- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
dellfanboy #14225 üzenetére
E-titánon keresztül fogom az elméleti részt csinálni. Már találtam egy oldalt ami kezdőknek is jól leír mindent részletesen. Vannak olyan "sulik" ahol elvégezhetem külön az elméletet ... majd a gyakorlatinál keresek egyet a közelben.
Elég alaposan utánajártam azért baromira nem mindegy melyikbe iratkozol be. Vannak furcsa dolgok főleg ár téren -
Sanki
addikt
válasz
dellfanboy #14100 üzenetére
Én most csináltam a B kategóriás kreszt, e-Titán rendszerben, 60 órát kaptam, amibe bele tartozik a kresz oktatása, próbavizsgák, illetve még az elsősegély is. Szerintem elég lesz a 12 óra is.
-
Mici80
tag
válasz
dellfanboy #11533 üzenetére
Hali!
1. Nyáron mindig későbbre kapsz időpontot mert mindenki ilyenkor akar jogsit. Ilyenkor megszakadnak az sutósiskolák a munkában, télen pangi van...
2. Én nem igazán várnék vele. Legalább is én úgy vagyok vele, hogy most percről percre változik minden, úgyhogy ha megvárod ezt még hatályba lép akkor utána jön megint valami ami miatt az új rendszerben szeretnék letenni a jogsit. Bele kell kezdeni, ha közben változik a feltétel alkalmazkodni kell, ilyen világot élünk!
üdv.Mici!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
dellfanboy #11533 üzenetére
Nekem is július elején kezdődött a KRESZ, és vizsga aug. 28...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Lefőtt a júliusi hardverpárlat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- További aktív témák...
- Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest