- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick3D
senior tag
válasz
pockhome #14523 üzenetére
Köszi !! Megvolt
Kissé elnéztem a naptárat mert Hétfő - Április 2. volt , Május 2. pedig szerda a mai nap. Relative elég gyorsan végeztem úgy ahogy itthon bár azért volt nyomás rendesen de a vizsgabiztos jó fej papóka volt. Szóval sikerül
74 pont. Egyetlen 1 pontosat rontottam ami elenyésző szerintem. Tükrözte azokat az eredményeket amiket itthon vezettem fel excelbe 71-74 pont közöttiek. De ami nagyon fontos hogy nem rontottam 3 pontosat és gyorsan eltudom dönteni a szabályokat kivétel a villamos azzal annyit szívtam hogy legalább 3x átgondolom
. Előttem már 5en készen voltak , csak hallottam nem láttam a fülkém helyzetéből de azért meglepődtem hogy én aki max 6 sec alatt válaszoltam szinte mindenre (villamosos max 15) hogyan végeztek jó válasszal ennél gyorsabban. Mikor írtam alá a lapot én kaptam M betűt a többek nem szóval sehogy , valszeg nem sikerült nekik ezek szerint. Mondta is a vizsgabiztos hogy itt 2 ember lesz aki átmegy nagyon maximum
Abszolút megérte az E-learning és az a legjobb hogy maradt még 24~ órám szóval ha valami megkopik a forgalmi vizsgáig azt át tudom nézni. Elégedett vagyok de azért a 99% nem 100%
és általában arra törekszem főleg vizsgáknál. Innentől fog indulni a móka és majd kiderül hogy mennyire van érzékem a vezetéshez.
-
Rick3D
senior tag
válasz
pockhome #14521 üzenetére
Köszi a visszajelzést !
12 nap alatt (majdnem 2hét) mentem végig az anyagon, mindent elolvastam , megnéztem (tippek+hasznos tudnivalók) stb... Lassan 1 hete gyakorlok rendszeresen a vizsgafelkészítő anyagból , hétvégére terveztem ahol érzek még üresebb részeket újra átveszem az anyagot. Mivel 2hét telt el így vannak részek ahol a speciálisabb kérdésektől tartok pl túlkormányzás alul kormányzás
( na ezt pont tudom mert azóta megnéztem.) Általános kérdésekkel nincs gond de van hogy pl bementem az erdőbe , szabad-e kereszteződésben megállni
Amiket hibáztam holnap már kigyűjtögetem és újra átnézem az anyagot hogy tuti legyen. Amivel meggyűlt a bajom az a villamos de már az is tiszta meg a ködfényszóró
Fejezetenként sőt modulonként hagytam időt és gyakoroltam is hogy ne csak vizsgáig hanem gyakorlatban is tudjam amit kell.
Az nagyon tuti hogy nem lesz más hanem amiket gyakorlok azok lesznek
Na majd hétfőn írok hogy sikerült
-
wildpig
tag
válasz
pockhome #14413 üzenetére
Nekem a meghatározott napon lejárt, és be sem tudtam lépni. Másfél héttel a vizsga előtt. Tanulni megtanultam, de vizsgára azért jó friss infókkal érkezni. Hirtelen vettem egy 2500 forintos kresz könyvet, nagyon hasonló kérdésekkel. Lehet etitán plusz óràkat is vásárolni egyébként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- TP-LINK routerek
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest