- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WeNoM
csendes tag
hát pontosan már nem emléxem meik programoknál volt , de úgy kezdődött , hogy elöször nem indult el a fele , de van vagy 6 oldalnyi játék meg progi (a felének el se olvastam a leirását h mire van optimizálva
), aztán hirtelen jó lett , és mire észbekaptam már semmien program vagy játék nem indult el ... csak a gyári ami rajta volt !
-
WeNoM
csendes tag
Bejött !!! , iTunes-ban 1 restore , aztán 1 sut up as new iPod és kész , letöltöm vissza a progikat amik kellenek !
Csak még 1 kérdés , mi baja lehetett ? vagyis ha most újra letöltöm ugyanazokat a programokat akkor megint előjön a probléma ?köszönöm Ace a segitséged hálám örökké üldözni fog
-
WeNoM
csendes tag
Már updateltem (pont ma
) , megpróbálok 1 restore-t nyomni , és utána 1 set as new ipod funkció , hátha bejön
, am nem gond visszavinni mert itt élek
-
WeNoM
csendes tag
Üdv mindenkinek !
KB 1 , max 2 hónapja vásároltam egy 8GB Ipod Touch - ot az U.S.A. - ban , az újjab verziót nem a régit ...
A lényeg belőle , hogy telepakoltam az App Store - ban talál6ó programokkal , játékokkal , vagy 6 oldalnyi "cuccot", néha kinja volt de először még ritka volt , ha elinditok bármien játékot vagy programot , elindítja és aztán visszalép a főoldalra , olvastam az Apple.com on lévő hibákról , reseteltem rengetegszer , de ugyanugy semmi változás , semmien más programot nem tudok használni a gyári programokon kívül ...
és szeretnék tőletek segitséget kérni , ha valaki tudna megoldást a problémámra kérem az irjon , drága volt és nem akarom visszavinni
, de lehet muszáj lessz
előre is köszönöm !
Üdv..: WeNoM !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest