Hirdetés
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
xDiESEL92
tag
Sziasztok!
Nálam olyan problémám van kb. 3-4 hete vettem észre az iOS 14.4 frissítése után, hogy 10-15 alkalomból 1-2 alkalommal (Főként, amikor mondjuk percekig nem használtam a telefont) a hálózati adatmozgás nem történik meg azonnal.
Nyitok pl egy safarit és beírok bármit a címsorba, várni kell 5-6mp-et (ami teljesen egyérelműen egy olyan 5-6mp amikor a telefon nem tölt le semmilyen adatot) és utána a megszokott 1-2 mp-en belül betöltődik az oldal. Ez előjön egy appstore nyitásnál, hogy 5mp-ig karikázik az elején, aztán azonnal bejön, vagy Spotifynál (igazából minden alkalmazásnál) és teljesen mindegy, hogy Wifi vagy 4G. Nem gyakori, de ötletem sincs, hogy mi okozhatja, próbáltam safari chache törlést, hálózati beállítások visszaállítását, iTunes által gyári visszaállítást, se új telóként való beállítással, se a backup visszarakása után nem javult meg.
Valakinek valami ötlet, hogy mit tudnék még megpróbálni? :( -
xDiESEL92
tag
Sziasztok!
Nálam olyan problémám van kb. 3-4 hete vettem észre az iOS 14.4 frissítése után, hogy 10-15 alkalomból 1-2 alkalommal (Főként, amikor mondjuk percekig nem használtam a telefont) a hálózati adatmozgás nem történik meg azonnal.
Nyitok pl egy safarit és beírok bármit a címsorba, várni kell 5-6mp-et (ami teljesen egyérelműen egy olyan 5-6mp amikor a telefon nem tölt le semmilyen adatot) és utána a megszokott 1-2 mp-en belül betöltődik az oldal. Ez előjön egy appstore nyitásnál, hogy 5mp-ig karikázik az elején, aztán azonnal bejön, vagy Spotifynál (igazából minden alkalmazásnál) és teljesen mindegy, hogy Wifi vagy 4G. Nem gyakori, de ötletem sincs, hogy mi okozhatja, próbáltam safari chache törlést, hálózati beállítások visszaállítását, iTunes által gyári visszaállítást, se új telóként való beállítással, se a backup visszarakása után nem javult meg.
Valakinek valami ötlet, hogy mit tudnék még megpróbálni? :( Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest