- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- iPhone topik
- Vérnyomásfigyelést is ígér az Oppo Watch X3
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
solarix45
senior tag
102 - 2

Köszönöm! Azt már elfelejtettem, hogy olyasmit találtam, hogy nem ad le elég naftát a töltő, de egy 2A-ssel is megpróbáltam. Elolvasva a linkelteket, lehet, hogy egy gyárival kéne megnéznem. Szerencsére a munkahelyemen láttam egyet, megnézem, azzal mit ad elő... -
solarix45
senior tag
Sziasztok!
Úgy látom, ez egy 100 kérdés - 1 válasz topic, de azért megpróbálom
.Adott egy iPod Color (vagy mi a bánat ez, A1099). Egy ideje a következőt mutatja:

A merevlemez benne folyamatosan pörög. A jel alapján arra gondoltam, hogy töltést kér és esetleg nem jó a töltő kábel. Vettem másikat, de nem segített. Következő lépésként vettem új akksit, de ez sem segített.
Nem nagyon találtam semmi okosat ezzel kapcsolatban. Mi lehet ez és hogy lehet rendbe hozni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AlzaErgo ErgoArm D65BN Essential
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest