- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
buci30 #58738 üzenetére
Rendszeresen használom a vibert, nem csak üzenetre, telefonálásra is. Skype, messenger szintén fent van a telefonon. Itt a mai napom: KÉP
A játék teljesen külön kategória, és egyértelmű, hogy akkor nem megy ennyit. Ebben használatban böngészés, telefonálás, csevegés volt ma, wifi+3g folyamatosan bekapcsolva.
-
r3dsnake
nagyúr
Létezik olyan szélesebb kialakítású utángyártott dokkoló, amibe belemegy a szifon tokkal is?
-
r3dsnake
nagyúr
Ha egy appnal letiltom a mobilnet hozzaferest, nem lehet kikapcsolni azt a folyton felugro ablakot?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
penell1234 #57581 üzenetére
Nincs.
-
r3dsnake
nagyúr
Mi a linkje annak az oldalnak, ahol ki tudom választani melyik naptárakat szinkronizálja mobilra a google? Az m.google.com/sync alatt nem találtam semmi használhatót.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Hmm... 1.3-as load a procinal zenehallgatas kozben i4-en. Tenyleg latszik, hogy optimalizalnak, 7.0.2-n 3 korul volt az avg load,
elso betan meg 30 kornyeken. (bar meg mindig nincs az iOS6.1.3 1 alatti loadja kozeleben) -
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #56096 üzenetére
De. Nekem i4 van.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #55872 üzenetére
Mit ertesz tarcsazo alatti laggolason? Amikor irod be a szamokat, keson jelennek meg? Mert nalam azonnal.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #55870 üzenetére
Nálam iCloudról visszaállítva (130 app-pal), és jailbreakes szeméttel ilyen.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #55862 üzenetére
"i4-en pl halál lagol"
Tényleg? Ma lőttem ezt a vidit az i4-emről: [link]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #55676 üzenetére
És hogy működik? Amikor rányomok a restore gombra, akkor be tudom pipálni, hogy milyen appok beállításait tartsam meg. Utána újrahúzza teljesen és megmaradnak a bejelölt cuccok? Ha egy appnak megtartottam a beállításait, és telepítem a store-ból, akkor tényleg meglesznek?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
iBackupbot-tal restore-olt már valaki? Szeretnék egy friss iOS-t, de van néhány app aminek ragaszkodok a mentéséhez.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #53764 üzenetére
Nem csak oldbootromos eseteben?
-
r3dsnake
nagyúr
Mondjuk a restartot nem tudom hogyan idézitek elő, mert nekem i4-en egyszer sem sikerült. Pedig vittem tovább a backupom is iCloudról (volt már jailbreak (semi-tethered is), beta, meg minden, iOS 5.1.1 óta viszem a mentésem).
-
r3dsnake
nagyúr
Nem attol fugg mi fut, hogy mi van a multitasking resznel. Ha nincs bekapcsolva a background app refresh, akkor semmi. (kiveve persze, ha a zene vagy voip apit hasznalja valami)
Engem az bosszant, ha mindent bezarok, akkor is porog az usage rendesen. Mi a franc hasznalja? Kb 1 ora alatt fel ora usage megy a szamlaloba, lezart kijelzonel.
-
r3dsnake
nagyúr
Újabb lockscreen bug: [link]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Kicsirics77 #52891 üzenetére
However, the iPhone 4S is a "world phone," supporting both GSM and CDMA networks.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
icecave #52815 üzenetére
Most 2 óra standby, és 1 óra használatot ír, holott csak reggel a kádban olvasgattam pár cikket. Nagyjából a fél órát érezném reálisnak. De majd ma éjszaka nem rakom töltőre, hogy megnézzem mennyi megy bele pár óra alatt. iOS6 alatt asszem fél óra volt egy teljes éjszakára. (Amúgy merülést is jobban érzem iOS7 alatt, mint 6 alatt.)
-
r3dsnake
nagyúr
Én azt vettem észre, hogy iOS7 alatt sokkal többet ír ki használatnál, mint a valós. iOS6 alatt nem volt ilyen problémám. Friss restore volt, ráment a backupom iCloudról, mint ahogy eddig mindig. Újként nem akarom/nem fogom beállítani. Esetleg valami tipp?
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
manchester85 #51086 üzenetére
Control center (és ennek elérése lockscreenről), noti center (szintén), flashlight egy mozdulattal, appokra bontott mobiladatforgalom és ezek korlátozása, eszközhöz+accounthoz rendelt find my iPhone, auto update, background app refresh. Én nem szeretnék iOS6-ot használni többé, mert ezek funkciók mind hiányoznának.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
vadászcsiga #51000 üzenetére
Pedig igaza van. Szart se ér net nélkül egy iPhone.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
roberto211 #50992 üzenetére
Nem igazán értem. Az a problémád, hogy minden működik különösebb macera nélkül? Miért kéne akkor restore?
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
CharlieDrop #50962 üzenetére
iOS7-ben apponként ki tudod kapcsolni a hozzáférést a mobilinternethez, úgyhogy nemigazán értem ez miért probléma.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
rayoliviero #50953 üzenetére
Nem tudsz a filmtekercsbe másolni. Esetleg feltöltöd valahova és onnan lementegeted egyesével.
-
r3dsnake
nagyúr
Megtenné valaki iPhone 4-en 7.0 alatt, hogy feldobja EZT és dob egy screent a device tabról? Kíváncsi lennék másnál a loadra és ram használatra.
Köszi!
-
r3dsnake
nagyúr
Miért 900megás a camera rollom iCloudban, amikor a telefonon 600mega?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest