- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
keram2009
tag
válasz
feddel #220445 üzenetére
Nekem is ugyanez a problémám van/volt. Bárhonnan vettem üveget jobb felső saroknál elengedte a fólia és levegőbuborékos lett. Igaz nem üveg, de Galaxy s8 on is screenknight fóliám volt és iphonra is van fólia náluk. Én ezt vettem. [link] . Lassan 3 hónapja van, nekem bevált eddig.
-
baloo79
tag
válasz
feddel #219315 üzenetére
Részemről köszi az ötleteket! (Mármint hogy külön mappába a céges, és eü-dolgokat, stb.)
Valami hasonlót gondoltam ki én is.
Már egy ideje tervezek átállni Androidról, és én is rengeteg ilyen "tippes-trükkös" videót néztem már meg. Most már csak attól teszem függővé az iPhone-vásárlást, hogy mit mond a melóhelyem az e-SIM-re.
(Eddig még nem kaptam választ...)
(#219316) szekra
vagy az offline navi szarban hagy a sivatag/város közepén.Valahol Barstow környékén voltál?
-
herdsman12
őstag
válasz
feddel #219315 üzenetére
A Call Recorder végeredményről majd beszámolhatnál, kb másfél éve nem találtam meg a jó megoldást.
(#219317) galuska9
Szerintem rosszul tudod, szinte minden nap sikerül egy-két rögzített beszélgetésbe bonyolódnom.(#219321) stvnppp
Egyszerűen kipróbálható, nem kell internet elérés a Google Maps (offline térkép) útvonal tervezéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest