Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fluktuáció a Xiaomi 17 család tagjainak számában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Elszántam magam, hogy lecseréljem a régi iPod Mini készülékemet (6GB, 2005 decemberében vásárolt) - ennek kapcsán keresgéltem itthon, hogy miket találok hozzá és úgy jött ki, hogy gyakorlatilag mindenét megleltem...
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).Tartozékok:
- Griffin iTrip (FM jeltovábbító - az adáshoz szükséges playlistek és kézikönyv az interneten elérhető - igény szerint én is biztosítani tudom)
- hálózati töltő
- autós töltő
- ruhára csíptethető tartó
- két USB kábel (az egyik az eredeti)
- felhasználói kézikönyv, CD a gyári szoftverekkelA lejátszó tökéletesen működik, az akkumulátora is több órát ki tud szolgálni (saját használati stílusomban - munkába menet/jövet, elalvásnál - két-három napot legalább tudtam használni). Az állapota _szerintem_ a korához képest jobb, mint amit várna az ember, karcolások vannak rajta, minimális külsérelmi nyom látható a tetején és az alján, "home office" végeztem el rajta az akksicserét, a képen látható a kínai szervizcsomag, benne az eredeti gyári akksi, ami egy napot se nagyon bírt már a végén.
Nem tudom, hogy van-e esetleg tipp arra, hogy érdemes-e valamilyen nagyobb Apple közösség felé próbálkozni, nem ritkaság persze, de így szinte minden gyári dologgal együtt azért talán nem mindennapos, lehet valaki vadászik az ilyesmikre.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- StarCraft 2
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).