- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz
PACSA75 #246646 üzenetére
Az is egy kicsit gáz, hogy vannak akik időt/energiát fektetnek abba hogy lehozzanak egy hírt egy technologiáról / vagy bemutassák azt, összefoglalják, és írjanak róla cikket, és az első kommentelők azok, akiknek ez "nem is kell" .Az úgy a jó ? És akik örülnének neki, azoknak meg reflektálnak, hogy milyen h@lyék, mert "- az meg minek az iPhone-ba ?" Az éremnek két oldala van, ahogy a hsz-eid tartalmának is
-
Szabi®
addikt
válasz
PACSA75 #246635 üzenetére
Kiállni ? Ezek tárgyak, vannak pozitivumaik, és gyenge pontjaik. Ha az ilyen tagokon múlott volna, akkor még 3,5" kijelzőt nyomkodnánk, mert nekik minden jó volt, úgy ahogy
A fejlődésnek örülni kellene, nem ellenezni. Jobban szétolvasol régebbi hírek/cikkek alatt, láthatod, hogy ami megjelent androidon/ios-en, mint újdonság, ezek a figurák ott csápolnak, hogy "ez mekkora feleslegesség". Néha kellene gondolkoni/viszonyítani és legfőképpen nem magunkat arcon köpni. -
Szabi®
addikt
válasz
PACSA75 #245693 üzenetére
Oké
Majd a 13-as széria amikor 500-ba fog kerülni, akkor majd te fogod felsorakoztatni az érveket mellette a 270-290 be kerülő 11Pro-val szembe ......
Mert írni azt tudsz látom, csak olvasni nem ...
Az meg hogy ki görcsöl, amikor neked már 3-an leírták hogy bizony megéri ..... -
Szabi®
addikt
válasz
PACSA75 #245689 üzenetére
Azért voltak gyengébb szériák. Nekem a hámló sima ötös nem jött be (alumíniumig kopott 1 év alatt kb), viszont az 5s baromi jó kis teló volt. A Sima 6 sem volt a szívem csücske, de megvettem, adtam neki egy esélyt. A 6s-t nagyon sokáig használtam. Pl. az X és az XR teljesen kimaradt .
És ugye tetszéstől függetlenül a 11Pro az oled kijelzőjével, és teljesítményével még sokáig támogatott, tehát indokolatlan, hogy miért nem ajánlod, hisz ha az iPhone 13 tegyük fel kamerába alig, és cpu teljesítménybe meg 30-50% al lesz hosszabb a 11Pro-tól mégis majdnem dupla annyiba fog kerülni...Az meg már egy teljesen más kiadású összeg kalkuláció. ...
Az újdonság varázsa több maniókát fog elvinni ... -
Szabi®
addikt
-
Krisz0418
őstag
válasz
PACSA75 #245498 üzenetére
Áhh fater nem váltogat sűrűn, előtte egy mate 10 pro-ja volt 3évig. Szóval nem olyan mint én akinek 1 nagyon max 1,5év egy telefon
Mondjuk nekem eddig minden telómon sima ebay-es fólia és tok volt. Sose volt baj egyikkel sem. Sőt a 11 prohoz tavaly amit rendeltem ebay-es tokot ott rendesen plüss volt a belseje meg minden. Az s20 ultra meg párszor koppant már kijelzővel lefele, igaz azon gyári szilikon van, de nem lett baja
-
válasz
PACSA75 #245459 üzenetére
Visszalépésnek nem igazán nevezném. A nagyobb kijelző mellett még ott a plusz egy kamera meg a jóval nagyobb akku, plusz az acélkeret az alu helyett ( van akinek ez is fontos, nekem sima i11 után pro max van, de mindkettő el elégedett voltam ami az összeszerelési anyagokat illeti).
-
feddel
senior tag
válasz
PACSA75 #245387 üzenetére
De.
De nem szívesen válok meg a telótól x időre. Meg akkor töröljek róla mindent, oké gondolom a biztonsági mentéssel valamennyire (de mennyire?) vissza lehet hozni az eredeti állapotot. Azt sem tudom ilyenkor adnak e másikat, mert nekem nincs tartalék telóm.
Meg hogy itt vidéken hova vigyem... online vettem a telenortól amúgy. -
TomPack
őstag
válasz
PACSA75 #245334 üzenetére
Valóban, akkor megjelenik a Viber és a Gmail.
A legfájóbb, hogy amikor az iPhonon a NAV saját online számlázó programjával állítok ki számlát, nem tudom Gmail-el elküldeni az ügyfélnek. A Mail-t feldobja, (a Vibert akkor sem, mert még az is opció lehetne) de nem arról az email fiókról szeretném küldeni a számlát.
Ezt nem lehet valahogy utólag beállítani?
Eddig jó volt…
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest