- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
walnut
csendes tag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Itthon gyakorlatilag mindenhol ugyanannyit kérnek érte, mert szabottáras, meg ugye artisjus... Viszont mintha a speedshop-ban olcsóbb lett volna egy kicsit. Azt biztos ők hozzák be külföldről, nem hivatalos import. [link]
De én pl. Londonban vettem, 219 font a 30gigás, ha tudod igazolni, hogy diák vagy, akkor 201,42 (8% a kedvezmény) Nekem elhitte a magyar diákommal, de az igazi egy angolul is ''beszélő'' nemzetközi diák valószínűleg. Európán belül még svájcban lehet jobb áron megszerezni, de persze a legolcsóbb az USÁ-ban, ha be tudod hoz(at)ni kézipoggyászban, és akkor nem megy rá vám meg áfa.. Ahol euró van, ott mindenhol egyforma az ára, de már nem megy rá se vám, se áfa.
...egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
Ja, és ha kíváncsi vagy a különböző árakra, akkor ipod.com ([link]), és a Store-ban válaszd ki az adott országot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- PH! Darts
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Apple iPhone 17 Pro Max - Deep Blue - 256GB - ONE - ÚJ - 3 Év Jótállás.
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest