- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibee86
nagyúr
válasz
bull84ghia #76075 üzenetére
Nem kell hozzá JB. [link]
tomrRRR: Beállításokban keresném.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szekfizsolt #75750 üzenetére
Ha cserélik és nem javítják, akkor elvileg nem kell otthagynod, megnézi, megrendeli a cseredarabot, és mikor megjön, akkor cseréltek. De mivel állításuk szerint február óta már javítanak, nem tudom mire számíthatsz, de max 2-3 munkanap, ha ott is kell hagynod.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
szekfizsolt #75747 üzenetére
Ha cserélik, az is egy hajszálkarcmentes telefon lesz, de van rá esély, hogy csak simán a gombot cserélik majd.
Ha szolgáltatós akkor a szolgáltatóhoz, ha nem akkor apr szerviz a leggyorsabb, vagy az Andrássy-n az iStyle, vagy a Bécsi úton az iCentre, én inkább az utóbbit javasolnám. -
Tibee86
nagyúr
válasz
eszgé100 #75623 üzenetére
"mivel eddig egyszer se emelt árat az Apple, itthon max az árfolyamok miatt nőhet megint a független ár"
Nem emelt árat az Apple, de mérget mernék rá venni, hogy idén is 10-20 ezerrel minimum nőni fog az ára, és nem azért, mert az Apple drágábban fogja adni.ádika86: Üvegfólia.
Tokot meg neked kell eldönteni, Moshi-t semmiképp nem vennék, árához képest nagyon silány dolgokat gyárt...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
tomrRRR #75563 üzenetére
"Error 3194, avagy “Device not eligible”: a restore elején kapod, azt jelzi, hogy nincs SHSH-d az adott firmware-verzióhoz. Ezt a hibát csak akkor tudod kiküszöbölni, ha van SHSH-d mentve akár a Cydiában, akár Umbrella-val. Ha ezt a hibát kaptad, és Cydián keresztül próbálkozol, akkor ez azt jelenti, hogy nincs mentve a kívánt verzióhoz az SHSH, tehát nem fog menni a restore arra a verzióra.
Ugyanezt a hibát kaphatod akkor is, ha csak telepítve van a TinyUmbrella, és az első indítás után mindent alapbeállításon hagytál, mert ilyenkor az Umbrella a bezáráskor a hosts fájlodban a gs.apple.com címet a Cydia szerverére irányítja. Emiatt egy gyári restore a legfrissebb firmware-re is 3194-es hibával zárulhat, ha nincs fent a Cydiában az SHSH ahhoz a verzióhoz.
Ha ez a gondod, akkor az Umbrellában vedd ki a pipát az Advanced fülön a “Set hosts to Cydia on exit” opció elől, majd zárd be az Umbrellát. Másik lehetőségként a hosts fájlból kell kitörölni minden olyan sort, amiben a gs.apple.com cím szerepel. Bármelyiket is választod a két módszer közül, utánuk minden esetben törölni kell a DNS-cache-t, vagy újraindítva a számítógépet, egy újabb restore szükséges."
[link]
Egyebet nem tudok elmondani. -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #74973 üzenetére
Nem érinti. Attól függ mi van beállítva, én pl iCluod-ra szinkronizálom a kontaktjaimat, így hirtelen nem is tudom, hogy lehet e simán csak a telefonra menteni, vagy sem, mivel sose próbáltam.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
J0shu4M1ll3r #74971 üzenetére
Nem kell semmit csinálnod, csak simán cseréld ki a két kártyát, minden marad ugyanúgy.
-
Tibee86
nagyúr
Ha valaki érintett, "akciós" a kijelzőcsere. Innen nézve 6 ezerért egy Otao üvegfólia szinte ajándék, hogy biztonságban tudja az ember a kijelzőt.
Nagyon kíváncsi leszek, hogy a Touch ID-vel mi lesz a helyzet a későbbiekben. Fogják-e tudni javítani, vagy ténylegesen csak a saját alaplapjával fog menni, de ehhez még el kell telnie kis időnek, hogy kiderüljön. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #74381 üzenetére
JB-s szekciót én nem találtam benne egyáltalán, lehet túl régi verziót használok.
Mindegy, 700MB-tal beljebb vagyok. -
Tibee86
nagyúr
válasz
vadászcsiga #74381 üzenetére
Köszi, így már akkor el merem indítani, mert elég sok már a szemét, de nem igazán örültem volna, ha emiatt kellene 7.1-re menni.
#74386: Annyira azért nem vészes a helyzet, hogy az kéne. Semmivel nincs több szemét rajta, mint bárki másnak, csak ha ezen lehet javítani, miért ne tenném.
-
Tibee86
nagyúr
Valaki használta már JB-s telefonon a PhoneClean-t? Nem okoz galibát?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #74283 üzenetére
Add vissza a gazdájának, észre se veszi majd, ha mégis, te nem csináltál vele semmit.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
-HajTömeg- #74266 üzenetére
Sajnos az Apple-nek nem buli, hogy az 5 éve kiadott telefonját teljes megelégedéssel használhassa az ember.
Konkurenciánál se gondolom, hogy jobb lenne a helyzet. -
Tibee86
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #74255 üzenetére
Neked?
Vagy keresel valakit, aki előtted leteszteli, hátha az ő telefonját vágja haza, mielőtt te is rendelnél?.:Vision:.: Hogyan is feltételezhetsz ilyet...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #74161 üzenetére
Inkább add vissza a tulajnak, mielőtt kapod az idézést, hogy telefonnal együtt fáradj be a kapitányságra...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #74026 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. Én a két telefon fotós képességeinek összehasonlításra írtam, hogy telefon kijelzőn kicsit érdekes.
Syd2012:
-Mi a iFreez?
Fogalmam sincs, és még a google se akar segíteni.
-Mi a Warez?
ezt viszont a google azonnal megmondja neked.
-wifi kapcsoló gond inkább 4S-re jellemző, és hardveresen nyírja ki tudtommal.
-Visszafrissíteni hogy lehet szoftvert?
Visszafrissíteni, már maga a szó érdekes.Ha a downgrade-re gondolsz, akkor csak mentett shs-val megy.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
madgie #74023 üzenetére
Én pl elég keveset nézegetem a kijelzőn a képeket, gépen inkább, vagy esetleg az iPad-on, de a telefon kijelzője kicsit hozzá( ha csak kijelzőn nézném, elég lenne az i4 is, akkora méretben az is szép.
). Ha mondjuk két telefon fotós képességét szeretném összehasonlítani, akkor a végeredményt meg végképp nem egy telefon kijelzőjén fogom kielemezni.
#74024: Én a töltővel kapcsolatban nem tudok mit válaszolni, vannak itthon 3-4 éves töltők is, semmi bajuk nincsen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #74020 üzenetére
"szép és gyönyörű SAmoled "
Kiégek.(a SAmoled meg be.
)
Tehát akkor a képek minőséget egy telefon kijelzőjén hasonlítod össze? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #74017 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb garanciában cseréltetni a töltőt, mint kivágni?
Hát ha az S3 szebb képeket lő, mint az 5S, akkor nincs több kérdésem.
Illetve van, miért akarod egy 2 évvel régebbi iPhone-ra cserélni az S3-at, ha szinte a legújabbnál is jobb? -
Tibee86
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #74015 üzenetére
"sose eléggé jók kamera terén és úgy szint töltők terén."
? Az aktuális csúcsmodell mindig ott van a legjobb kamerás mobilok között, és üzemidőben se kell szégyenkeznie szerintem. Persze vannak jobb üzemidejű telefonok, de azok majd 2x akkorák, mint egy iPhone.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
hanolfe #74002 üzenetére
Én is az OTAO-ra szavaznék. Nagyon nem szeretem a fóliákat, főleg a kijelzőn nem, de ez teljesen olyan, mintha rajta se lenne. És ha azt nézzük, hogy egy jobb minőségű fólia akár 3-4 ezer is, nem sok érte a 6 egyáltalán.
galaxys80: Elég sokan használják szerintem, de az újabb verziók már fizetősek..
-
Tibee86
nagyúr
válasz
manchester85 #71610 üzenetére
Akartam már korábban kérdezni, hogy erről mi a véleményed?
"Ahogyan az ilyenkor általában lenni szokott, most is szinte ismeretlen és felületes blogok kezdték el terjeszteni a téves információkat"... -
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Zjunior #73673 üzenetére
Ember, mutasd már hol van úgy hirdetve! link( Gondolom linkelsz valami tök mást, mint ahogy szoktad, ezt megelőzve ott a link a fóliáról.
)
A Zagg fólia nem Otao fólia!
Ne legyél már ennyire okos!
Ezt a stílust honnan szedted össze....Az tényleg jó tanács, hogy vigye vissza garanciára hivatkozva, hogy karcos lett a fólia.
"Magadnak mondasz ellent, a tied kulcs-al sem katcolódik akkor szted?"
Miről beszélsz?Arról van szó, hogy szerinted ez garanciális dolog, nem arról, hogy karcolódik vagy sem...
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Zjunior #73664 üzenetére
Hol vállalnak szerinted arra garanciát, hogy egy fólia nem fog karcolódni? Sehol, mivel senki nem is állítja, hogy nem fog. Teljesen egyet kell értsek Vasinger! kollégával, nem értem én se, miért gondolják sokan azt, hogy a fóliák karcolhatatlan cuccok... Pont azért tesz fóliát fel az ember, hogy a kijelző helyett az kapja a karcokat. Valamelyik jobban bírja, valamelyik kevésbé, de olyan fólia nincs, ami nem karcolódik idővel.
Egyébként most alaposan átvizsgáltam az enyémet, ezen egy deka karc sincs még, pedig én már egy kulccsal is játszottam rajta próbaképp. -
Tibee86
nagyúr
Mivel a másodiknál már alapfeltétel volt az apple store számla is, így minden eladóhoz ez volt az első kérdés. A második része csak feltételezés, de a legtöbb számla nélküli bontatlan dobozos ilyen szerintem.
Más: Hazafelé felrakattam egy üvegfóliát, tényleg szuper cucc, simán megéri az árát.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #73444 üzenetére
3. Tudom, hogy vannak fóliák amiket így is hirdetnek, de nem próbálkoztam soha újra feltenni egy már használtat.
Akik vettek üvegfóliát: Most ugye "akció" van az ikiegeszitok.hu-nál, hogy ingyen teszik fel az otao fóliákat. Vajon ez azt jelenti, hogy szösz- pormentesen rakják fel, és ha nem sikerül akkor próbálkoznak egy újjal, vagy csak felteszik, lesz amilyen lesz?
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Blaise #73081 üzenetére
Tudom, de erre nem kell várni heteket, meg is jön biztosan, és ha rossz könnyebb megoldani a cserét stb. Ezért cserébe lehúznak 1000-1500 forinttal, hát legyen.
" Ennél már csak az volt jobb, amikor 1 dolláros Earpods hamisítványt adtak el 3-4ezerért a sok idiótának."
Nem ezt csinálja az összes iSzervíz is? iSamurai-nál is a pult közepén az üveggömbben ott a sok earpods 3 ezerért.
De tényleg nagyon durvák ezek az oldalak, sok dolgot találok, amiket mi is árulunk, és akciósan kerül 3x annyiba -
Tibee86
nagyúr
válasz
erdoke #73077 üzenetére
Köszi! Egy iPad-et akkor élmény lehet ilyenről tölteni.
Ha nem okozhat semmi gondot, akkor megrendelem. Ennyiért csak ha a táskámban pihen is megéri, ki tudja mikor kellhet.vadászcsiga: Írtam, hogy nagyon értek ehhez a feszültség dologhoz.
Blaise: Tokos megoldás nem kellene, túl nagy helyet foglal mikor nem használja az ember.Meg amúgy egyáltalán nincs szükségem külső akkura, de ez olcsó nagyon.
Nagyon gáz, hogy annyira unatkozom, hogy ilyen kuponos oldalakat nézegetek.
-
Tibee86
nagyúr
Vajon ez mennyire "gagyi"? Ha egyszer mondjuk fel tudja tölteni, az már nem olyan rossz egy kulcstartótól.
-
Tibee86
nagyúr
-
Tibee86
nagyúr
válasz
buvartacsko #72802 üzenetére
Ennél bonyolultabb kérdésre ritkán tud már válaszolni bárki is.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
joey04 #72580 üzenetére
Majd másfél évig volt meg az i4, nem felfújt baromság, létező hiba volt nem is kicsit. Pár telefonom volt, egyiknek se okozott gondot, ha a szobámba akartam telefonálni. Az i4 rendszeresen elbukott, és mivel akkor jött elő, mikor az ember rendesen fogta a telefont, nem valami nyakatekert pózban, így sok más helyen is problémás volt. Utcán 4 csíkról már nem dobta el, csak lement 1 csíkra, éljen. Ezt nagyobb gondnak tartom, mint hogy mondjuk a safari hetente egyszer kivág, vagy a facebook app kilépeget, ha úgy gondolja.
"csak eddig volt a jó(ios) és a fos(droid és barátai), most meg van a szar (iOS) és a fos (droid és barátai)."
Azért is kérdezem hol kell keresni ezeket a laggokat, mert én a mai napig nem nagyon értem ezt a felháborodást. Nekem nem lépeget ki a Safari, nem fagy le a telefon, a 4/4s/5 egy napos telefonok voltak, az 5s nálam simán hoz 2 napot is, szóval passzolom ezeket.Azt azért hozzá kell tenni, hogy nem frissítettem 7.1-re, lehet ez a gond.
-
Tibee86
nagyúr
Valaki tényleg leírhatná, hol kell keresni ezeket a botrányos akadásokat, laggokat.
kali: Én úgy látom, hogy minden frissítésnél megy a hiszti ezerrel. Az összesnél "gyengébb az akkuidő", "gyorsabb/lassabb lett", mindig ugyanazok a körök.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
joey04 #72572 üzenetére
De ezek az apró szoftveres gondok közel sem hasonlíthatóak mondjuk ahhoz, hogy az i4-gyel nem lehetett telefonálni, mert ha épp olyan helyen volt az ember, akkor folyton elszállt a térerő...
#72575: Pont ezért írtam ezt példának. Szerintem ez még a jobbik eset, 1-2 hét vagy hónap, kiadják a 7.1.1-et, amiben lehet, hogy kijavítják az összes új bugot, viszont az i4-et vagy megszoktad, vagy vettél mást.
-
Tibee86
nagyúr
Az a baj, hogy mindenki csodát várt a 7.1-től (azt, hogy miért nem tudom), és csodák pedig nincsenek. (debölcsvagyokaztamindenit
)
Valaki leírhatná, hogy pontosan hol kell keresni az akadozást/laggolást, kíváncsi vagyok, hogy 7.0.6-on is jelen van vagy nincs.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mr. Erikszon #72500 üzenetére
AppLocker.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Krisz79 #72475 üzenetére
Ingyen nem rossz az earpods, (headsetnek kocsiba
) de pénzt nem adnék érte. Sokkal jobb fülest lehet kapni ugyanannyiért.
kircsi28: Nem kell letölteni semmit. Rádugod a gépre-iTunes-restore, és felrakja a 7.1-et. JB-s backup-ot én nem szoktam visszarakni, de nem tilos.
#72473: Lehet feleslegesen adnék ki akár dupla annyit egy bontott gyáriért, de már a tudat se jönne be, hogy utángyártott. Lehet eben az is nagyban közrejátszik, hogy soha nem volt pozitív tapasztalatom utángyártott dolgokkal. (pl.autóalkatrész).
-
Tibee86
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest