Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bati0501

őstag

Sziasztok!
    Végül csak eljutok odáig,h össze tudom szedni a bajaimat és fel tudom itt tenni,nagy örömötökre. :D :R
    Soha nem rendeltem/ünk külföldről,ezért semmi tapasztalat+PayPal fiók sincs.Igazából még bankkártyám sincs,de már eléggé szeretnék,internetes rendelések és sportfogadás miatt,ezért ezt néztem ki,mert jókat hallottam róla:[link] Ugye ez jó lenne Paypal-hez?És ez mit jelent?: Számládhoz havidíj-mentes webKÁRTYA számlát igényelhetsz, amely a hozzátartozó speciális, virtuális webKÁRTYÁ-val kizárólag az interneten végzett tranzakciók ellenértékének kiegyenlítésére szolgál, annak biztonságát szolgálja Tudom,h ultra off,csak hátha ismeri vki... :R

Megpróbálom pontokba rendezni,amit szeretnék kérdezni,na öljetek meg,ha már sokszor feltett kérdést teszek fel én is.(használtam a keresőt... :K )
    1. Nekem eszembe se jutott,tesóm kérdezte,de gondolom a kérdésre a válasz igen,mivel Ti is tudjátok használni: a telefon minden gond nélkül működik a magyar szolgáltatóknál?
    T-mobilosok vagyunk,nekem Dominó-s csomagom van.Ha pl beletennék egy digis sim-et,h tudjak netezni-gondolom a digis a legolcsóbb,bár ennek még nem néztem utána-akkor minden gond nélkül működne a dolog?(én úgy gondolom igen,mert olvastam már itt a fórumon,h vki digis kártyával netezik,csak nem tudom,h a másik kártyára milyen,de gondolom annyira nem is lényeges...)

2.Sikerült a kereső használatával kiderítenem,h 3 színben kapható: szürke,ezüst és fekete.
    De a szürkét kb. nem lehet kapni.Akkor ezen a jó marketinges fotón a szürke változat látható?: [link]
    Az ezüst milyen élőben?Mert nekem jobban tetszene,ha nem olvadna egybe az egész telefon,mint a fekete verzió.

3. A kijelző leválás tényleg nagyon ritka?A GPS esetleges hibára megtaláltam a részletes leírást,h hogyan lehet kigyógyítani belőle a telefont([link]),de ehhez kell root vagy bármi más a spéci app-on kívül?
    Sajna még sose csináltam root-ot vagy nem cserélgettem a rom-okat,szóval teljes tapasztalatlanság,ezért ódzkodás és "félelem" van. :B

Próbáltam eligazodni ezekben a webshopokban,de nem nagy sikerrel...Ez most G3T verziójú?[link] Mert eléggé jó áron van.Csak ha jól tudom,itt nincs paypal...ami nem tudom,h mennyire hátrány.Biztonság szempontjából az,de ennek az eladónak igen sok eladása volt már,meg jóra is értékelték+ha jól tudom,csak akkor kapja meg a pénzt,ha visszaigazolom a honlapon,h megkaptam a csomagomat rendesen.És mi van,ha vki megkapja a csomagját,de aztán még is azt állítja,h nem kapott semmit?Ez egy kicsit furcsának tűnik nekem.
    Ha jól tudom a T-s verzióban nincs magyar nyelv,de talán sok S-be sincs+ha úgy is mókolni kell a telefonnal,akkor már úgy is mindegy...Nekem elég lenne az S 1.2GHz-es procija is,persze örülök,h ha ugyan annyiért már lehet kapni pár helyen T-t is,ha tényleg nincs semmi különbség az S és a T között,tehát ugyan annyi ideig bírja az akksija a T-nek-ami ha tényleg igaz,akkor csak át van matricázva-és minden ugyan olyan,csak tényleg nincs benne magyar,tudom,ezt könnyen meg lehet oldani-aki ért hozzá. :B

Még szeretnék olyat is kérdezni,h Ti konkrétan honnan/melyik eladótól rendeltétek a telefonjaitokat,mert nekem eléggé kaotikusnak tűnik az egész,van,aki megbízhatónak írja a xy oldalt,más meg nem...csak gondolom ez itt (is) OFF-nak számít.

Bocsi,h ilyen hosszú lett,és előre is köszönöm. :R :R

Új hozzászólás Aktív témák