Hirdetés
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapi007
veterán
válasz
dudika10
üzenetére
Hy
Alapvetoen a JB folyamatarol es a hozza kapcsolodo warezrol nem szabad beszelni, ami szerintem ertheto es betarthato.
Tehat JB-s progikrol, tweakekrol siman lehet.
Ha valakinek olyan kerdese lenne ami belesik az emlitett kategoriaba, az keressen meg egy szimpatikus forumtarsat privatban. -
bkadar1
tag
válasz
dudika10
üzenetére
köszi, így tiszta a kép. Az tény, hogy nem nagyon van olyan aki JB-zik és közben nem próbál ki egy-két törött appot. De aki nem JB-zik csak épp nem a legálisan birtokolt CD-ről másolt zenét hallgatja az is=lop, csak legfeljebb nem az apple-tól. Nyilván valahol meg kell húzni a határt a no warez pedig még pont ésszerűnek tűnik, de a no JB már necces sztem. Ti. a konyhakésről se tilos beszélni pedig azzal ölni is lehet, ami meg aztán mindenhol illegális
-
chubii
senior tag
válasz
dudika10
üzenetére
Viszont én otthon több zenét hallgatok,mint közlekedés közben, és én a legjobb minőségben szeretem hallgatni a zenét, mondjuk este lefekvés előtt. Amúgy meg a 8gigás Clip+-omra fér elég zene. Pár FLAC album nem jelent neki gondot. Persze vannak zenéim MP3-ban is,csak a kedvenceimet hallgaton FLAC-ban.

-
chubii
senior tag
válasz
dudika10
üzenetére
Nyugi,én nem foglak szétszedni

1. Igazad van
2. Tudom, azért van egy Clip+ -om,csak zenére
A Touch meg ott lenne minden másra
3. Egy AKG 518 DJ-n azért mégiscsak lenne értelme a veszteségmentes zenének. ( A CLIP+-on is nagyjából csak az van)más: Ugye az EQ nem a legjobb az IPodokon,szóval működne az,hogy valamilyen programmal ( pl. SOundforge) beállítok a zenén egy hangszínt,és azt rakom fel a Touchra? Ilyenkor úgy fog szólni a zene,ahogy beállítottam a külső programmal,vagy teljesen elrontom a hangot? ( NEm nagyon vagyok jártas az ilyenekben)

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest