- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
Most látom, hogy a Carmageddon 24óráig ingyenes. Letöltöttem iTunesba, mivel jövő héten lesz meg az iPhoneom, utána fogom tudni telepíteni? Ha letörlöm az appot, az Apple ID-mmel regisztrált Storeba ott lesz?
-
W1
senior tag
válasz
kristee #14785 üzenetére
Több dolgon felb'szták az agyam, már elnézést.
Bementünk apámmal, éppen motorosokat oktatott, szóval sietnünk kellett volna.
Fél órát várunk, mire sórba kerültünk, úgy, hogy utánunk jöttek 3-an, szintén telefont venni, de ők elöbb jöttek.
Mindegy, nem volt abban az üzletben, jövő hétre mondták.
Átmentem egyedül az ISpar-ba, ott sem volt, de azt mondta a csaj, hogyha apám díjcsomagot vált, akkor tudnak szerezni délutánre. (??) Megkérdeztem a kártyát, azt mondták, hogy '99 elötti kártyát cserélnek ingyen, ennél fiatalabb 4050ft, vagy mennyi.Érdekes..
-
W1
senior tag
Holnap megyek az i4-ért T-Mobileba. Hűségidő hosszabbításra vesszük, de nem azzal a kártyával lesz használva, hanem a saját Dominós kártyámmal, még régi Westeles. Így is ingyen cserélik?
Más: Androidra van a Pou nevü játék, iPhonera van valami jó alternatíva?
-
W1
senior tag
Tudom, hogy van helye, de kicsit gyorsabban érdekelne a válasz.
iPhone 3G 16GB, JB, független mennyit ér használtan? -
W1
senior tag
Tudom, hogy van helye, de kicsit gyorsabban érdekelne a válasz.
iPhone 3G 16GB, JB, független mennyit ér használtan? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Szifon 3Gnél az érintő és az LCD egybe van, vagy szétszedhető? Az LCD-t kéne cserélni.És használtan kb mennyit ér patent állapotban?
-
W1
senior tag
válasz
peugeotmate #13876 üzenetére
Igazából a net sem egész nap menne, és wifiről nagyrészben itthon neteznék, itt pedig van töltő.
Az, hogy 2 éves telefon, az egy dolog, használhatóságban számos konkurencia terméknél előrébb helyezkedik el.
Ezt a választ vártam, most biztonsággal fogom megvenni. -
W1
senior tag
Sziasztok!
Jövő héten megyek a T-be az i4-ért.
A következő kérdésem lenne:
Mennyire fogom észrevenni, hogy 2éves telefon pl: netezés, egy kis játék, és haosnló dolgok közben?
Árban jelenleg nem nagyon engedhetek meg 4S-t vagy 5-t, és úgy érzem az 1mag is elég lenne nekem, de mivel nem használtam még hosszabb időn keresztül, így valós tapasztalatok érdekelnének.Illetve az akksi hogy bírja 3G / vagy wifi nettel, intenzív zenehallgatással? Reggeltől estig ki fogja bírni?
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Ha T-nél veszek i4-et, a simkártyámat díjmentesen cserélik a microsim-re? Mennyi idő alatt van kész a kártya? A régi kártyát be kell vinni/le kell adni? -
W1
senior tag
válasz
vadászcsiga #13554 üzenetére
T-Mobileból veszem, mi lesz rajt?
-
W1
senior tag
válasz
Kicsirics77 #13551 üzenetére
Csak néztem az aprón, és mindenki iOS5-el adja, azt hittem már túl "öreg" hozzá.
De akkor megnyugodtam, köszi! -
W1
senior tag
Sziasztok!
Sima iPhone 4-re van iOS 6 támogatás? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Zsír új iPhonehoz adtok tanácsokat? Értem ezalatt pl azt, hogy régebben telefon megvesz, akksi csutra lemerít, majd x órát tölt, és hasonlók. Új iPhonenál ez hogy megy? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Most veszek a jövő héten egy iPhone 4-et, elég ez, mivel neteznék rajta, ügyeimet intézném.És erre szeretném a segítségetek, hogy milyen appokat ajánlotok? Amik kellenek:
Sűrűn frissülő értesítések, email (több fiók), facebook értesítés - üzenet, ebay üzenet - licit és egyéb értesítés, aktuális deviza árfolyamok, banki utalás gyorsan. Ezek közül melyikre van külön app? -
W1
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet, így ide írok.Van egy iPod Nano 3G készülékem, tökéletesen működik/működött, egy hete ráakartam dobni a táskámra ami a padon volt, véletlen a betonra esett, azóta csak világít a kijelző, de nincs kép.
Kijelző csere megoldja a gondot? A másik pedig, hogy bekapcsoláskor 2-t csipog és utána lehet benne indítani a zenét, stb ez minek lehet a hibakódja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb helyet, így ide írok.Van egy iPod Nano 3G készülékem, tökéletesen működik/működött, egy hete ráakartam dobni a táskámra ami a padon volt, véletlen a betonra esett, azóta csak világít a kijelző, de nincs kép.
Kijelző csere megoldja a gondot? A másik pedig, hogy bekapcsoláskor 2-t csipog és utána lehet benne indítani a zenét, stb ez minek lehet a hibakódja?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ilyen lesz a Gothic Remake
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest