Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Freddy76

    addikt

    Sziasztok,

    Kérdésem van, hátha van, aki saját tapasztalat alapján tud tanácsot adni...

    Először használtam egy iPhone 3g-t három évig, majd egy 4g-t két évig. Mindkettőt szerettem. Három hónapja a négyes beleesett egy korsó fröccsbe, meghalt, vettem egy iPhone 5-öt. Na, azt az első perctől nem szerettem... Egy nap alatt több lett a karc, mint a négyesen két év alatt, nem szerettem a méretét sem (pedig gond nélkül átértem), és kifejezetten zavart, hogy könnyű. Egy dolog jött be, a gyorsaság...

    Na, ezt a telefon tegnapelőtt sikeresen elhagytam Londonban a metrón (nem itt élek, csak munkaügyben voltam kint). A közlekedési vállalat szerint havonta több száz telefont adnak le, ebből legalább 50-60 iPhone, tehát van esély a megtalálásra (elmondásuk szerint a találástól számított legalább öt nap, míg bekerül a rendszerbe). Kártyát letiltottam, elővettem a régi négyest (amit azóta megcsináltattam), kártyát újra aktiváltattam.

    Mindenben jobban bejön, mint az ötös. Masszív, fogható, kézreesik, nem játéktelefon. Ellenben érezhetően lassabb (de azért lehet vele élni).

    Na most, a fentiek után a kérdés: a 4 és a 4s között mekkora ugrás van sebességben? Továbblépve: ha a négyest szeretem, de hiányzik az ötös sebessége, jó kompromisszum lehet a 4s?

    Ha igen, akkor lehet, hogy bevállalok egy szolgáltatófüggetlent az appstore-ból...

    "Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."

Új hozzászólás Aktív témák