelent be vizsgára. Hívd fel a sulit, valószínűleg be kell menned a vizsgadíjat befizetni, és ők intézik.
-
jerry311
nagyúr
válasz
kory24 #12184 üzenetére
Én heti 2x1 órát vezettem, mert erre volt ideje az oktatómnak. 3 műszakos beosztás mellett gyakorlatilag minden nap tudtam volna időt szakítani a nap kb. bármely szakaszában.
Viszont amit te írsz az inkább 2 hetente 2 óra. Attól függ mennyit felejtesz két vezetés közt, de szerintem a minimum az heti 2x1 óra.
Kérdezz rá, hogy képes-e legalább heti 2x1 órát oktatni és persze azt is mondd meg neki, hogy ha nem, akkor keresel másik oktatót, aki igen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest