- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #11518 üzenetére
Szerintem, ha vennék most egy i5-öt, biztos kötnék rá. Jobb lenne azzal a tudattal használni, hogy "bármikor" kapok helyette egy újat. Nem is kéne az extra, elég lenne az alap is, arra is vonatkozik, hogy "Folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodás(pl. eső, vízbe esés)".
Szóval nem is kellene földhöz vágni, hogy cseréljék.
Ez lenne évi 24 ezer, +20 ezer a csere, és akkor fél- vagy egy évente lenne mindig egy új i5-öm.Scoobyka: Szerintem nem köthetsz arra már, de hívd fel a 1430-at, ők majd mondanak biztosat, és nem csak tippelnek, mint én.
#11524): Szerintem egy fél- max 1 perc elég lenne neki a fürdőkádban
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #10704 üzenetére
És jó a buli??
Odaadom a dupláját, mint amit BoboDJ felkínál. -
Tibee86
nagyúr
Annál is így van.
Egyébként én se értem igazán, bár a fene tudja melyik "fogyaszt" többet, de gondolnám, hogy a 3G jobban szívja az akkut, mint a wifi. De lehet pont nem, és ezért vált át.
snooze: Én is így gondolom, csak nem értem, hogy akkor minek vált át rá. Bár nálam ez nem nagyon játszik, ha itthon vagyok akkor wifi-n van a teló, 3g ki van kapcsolva, ha meg megyek el, mindig mikor battyogok le a lépcsőn kapcsolom be.#10658 : Pedig tuti, hogy de, ha nagyon akarod, levideózom neked.
-
Tibee86
nagyúr
Én kipróbáltam már szinte az összes ilyen panoráma app.-ot, bár nem mintha sokat használnám.
Sokan mondják, hogy a Photosynth a legjobb. Az a bajom vele, hogy nem teljes felbontásban csinálja a képet, "butít" rajta elég sokat. AutoStitch Panorama-t próbáltad már? Nálam ez a nyerő, itt be lehet állítani, hogy teljes felbontásba mentse el a képet. Fényévekkel szebb panoráma képeket lehet vele készíteni.
HDR-hez hozzászólva, én mindig úgy fotózok, hogy be van kapcsolva, és sokszor használhatóbb képeket hozz össze, mint a sima.
irgum: Grat a telóhoz. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Csabee. #9758 üzenetére
Külön csináltam win alatt egy másik profilt/fiókot vagy hogy hívják.
Mert arra nem jöttem rá, hogyan tudok teljesen külön használni 2 iPhone-t egy iTunes-ba, csak így. Azért furcsálom leginkább, mert azzal az ID-vel biztos hogy egyszer se lett leszedve.Gondolom valahogy lehet használni 2 iPhone-t egy iTunes-al, csak én nem jövök rá. Nincs valami leírás vagy hasonló, mert pl. Zenéket max úgy tudnám külön kezelni, ha mindet beraknám a könyvtárba, majd egyesével kiválasztom, hogy az egyikre ezeket, a másikra azokat tegye fel.
-
Tibee86
nagyúr
Jött a facebook-ra frissítés, amivel nem is lenne baj, de nem az én ID-met dobja be, hanem a családban lévő másik iPhone-on használtat. Pedig azzal 1000%, hogy nem töltöttem le. Sőt azon fent sincs. Eddig mindig a saját ID-met kérte, nem is értem, hogy lehetséges ez.
Töröltem, leszedem újra, de mindenesetre nagyon furcsa. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #9746 üzenetére
Nekem se lenne különösebb bajom vele, ha nem merülne tőle annyira. Bár az ékezetes dolog se tetszett túlzottan. Talán majd javítják ezeket a 6.0.1.-ben.
Addig meg bőven elvagyok az 5.1.1.-el.
Nálam ez a "nem jön be" leginkább az üzemidőre, maps bkv tervezés, és az ékezetes dologban merül ki. -
Tibee86
nagyúr
FB-ról Magyar iPhone közösség kiírása:
Csitt....T-Mobile-os belső infó következik, tessék jól figyelni.
---
Tájékoztatunk benneteket, hogy 2012.09.21-én 00:01 órától az iPhone 5 készülék előrendelhetővé válik a Webshop-on, 2012.09.28-tól pedig a készülékek megvásárolhatóak lesznek a kijelölt személyes ügyfélszolgálatokon.
--- -
Tibee86
nagyúr
Nekem sincs ott, régebben mindig tettem fel egyből, ha megnéztem, szóval arról, hogy ott kéne e lennie vagy nem, nem tudok nyilatkozni. De én is úgy tudom, hogy ha már megnéztem, és elérhető frissebb szoftver, akkor ott kéne lennie
samgar: Ha backup-ot visszaraksz, akkor nem fognak eltűnni, csak ha újként állítod be.
-
Tibee86
nagyúr
Én 30%-on vagyok, és jelzi ha rámegyek a szoftverfrissítésre telefonon.
Lemaradtam kicsit, de neked melyik verzió van fent, valamelyik béta, vagy gm, vagy 5.1.1.?Keksz: i4 vagy i4S? Amúgy elég gyatra
rachmaninoff: Angolra gondolsz leginkább nem? Szerintem azért, mert azt szokták meg, esetleg a fordítások annyira nem jók. Egy darabig nekem is angolon volt, nincs vele baj, de jelenleg magyarul használom.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9053 üzenetére
Jó így is
Mennem kell lassan mosóport venni, majd megnézem milyen -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #9046 üzenetére
Engem már sokszor lebeszéltek itt ezekről a pár száz forintos bumperekről. Hamar törik, gagyi, stb indokokkal. Meg persze, hogy kifényesíti az oldalát, de ez a gyárinál is előfordul. Csak azt nem értem, hogy lehet, hogy valakinek meg egyáltalán nincs ilyen gondja a bumperrel.
Egy linket tudnál mutatni, hogy milyet rendeltél?
Miért nem raksz fel körbe valamilyen olcsó matricát a keretre, és akkor nem kell attól tartani, hogy kárt tesz benne. -
Tibee86
nagyúr
válasz
DanielK #8912 üzenetére
Ki van/volt kapcsolva minden. GPS nálam nem megy soha, csak ha szükséges mondjuk navigációhoz.
Már igazából mindegy, visszaraktam az 5.1.1.-et. Ég és föld a különbség üzemidőben a kettő között. Többen írták, hogy nem merül nekik jobban tőle, de nálam sajnos igen.kali : Nálam ez kb az 5.1.1.-el ennyi. iOS 6-al jóval kevesebb volt. Igaz, én elég sokat használom az FB messenger-t.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #8819 üzenetére
Én már kukáztam a 6-ost délután.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mela Kehes #8791 üzenetére
Ugyan ez volt a gondom az 5.11.01-el. Leszedtem helyette az 5.11.00b, azzal már nem volt ilyen gond.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #8773 üzenetére
Nem azt mondom, hogy rossz lenne, kimondottan tetszik, hogy gyorsabb az egész rendszer, és a Safari is. Multitouch tényleg jó már ebben.
Egyetlen bajom, igaz, még csak 1 napja van fent, hogy nagyon zabálja az akkut.
Na meg a maps, a bkv tervezés néha jól jött. -
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #8766 üzenetére
Annyira nem vészes, de nem tudom, hogy ezen minek változtattak, teljesen jó volt a régi.
Bár nekem mindegy, nagyon valószínű, hogy megy vissza az 5.1.1., csak még az üzemidőt tesztelgetem 1-2 napot, de eddig elég lelombozó.M@te : Ha mentett a telefon 6-os alatt, akkor nem hiszem.
#8770 : -
Tibee86
nagyúr
válasz
icecave #8623 üzenetére
Hasonló a véleményem nekem is kb. Ez a "do not disturb" funkció annyira nem is érdekel, nem hiszem, hogy sokszor használnám, ha azt akarom hogy ne zavarjanak, akkor repülő mód. A maps a legnagyobb bajom nekem, sokszor jól jött, mikor éjszaka már nem szomjasan a városból haza kellett valahogy találnom, sok sétálástól mentett meg.
ittakary : Az lesz szerintem, elvileg lementettem már az SHSH-t, bár most csináltam először, de biztos jó az. Most szedem épp a GM-et.
-
Tibee86
nagyúr
Gondolkozom nagyon, hogy feltegyem vagy ne, ezt a GM verziót. Többen írtátok ezt a jobban merülős dolgot i4-nél. Eddig se voltam túlzottan elájulva az üzemidőtől, de megnézném szívesen, hogy milyen az iOS 6.
-
Tibee86
nagyúr
Kipróbáltam már szinte az összes ilyen panoráma app.-ot, de a legtöbbel az a gond, hogy nagyon lerontja a felbontást. Ami szerintem a legjobb az az AutoStitch Panorama, ebben be lehet állítani, hogy teljes felbontásba csinálja a képeket. Messze a legjobb az összes közül.
kenny123 : Pl. nekik van sok, [link], biztos adnak el neked belőle.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #7809 üzenetére
Nem figyeltem túlzottan rá, amikor mondta. Vagy az antenna, vagy a chip melegedése miatt fordulhat elő. Tenni ellene sokat nem tudtok már, ha nincs garancia.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
h1ght3chzor #7807 üzenetére
Ha van még rá garancia, akkor cserélik. Mikor kérdeztem a szervízest, azt mondta a wifi antenna miatt szokott előfordulni ilyen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #7604 üzenetére
Van az több is, nem csak kettő.
Egyébként én osztom a véleményét, mert tényleg nem az 5 jönne, de hát ezt nem mi döntjük el.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #7249 üzenetére
Az mármegvolt, nem cserélték.
OFF-ba írtam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
barlanglako #7054 üzenetére
Talán egy restore segíthetne, ha az se, akkor szerintem vidd vissza. Az a "nem sok net" mennyit takar kb.?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
kenny123 #7028 üzenetére
Az szerintem annyira nem sok. És ez állandó jelleggel, vagy csak néha-néha? Van, hogy nekem is merül annyit, de van, amikor csak 2-3%-ot. De én ezt betudom annak, hogy elég gyatra véleményem szerint a %-os jelző. Általában ha 70% fölött teszem le, akkor csak 2-3%, ha 50% alatt, akkor akár 5-10% is. Volt, hogy 36%-ról merült 24-re egy éjszaka alatt.
Wifit nekem nem sikerült soha "eldobatni" vele, csak a térerőt. -
Tibee86
nagyúr
Nekem egyszer ezt a fifa játszotta el, miután szinkronizáltam iTunes-al, csak törlés-újratelepítés segített, de nálad ez nem játszik.
Az alapkérdést passzolom sajnos, szerintem a legtöbben ha vesznek egy használt iPhone-t restore az első, úgyhogy nem gondolom, hogy sokaknak lenne ez ügyben tapasztalata, de ki tudja.iTunes-al szinkronizáltad egyébként már?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szekfizsolt #6431 üzenetére
Maximum a szolgáltató által hivatalosan függetlenítettre gondolsz szerintem. Annyi a különbség, hogy előbbi új korától független volt, míg az utóbbi csak onnantól, mikor elvitték a szolgáltatóhoz függetleníteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest