- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- VoLTE/VoWiFi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sőt, ha az egészet Visual Studio Codeban csinálod mééég jobb lesz.
-
-
K1nG HuNp
őstag
Webfejlesztés során eddig különböző böngészők kapcsán csak a CSS okozott fennakadást számomra.
JS-ben egy ilyesi jött szembe, az pedig a String.contains() fv amit valamiért csak a mozilla motorja támogat. Persze egy sima indexOf használható bárhol helyette.A V8 beteg gyors, okkal használja a Node is motorként, de amúgy míg ezt a kommentet nem írtam meg nagyon eszembe sem jutott volna azon gondolkodni, hogy más js motoron vajon jó-e a kódom, szerintem neked sem kell.
-
martonx
veterán
Szia,
Sőt a Microsoftnak is van sajátja Chakra néven (bár ez már éppen kihalóban van). Minden nagy böngésző alá csináltak saját javascript engine-t. Hogy miért? Miért van minden országnak saját pénze? Mikor egy közös valuta is lehetne. Hát ezért.
Viszont mostanra elég jól szabványosodtak a javascript engine-ek, böngészők. Ez alól mára egyedül a halál fos Safari a kivétel, míg régebben az Internet Explorer volt ilyen (hál istennek az IE kihalt, remélem a Safari is megdöglik előbb-utóbb). -
Zedz
addikt
Bankszektorban kerültem rá egy Angular 6-os, majd menet közben 7-es projektre. Előtte semmennyit sem Angularoztam, igazából mobilfejlesztésből tértem vissza FE oldalra. Mobilozás előtt volt már valamennyi JS tapasztalatom, de NG-ben konkrétan zéró.
Ennek ellenére pár hét alatt sikerült felszednem a core conceptet, az rxjs-t alaposan megérteni, és production ready kódot írni. Ilyen contextben is azt állítom, hogy nem nehéz az Angular, csak a másik kettőnek jobb a marketingje, meg addig egyszerűbb a learning curveje amíg nem akar bonyolultabbat mókolni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged