- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
JavaScript != Java (A JavaScript nem összekeverendő a Javával, két különböző programozási nyelvről van szó!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
válasz
Rickeffe #7593 üzenetére
Köszönöm szépen! Ki is fogom próbálni.
Most utána is néztem ennek az utasításnak; úgy látom, valamelyest bonyolultabb a setInterval-nál, aminél csak meg kellett adni egy számot és kész.
Ez viszont egy kis magyarázatra szorul számomra:function repeatOften() {
// Do whatever
requestAnimationFrame(repeatOften);
}
requestAnimationFrame(repeatOften);
Akkor ez paraméterként nem egy képfrissítési számot, hanem egy másik függvényt vár, amiben az ismétlődő dolgok vannak?
-
hiperFizikus
senior tag
-
-
hiperFizikus
senior tag
válasz
Rickeffe #7477 üzenetére
Igen, "buliból" csinálom a JS script-emet . De ha készen lesz, szeretném hasznosítani, mert azért nem vagyok bolond, hogy ne legyek ilyen durva magamhoz, nem vagyok már anyira naív mint régebben .
Az előző 150 oldalas script-hez támogatókat keresek, de eddig senki se méltatott válasz e_mail-ra . Az a rossz benne, hogy a várakozásal töltött idő, pénzkidobás az ablakon .
-
K1nG HuNp
őstag
válasz
Rickeffe #7180 üzenetére
persze én sem nyúlnék már bottal sem a bootstraphez, de szerintem amíg barátkozik az ember a reszponziv webdesignal addig teljesen jó, főleg a fasza dokumentációja és a millio stackoverflowos válasz miatt
Más:
Referenciamunkának szerintetek ilyesmiket szoktak várni a cégek? Ez egy alap kis nodejs könyvesbolt amit most az egyik vizsgám után dobtam össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- Subaru topik
- Windows 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest