Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
kreszjogsi #14469 üzenetére
Köszi , már közben informálódtam , épp a második modulnál tartok.
Felülmúlta az elvárásaimat nagyon érthető és részletgazdag minden ezidáig.
-
pvt.peter
őstag
válasz
kreszjogsi #14458 üzenetére
Gondolom nekem szántad ezt a választ
Mellesleg köszi, most már világos minden. -
Sanki
addikt
válasz
kreszjogsi #14307 üzenetére
A pótóra az egyértelmű, tisztában vagyok vele, hogy kell a pénz.
Az 580 km-t is biztos le lehet vezetni, de vizsgán nem az autópályán kell teljesíteni, hanem a forgalomban.
Nyilván sok függ a tanulótól (vezetett e már, milyen tanulékony, stb.), az oktatótól és még a vizsgabiztostól is. -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
kreszjogsi #13402 üzenetére
Pontosan ez volt nálam is.... én 2014 decemberében kezdtem el, a módosított kresz para miatt csak 2015 májusában tettem sikeres KRESZ vizsgát miután be is jelentkeztem autóra. Már akkor mondták, hogy kevés az oktató így valószínüleg csak szeptember-október körül kapok kocsit, majd hívnak.
Vártam és vártam, de semmi, közben elkezdtem egy másféle sulit szóval kicsit feledésbe is merült a dolog nálam is egészen mostanáig. Kb egy hónapja eszméltem fel, hogy letelt a kettőből egy év, és még mindig semmi, kéne csinálni valamit.
Személyesen bementem ugyanazt mondták, úgyhogy írtam is a vezetőségnek akik írásban is elmondták ugyanezt, hozzátéve, hogy bizony a szerződésben ott figyel, hogy az árváltoztatás jogát fenntartják.
Ezt még alá is írom, de akkor legalább tájékoztassanak, hogy Te majom, hiába vársz, alacsonyabba az óradíjad a többieknél, így nem fognak téged választani az oktatók.
Na mind1 én belementem az emelésbe, ma mentem először gyakorlati oktatóhoz.
Viszont itt jön az én kérdésem is, amit fel is akartam nektek tenni:
Ugye a 30 alapdíjas órát a szerződés szerint 3 részletben kell fizetnem, 3x10 órás felállásban. Namost hogy elsőnek mentem, befizettem az első részletet, de nem egészen annyit kért az oktató, mint amire számítottam!
Az eredeti szerződés szerint 3x15.600ft-ot kellett volna fizetnem , az új szerződésem szerint viszont 3x23.400-at . Viszont az oktató ma 17.400ft-ot kért
Számlát viszont nem adott.
Akkor ezt most nem értem
-
Gyula84
veterán
válasz
kreszjogsi #13364 üzenetére
huha kb semmi sem változott
-
SUPREME7
őstag
válasz
kreszjogsi #13307 üzenetére
Felesleges első körben bemenni bárhova is, és felesleges megvárni amíg "meghívnak" az etitánba. Közvetlenül regisztrálni lehet oda, befizetni bankkártyával a 15K-t, és már kezdheti is a tanulást az ember.
Az etitán mögött álló Webjogsi KMR autósiskolával kerülsz ezzel "szerződésbe", és ők küldik ki postán a szerződést aláírni, amit vagy személyesen beviszel az orvosi alkalmasságival együtt, vagy postán küldöd vissza.
Én most itt tartok, és baromira nem vagyok elégedett egyébként, mert olyan jóóóó magyarosan meg tudták ezt is bonyolítani.
- Előbb kész lettem a tanfolyammal mint, hogy kiküldték volna a papírokat szóval várhattam amíg megjön
- Az aláírt papírok nélkül nem tudtam letölteni a vizsgaigazolást, sem vizsgára jelentkezni.Gondoltam meggyorsítom a dolgot mert így is már csak több hét múlva vizsgázhatok, és bevittem személyesen a papírokat...
Nem tudom hogyan működik a vizsgaidőpont kérés, de még csütörtökön délelőtt jelentkeztem, és még azóta se kaptam ... keddig várok, aztán zaklatom őket.
És félreértés ne essék, nem létszükség, csak szimplán szívatás, hogy addig nem kapsz vizsgaigazolást amíg teljesen ki nem pörgeted a tanfolyamot. (ugye átlépkedni nem lehet, és a modul záró vizsgának is jónak kell lennie, különben nem enged tovább)
Én már egyszer levizsgáztam kreszből, szóval már csak frissíteni kellett a tudást, de aki mondjuk lassabban tanul, és beletolt 50 órát és utána meg váratják heteket, az biztos, hogy nagyon mérges lesz.
Nem is értem az egészet, miért nem lehet úgy csinálni, hogy ne kelljen mindenre várni ... kifizeti az ember a tanfolyamot (neten bevett szokás, hogy elfogadja a juzer a szerződési feltételeket, adatkezelést stb, mi a fenének még postázgatni egy nyomorult aláírás miatt?), megkéri a vizsgaidőpontot amikorra úgy érzi, hogy végig tud menni a tananyagon, és elkezdi a tanulást. Akkor legalább van egy kis "nyomás", hogy tudja, hogy hamarosan vizsgázik. Ha meg a vizsgáig nem pörgeti ki a tanfolyamot, akkor nem mehet vizsgázni, és kész.
De így ebben a formában még talán hosszabb mintha tantermin megcsinálja valaki ...
-
HoaryFox
őstag
válasz
kreszjogsi #13307 üzenetére
Hmm...
Akkor segíts ki kérlek: szeretnék A jogsit tenni de a webkresz oldala szerint erre Bács megyében nincs lehetőségem. Tehát ha megcsinálom a KRESZ-t e-learning folyamaton keresztül, megcsinálom a vizsgát, kapok egy papírt, és utána be tudok menni kvázi bármelyik autósiskolához, hogy "helló, csinálom az A kategóriát, itt a KRESZ elvégzéséről a papír, gyakorlati képzést szeretnék"?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest