Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
válasz
haromegesz14 #14558 üzenetére
3 nap alatt át lehet menni az anyagon, utána meg egy hónap várakozás a vizsgára.
protip: érdemes minél hamarabb végigmenni a leckéken, hogy kérhess időpontot, és utána a vizsga előtt megint nekiesni a tananyagnak, akkor már értően.
Amúgy nekem ez az e-titán rendszer nagyon nem jött be, sokszor kerültem vezetés alatt olyan szituációba, ami nem volt a leckék között - illetve nem realizáltam a szituációt. Ezzel azt akarom mondani, hogy vannak dolgok, amikhez kell egy tanár, lehet kérdezni stb. ami a jogsira szerintem pont érvényes.
-
Rick3D
senior tag
válasz
haromegesz14 #14558 üzenetére
2 hét alatt sem .. 12 nap alatt megvolt az anyag csak 2hét extra a vizsgára való várakozás ... Egyértelműen minden ki van fizetve és nem kitaláció ....
m1 majd ma rákérdezek , nem fogok emailozgatni feleslegesen. De azért köszi.
Még arra gondoltam mert megvolt már a sikeres vizsga... csak a logikát nem látom benne , miért lenne baj ha az ember még sikeres vizsgát követően is ha mást nem átfut pár dolgot ... Ja bocs Ma... -
hurenzon
senior tag
válasz
haromegesz14 #14456 üzenetére
ami nem fizetős?
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
haromegesz14 #14390 üzenetére
Facebook-on érdemes még keresgélni, esetleg a google térképen, ott is vannak vélemények. Mondjuk oktatókra bontva még nem találtam ilyet, max. a hozzászólók ajánlanak embereket.
-
Sanki
addikt
válasz
haromegesz14 #14390 üzenetére
Szerintem ilyen oldal nem nagyon van, inkább a helyi topikokban érdeklődj szerintem.
-
SUPREME7
őstag
válasz
haromegesz14 #14380 üzenetére
Ha az Üllői út felöl nézzük, akkor benzinkút a sarkon van, kicsit tovább a Vas Gereben utcában, kb 100m-re balra van a József Attila utca, és onnan nyílik a vizsgaközpont, nem lehet eltéveszteni, egy bazinagy két sorompós kapu van ott.
A második képen szemben lévő épületbe kell menned, a 2. emeletre.
-
feco70
senior tag
válasz
haromegesz14 #14356 üzenetére
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
haromegesz14 #12812 üzenetére
Gyakorlatilag bármikor válthatsz iskolát tudtommal.
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
haromegesz14 #12812 üzenetére
whoops *budapesti* ...
kifutottam a szerkesztési időből.
-
jerry311
nagyúr
válasz
haromegesz14 #9150 üzenetére
Jellemzően minden iskola beszervez egy EÜ oktatót, így hát egy helyen szoknak leszni.
A KRESZ (és vezetési) órák minimális száma törvényileg meghatározott, a kérdés, hogy az iskola amit választasz hány nap alatt tudja le a kötelező óraszámot.
Az oktatók belőled élnek, ha az egyik nem oktat 5 után, keresel olyat aki igen. Arra készülj fel, hogy ha 5 után akarsz vezetni, akkor hosszabb ideig fog tartani, mert mindenki 5 (meló) után akar vezetni. -
picur220
veterán
válasz
haromegesz14 #9152 üzenetére
Pesten vannak olcsóbbak is. Itt a következőképp volt:
- elméleti tanfolyam: 0 Ft
- KRESZ tankönyv használati díj: 520 Ft (TK. ár 10%-a)
- elméleti vizsga: 4600 Ft (hatósági díj, mindenhol ugyanannyi)
- gyakorlati tanfolyam: 2500 Ft/óra, 30 kötelező óra, 75000 Ft
- rutinvizsga: 4700 Ft (hatósági díj, mindenhol ugyanannyi)
- forgalmi vizsga: 11000 Ft (hatósági díj, mindenhol ugyanannyi)
- eü tanfolyam: 5000 Ft
- eü vizsga: 5500 Ft (hatósági díj, mindenhol ugyanannyi)
- orvosi alkalmasági vizsgálat: 3500 Ft
- okmányirodai díj: 4000 FtÖsszesen: 113 820 Ft.
A vizsgadíjak már biztos nem ennyik idén, meg ugye nincs rutin, és a forgalmi legalább annyival drágább.
-
picur220
veterán
válasz
haromegesz14 #9150 üzenetére
Hát szerintem aki főállású oktató, annak mindegy.
Neked lesz rosszabb a félhomály, mert most 5-6 körül az van. Annál a vaksötét is jobb, de még talán a köd is.
A KRESZ nekem 1 hét volt, csak a vizsga meg rá 2 hétre volt, de szerencsére nem felejtettem sokat, és 74pont lett 75-ből
Az eü oktatást is szokták az autósiskolák szervezni, de helyileg ki tudja, hol lesznek. Nekem 2 helyen volt a KRESZ meg az eü, hol ide kellett menni, hol oda, de Szolnokon ez nem téma, ez egy kis város.
-
picur220
veterán
válasz
haromegesz14 #9148 üzenetére
Az elméleti (KRESZ)vizsga után 2 évvel meg kell csinálni a forgalmit, különben érvényét veszti az egész. Az eü nem befolyásol semmit.
Amúgy suli szempontjából az elmélet komolyabb erőfeszítés, mint a gyakorlat, gyakorlatra nem kell tanulni, csak eljársz, vezetsz, kész. -
picur220
veterán
válasz
haromegesz14 #9140 üzenetére
Bemész egy autósiskolához, megkérdezed mikor lesz KRESZ tanfolyam, rakás papírmunka, bejársz tanfolyamra, elmész vizsgázni. Ha olyan az iskola, kapsz orvosi alkalmasságit, mert van orvosuk, és megvizsgál, plusz elvégezheted az eüt is náluk. Eü vizsgát bármikor tehetsz a vöröskeresztnél, lényeg, hogy forgalmi vizsgáig meglegyen.
Az új gyakorlati oktatási rendszer olyan, hogy nincs többé rutinvizsga, csak forgalmi, amiben vannak rutinfeladatok. Nem kell tőle félni annyira, én 1 órával a vizsga előtt tudtam meg, hogy ilyen lesz a sima régi forgalmi vizsga helyett, mégis átmentem. Az, hogy rutinpályán mész-e, az oktatótól függ.
Vizsgaidőpontok még a neccesek, mert azt nem tudnak másnapra adni, csak lehet 2-3 hétre előre, de ezt az oktatók is tudják.
Ha megvan a sikeres forgalmi, akkor bemész az okmányirodába csekket és időpontot kérni, de beleszámolod, hogy csak 3 nap múlva mehetsz az NKH-hoz vizsgaigazolásért, majd az okmányirodába bemész az időpontodra, lefotóznak, adatokat kérnek, aláírsz, stb, és 30 napon belül küldik a jogsid.Én a helyedben azzal kezdeném, hogy keresek egy normális autósiskolát a városod környékén.
Tibii91: valami ilyesmire gondoltam
Lauda: a gumi és a talaj közti kapcsolat milyensége az alapvetően vagy tapadási súrlódási erőt, vagy csúszási súrlódási erőt jelent. Senki nem mondta azt, amit te leírtál. De én a veled való beszélgetést most fejeztem be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest