- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz
Boxer001 #9219 üzenetére
A rutin meg a járműkezelés ugyanaz, avagy a rutin új verziója a JK vizsga. Csak nem vágom, mit kell JK-val kínlódni, oké, hogy aki még sosem ült motoron, az menjen 1-2 órát rutinpályán, de ilyen nem nagyon van. Kocsinál is hasonló a helyzet, ot is fölösleges, el is törölték.
-
vwpolopg
őstag
válasz
Boxer001 #5693 üzenetére
300khuftol, kozel 2millioig!!! mennek.... de nezd csak meg, milyen szep allapotu!
Azret, hogy ne legyen teljesen OFF a hsz-em, remelem minel hamarabb kapok uj idopontot, szeretnem minel hamarabb megszerezni a jogsit...
-
vwpolopg
őstag
válasz
Boxer001 #5688 üzenetére
ugy 2-3 hete volt lehetosegem beroffenteni egy IFA-t
hat az valami leirhatatlan elmeny
Menni sajna nem mehettem vele, mert elotte allt egy csomo mas a muhelyben, de beinditani es jaratni is nagyon jo volt, leirhtatatlan, ki kell probalni! 2üles, 10ezer cm3, tengerkek karosszeria, nosza mindenki IFA-ra fel!
-
puttputt
őstag
válasz
Boxer001 #5605 üzenetére
Első "hivatalos" vidéki utamon (2-3 éve...), M7-en, szakadó esőben kellett visszarohannom Pestről, késésben voltam... meghajtottam rendesen a kölcsön (turbósított) Fiat Seicentot... 160 volt a max. lejtőnél, egyébkén 140 körül mentem vele... csodáltam, hogy nem esett szét. Mellesleg, minden autó dudált rám, meg villogtatott egy Audi, mikor elszáguldottam mellette
A kocsi azóta már fékrendszere miatt ki lett vonva a forgalomból (20 év körüli), úgyhogy nekem még szerencsém volt vele.
Amúgy, én ezen tanultam:[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban jogvédett szellemi termékeket (szkennelt szervízkönyv, stb.) megosztani szigorúan tilos!
Aki mégis megteszi, azt figyelmeztetés nélkül véglegesen kitiltjuk.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest