Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Január 29-én jön Kínában a Redmi Turbo 5 széria
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblemes
csendes tag
Helló! Van egy 4. generációs ipod nanóm, ami most szart be... Pillanatnyilag magától (1) bekapcsol, vagy 30 mp-ig egy apple jel látszik, majd belép a főmenübe vagy 5mp-ig. Ezután kikapcsol, és szinte rögtön utána kezdődik (1)-től. Ha a főmenüs résznél kikapcsolom a play/pause gombbal, ugyanúgy kezdi az (1)-től. Ha bármikor reset-elném a play+menü gombbal, ránézésre sikerül, de ugyanúgy kezdi az (1)-től. Ez történik akkor is, ha géphez van csatolva és magában is. Csatlakoztatásnál nem tudom formázni, mert (gondolom a rövid idő miatt) nem ismeri fel a gép. Viszont kiírja, hogy restore kéne neki, de ha rákattintok az okéra, megint csak nem történik semmi, mivel mint mondtam a gép nem is észleli, nincs eszközkezelőben, intézőben, nincs "hardver eltávolítása" ikon. Mikor lemerül, nyilván abbahagyja az egészet, viszont bármelyik gombra újrakezdi, már csak egy körre, de megint úja tudja kezdeni. Az adatkábel nem hibás, jól működik másik készülékkel, meg ezzel is jó volt a hiba előtt közvetlenül. Nah asszem ennyi, a válaszokat előre is köszönöm szépen
.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.