- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Magisk
- Megmutatta a Nothing a Phone (4a)-t, jól látható az átrendezet Glyph
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
Új hozzászólás Aktív témák
-
walnut
csendes tag
válasz
gege71.hu
üzenetére
Itthon gyakorlatilag mindenhol ugyanannyit kérnek érte, mert szabottáras, meg ugye artisjus... Viszont mintha a speedshop-ban olcsóbb lett volna egy kicsit. Azt biztos ők hozzák be külföldről, nem hivatalos import. [link]
De én pl. Londonban vettem, 219 font a 30gigás, ha tudod igazolni, hogy diák vagy, akkor 201,42 (8% a kedvezmény) Nekem elhitte a magyar diákommal, de az igazi egy angolul is ''beszélő'' nemzetközi diák valószínűleg. Európán belül még svájcban lehet jobb áron megszerezni, de persze a legolcsóbb az USÁ-ban, ha be tudod hoz(at)ni kézipoggyászban, és akkor nem megy rá vám meg áfa.. Ahol euró van, ott mindenhol egyforma az ára, de már nem megy rá se vám, se áfa.
...egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki...
Ja, és ha kíváncsi vagy a különböző árakra, akkor ipod.com ([link]), és a Store-ban válaszd ki az adott országot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Vallás
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 192GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest