- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szagud
csendes tag
-
szagud
csendes tag
Valahonnan nem lehet addig is leszedni olyan játékot amit fel is tudok rakni? Kezemben a szerkezet, szép, meg jó, meg minden, de semmit se tudok vele kezdeni.
Vagy pl filmet hogy tudok felrakni rá? Próbáltam már szinte minden féle formátumú filmet felrakni, de nem megy az sem.
-
szagud
csendes tag
Próbáltam már mindenhonnan regisztrálni, magyar oldalon, amerikai, bárhonnan lépek be, akár a free részlegből, akkor is kéri a kártya számot. Hiába megyek rá a none-ra, eltünik a kártyaszám mező, de mikor a continue-ra rányomok, kírja, hogy nem jó, mert nem adtam meg a számomat. 2 napja próbálkozom a regisztrációval, már mindent kipróbáltam. Reedem kódot is keresgéltem, egész éjjel a netet böngésztem, de nem találtam. Simán megadnám már a kártya számom, de sajnos csak Visám van, azt meg nem fogadja el a magyar oldal.
-
szagud
csendes tag
Hát igen, örülhetsz hogy még nincs meg, mert én is tépem már a hajam, hogy zene hallgatáson kívül nem tudom másra használni...
-
szagud
csendes tag
Nem tudok én sem regisztrálni a Store-ba. Hiába jelölöm a none-t, kéri a kártya számot. Elkeseredésemben már gondoltam, hogy megadom, de azt írta, hogy nem támogatott a VISA kártya. Akkor most van egy szép kütyüm, amit nem lehet még feltörni, a Store-ból sem tudok letölteni, tehát annyit érek vele, mint egy pár ezer ft-os ipoddal, és zene hallgatásra használhatom csak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest