Hirdetés
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
válasz
Brainwashed2
üzenetére
Az én szememben ezek akkor sem márkák. Persze, hogy többet tudnak, ez alapvető. Amióta a kínaiak, koreaiak, taiwaniak elkezdték koppintani főleg a japán cuccokat (ennek már vagy 15 éve) a hiányzó minőséget mindig szolgáltatások tömkelegével pótolták. Ez így van műszaki cuccok, autók esetében is. De mint mondtam ezzel nem lenne akkora baj ha annyiba kerülnének, mint az összes többi hasonló szintű mp3-as cucc, amiket a hipermarketekben kapni. Egy ilyen akármi áráért érdekes mód simán kapni philips cuccokat, és még ha nem is esel hasra a minőségétől, azért annyit elismer az ember, hogy nekik van már vagy 50-60 év tapasztalat a hátuk mögött.
No mind1, nem vitának szántam és valóban az én lejátszóm lesz, ízlések és pofonok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Xbox Series X 1TB Halo Edition, Lemezes + Kontroller, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Microsoft Xbox Series X 1TB Lemezes, 6 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Lite, 24 hónap Garancia, Kék Színben
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- Nintendo Switch Oled Pokemon Edition, 24 hónap Garancia, Fekete Színben
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest