- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bundli
tag
Ekkor értelemszerűen nem is kell kifizetnem se az elsősegély E-learning részét, illetve egyéb vizsgadíjat sem. Igaz?
A vöröskereszt a tanfolyamon ad valami anyagot amit még később át lehet olvasni, vagy csak az a 8 óra, amiből meg kell tanulnia az embernek mindent. Apropó, a vizsgát mennyi időre rá kell elvégezni a tanfolyamtól? Jól tudom, hogy nincs megszabva időtartam?
-
kreszjogsi
újonc
Srácok, ne legyetek már naivak...mire megy ki a játék?...vegyél pótórát...
Megsúgom oktató és oktató között is nagy eltérés van abban ki az aki hisz abban, hogy 29+1 óra alatt le lehet vezetni az 580 km-et és ki az aki nem. Aki hisz benne az le is vezeti, sőt többet is (29+1-en belül!! hoppá mi...aki meg nem az rutinpályázik és gyakorolgatnak és pörgetik az órákat...Én olyan oktatókkal vagyok körülvéve akik hisznek benne és rutinpályára csak akkor mennek ki ha nagyon falábú a tanuló...ja és Bp-ről beszélek....30 órával vizsgára jelentik a tanulót...igen kell hozzá egy jó oktató és egy fogékony és ügyes tanuló...szóval nem kamu és ne jöjjön senki azzal hogy 29+1 óra alatt nem kehet levezetni az 580 km-et...igen van benne város (nem dugóban állás) és lakott területen kívül is...szóval MEG LEHET TANULNI VEZETNI 29+1 óra alatt 580 km teljesítésével!
-
.LnB
titán
Van egyébként válasz a kérdésre elvileg, ebben a kommentben: [link]
Csak én már meg vagyok zavarodva annyi féle név van. Ezért is linkeltem a képet, hogy tuti legyen.
Remélem valaki megerősíti, hogy ez a jó.Sajna elég sok az ismétlődő kérdés a próbavizsgán, de csinálom azért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest