- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Ti tapasztaltatok olyat mostanában hogy az App Store nem hajlandó alkalmazásokat frissíteni automatikusan WiFi-n, attól függetlenül hogy be van állítva?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
zooole #137037 üzenetére
Az hogy szaggat egy játék az abszolút nem normális, az hogy komolyabb játékoknál melegszik az normális, de nem olyan szintén hogy túlmelegedés miatt szaggatni kellene bárminek is.
A 3DMark Sling Shot Extreme kicsit becsapós, eleve jobb eredményt érsz el ha töltőn van a telefon. Ha egymás után futtatod sokszor meg rohamosan csökken a pont, itt lehet számít neki a melegedés.
Csinálj egy AnTuTu tesztet, az reális képet ad, ha ott 125 ezer körüli pontot produkál az jó. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
anderledani #137010 üzenetére
- Valami eszi a háttérben, de arra csak te tudsz rájönni mi
- Ha legújabb iOS (9.3.2) van rajta, azzal a kezdeti % hamarabb csökken, de összességében nem merül jobban a telefon, mert alsóbb tartományokba meg kevésbé merül (saját tapasztalat). -
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #136976 üzenetére
Régen egy facebook se így nézett ki, azóta fejlődött, pl sokkal több lett rajta a tartalom, így evidens hogy lassú egy lassan 7 éves telefonon.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #136963 üzenetére
Hát én ezt nem erőltetnem.
Az hogy mit lehet rá tenni és mit nem az passz, sose volt 3G/3GS-sem, de ha azt írja egy app nem támogatott az IOS 6 neki, akkor feltételeztem nem is megy vele.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
LordAxwell #136960 üzenetére
Ha még mennének is ezek rajta akkor se látom értelmét, hiszen nem lenne egy gyors eszköz.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
maximilian4 #136953 üzenetére
Ezt nem ismerem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
GhettoChild #136945 üzenetére
Én gyárit.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hardver Arc #136934 üzenetére
Szokott olyat ritkán hogy ellenőrzi a kártyád, ilyenkor levesz pár száz forint róla, majd pár nap után visszautalja, de ha nem tud levenni semmit akkor le se tudsz tölteni mert nem tudja ellenőrizni.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Hardver Arc #136925 üzenetére
Az a hátoldalon lévő 3 számjegy.
Ha ez után is kéri akkor van tartozásod, és gondolom nincs annyi pénz a kártyádon és nem tudja levonni. Ha van tartozásod iTunes-be megnézheted. Elindítod -> jobb felül bejelentkezel -> Fiók adatok (megint kéri a jelszód majd) -> Vásárlási előzmények, itt katt az "összes"re -> és ott a "hitelkártya összesen" látod a tartozást.
-
B-L-A-C-K
titán
Tényleg jó kis cucc.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
maximilian4 #136869 üzenetére
Egy gyakorlott szerelőnek kb 2-3 perces művelet egy aksi csere.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
maximilian4 #136834 üzenetére
Szerk: MitoGábor-nak akart menni...
Tapasztalat?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
TechN7ne #136762 üzenetére
"Hozzáértők nem feltétlenül mindig frissítenek."
9.3.1-el se volt már gond i6 felett (5S kicsit jobban merült) a 9.3.2 pl sokan felrakják/felrakhatnák a "hozzáértők" hogy teszteljék milyen is, ha esetleg nem jön be meg mindenkinek ott a lehetőség hogy visszarakja 2-3 hétig az előző verziót.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #136723 üzenetére
Lehet szar is, de attól a telefon nem lesz jobb vagy rosszabb tőle. Ha por megy egy tok alá akkor hosszútávon összekarcolhatja az is, de ez független az árától.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #136718 üzenetére
Ez most halál komoly kérdés
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
maximilian4 #136707 üzenetére
Magyar szolgáltatónál vásárolt 1+1 év (1 év garancia 1 év szavatosság).
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Joe Swanson #136645 üzenetére
Ott most én se találok feketében, de más gyártó is gyárt ilyeneket Aliexpress-en volt is belőle, csak nem jut eszembe mi volt a neve.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Joe Swanson #136642 üzenetére
Igen.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gigicuci #136633 üzenetére
Ha hivatalos helyen veszed 1 év újraindulós garanciád lesz rá készülék csere esetén, illetve lesz rá még +1 év szavatosság. Ha nem hivatalos helyen veszed, akkor telefon csere esetén marad a régi garanciád, illetve ha 3 hónapnál már kevesebb van, akkor kitolják 3 hónapig, és nincs +1 év szavatosság.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Scrake^;DD #136587 üzenetére
Csak egy fél nap késésben vagy, de azért köszönjük...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Franky2Ster #136585 üzenetére
Hardverapró
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Totheground #136533 üzenetére
Már fent is, aksi sokkal jobban bírja...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
WhiteAngel89 #136243 üzenetére
Sajnos elég soknál jelen van, széria hiba.
-
B-L-A-C-K
titán
1 hete se használom az i6ot fólia nèlkül (használtan de karcmentes kinelzővel vettem), csak zsebben hordtam, semmi kulcs vagy ilyesmi nem ért hozzà, és már van rajta hajazálkrc.
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ATM_automata #136126 üzenetére
Az hogy nálad mennyit fog elmenni passz, de nekem ha használtam is a telefont egy 5S ~1 napot bírt, SE ~2 napot, i6/6S ~1,5 napot.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
ATM_automata #136123 üzenetére
Szia!
Tárhely -> link
Telefonról: 5S még jelenleg is jó telefon, de az neked kell eldöntened mire használod, ha játszol, kell az időtállóbb hardver, kell több üzemidő akkor már inkább SE/6S.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Ricsi.M #136017 üzenetére
Ha nézted már láthattad nem sok a különbség a kijelző "szépsége" között, szebb valamivel de alig észrevehető. A képstabilizátor is csak videóknál van, fotóknál nincs, de szerintem ez is elhanyagolható. Így a szerintem az alapján dönts hogy méretben neked melyik lenne az optimálisabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest