Hirdetés
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterszky
őstag
Elszántam magam, hogy lecseréljem a régi iPod Mini készülékemet (6GB, 2005 decemberében vásárolt) - ennek kapcsán keresgéltem itthon, hogy miket találok hozzá és úgy jött ki, hogy gyakorlatilag mindenét megleltem...
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).Tartozékok:
- Griffin iTrip (FM jeltovábbító - az adáshoz szükséges playlistek és kézikönyv az interneten elérhető - igény szerint én is biztosítani tudom)
- hálózati töltő
- autós töltő
- ruhára csíptethető tartó
- két USB kábel (az egyik az eredeti)
- felhasználói kézikönyv, CD a gyári szoftverekkelA lejátszó tökéletesen működik, az akkumulátora is több órát ki tud szolgálni (saját használati stílusomban - munkába menet/jövet, elalvásnál - két-három napot legalább tudtam használni). Az állapota _szerintem_ a korához képest jobb, mint amit várna az ember, karcolások vannak rajta, minimális külsérelmi nyom látható a tetején és az alján, "home office" végeztem el rajta az akksicserét, a képen látható a kínai szervizcsomag, benne az eredeti gyári akksi, ami egy napot se nagyon bírt már a végén.
Nem tudom, hogy van-e esetleg tipp arra, hogy érdemes-e valamilyen nagyobb Apple közösség felé próbálkozni, nem ritkaság persze, de így szinte minden gyári dologgal együtt azért talán nem mindennapos, lehet valaki vadászik az ilyesmikre.
-
peterszky
őstag
Sziasztok!
Lenne két kérdésem:
- Van egy régi iPod minim, akksit szeretnék benne cserélni házilag. Itthon van erre olcsó megoldás vagy marad az ebay kínai cucc?
- Hosszú idő után sikerült hozzá találnom egy Griffin iTrip minit elfogadható áron, sajnos a tulajnak már nem volt meg a cd hozzá, amin megtalálhatóak azok a playlistek, amikkel be lehet állítani, milyen frekvencián sugározzon az FM transmitter. Ez elérhető online valahol (én nem találtam...), esetleg valaki el tudná-e küldeni nekem emailben, gondolom nem nagy méret.
-
peterszky
őstag
iPod minihez keresek FM transmittert, autós töltőt, tippeket tudnátok adni?
Van egy ilyen pl.: [link], de az eladó nem tudja, hogy minihez megy-e...
-
peterszky
őstag
FM transmittert Bp.-n merre lehet kapni? Neten sehol sem találtam

Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- ASUS routerek
- Milyen autót vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az eredeti doboz, eredeti kábel, számla (EDigital), jótállási jegy, szóval tényleg minden, a legapróbb részletekig, kivétel az Apple fülhallgató, mert az tönkrement anno (de hozzá a csere fedők még ott vannak).
) a Griffin honlapján elérhető: