Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• B.Feca6

csendes tag

Sziasztok, még új vagyok erre. Őszintén szólva nagyon megtetszett ez a g3s/t, de még lenne egy pár kérdésem, gondolom ide feltehetem :D először is honnan lenne érdemes rendelni? A minidealről is a tmallboxról már sok jót hallottam, hátrányok, más oldalak? 2. A vám milyen gyakran fogja meg? Vagy ez az oldaltól függ? Esetleg melyik küldi kissebb értékkel címezve, h kikerülje, vagy milyen praktikák vannak erre? 3. Gondolom sima sim való bele, szóljatok ha mégsem :D és ezek működnek rendesen(a balatoni le-fel kapcsolódáson kívül a amit előttem írtak) vodás, esetleg egyéb itthoni hálókon? Már inkább nem számoznám tovább :D ezek lehet már csak nekem fontosak... Szóval az androidot (még) annyira nem ismerem, a java támogatás mitől függ? Miben korlátoz, h ezen nincs? Gondolom itt nem úgy megy mint pc-n, h felrakom és megy, mmint ilyenről még nem hallottam :D utolsó a szín :D sok beállított képen lehet látni egy ilyen acélszürke változatot, az a szürke lenne? Vagy csak a fémnek máshogy fotózták? Saját képeken jobban látszik? Előre is köszi :D

Új hozzászólás Aktív témák