- Kezünkben a Honor Magic V5
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
iPhone felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Möhe
addikt
Hali.
Nem tudom mi a baja az i5-ömnek , de sokszor random behülyül. Nem érek hozzá a képernyőhöz mégis feugrik a címsávba , vagy fészen hirtelen össze vissza mozog az ablakoknál.
Illetve linkelne nekem valaki egy oldalt ahol le tudom kérni hogy jogosult vagyok-e az aksicserére?
Köszönöm
(Mobilról vagyok) -
Möhe
addikt
Hali.
Egyre több gondom van az iOS7-el i5-ön. 1 hete raktam fel kényszerből és csak szívok.
Konkrétan:
- ha fülessel beszélnék, rendszerint nem hallanak a túloldalt,de én mindent jól hallok (ilyenkor letesz,majd visszahívom "rendesen" )
- hívásfogadásnál a csúszka elhúzása után elszámolok magamban 2-ig aztán szólhatok,mert addig nem hallanak a túloldalt
-ronda a felülete
iOS6-on semmi hasonlót nem tapasztaltam, csak amióta 7-re váltottamrakjam újra a rendszert?
-
Möhe
addikt
A vezérlőközpontban hol lehet ha lehet variálni az ott lévő funkciókat?
-
Möhe
addikt
Üdv.
Az iOS 7.1.2-n a JB-vel "csak" a témákat lehet megváltoztatni iOS6-ra vagy van olyan tweak ami magában a mappanézetet is visszahozza? Gondolok itt arra,hogy egy mappacsoportba belépve nem zoomolva hozza be, hanem félbenyitva mutatja.
-
Möhe
addikt
Üdv.
A legutolsó iOS verzió JB-elhető?
-
Möhe
addikt
Üdv.
Az i5 aksiját mennyire nyírja hogy heti 2-3 nap autós illetve normál hálózati töltővel is napi akár 2x is töltve van a telefon? Cimbinek igen hamar merül mert reggel 2 órát kocsiban navi/zene ,edzés közben rádió aztán meg még 3G is bejátszik estig. Így azt vette észre hogy az utóbbi 3 hónapban mindenhová vinni kell a töltőjét,mert nélküle elvérzik a teló.
i5 JB
vagy csak valami beakadt és az húzza az aksiidőt?
-
Möhe
addikt
Hali.
2 napja nyomtam egy Semi restore-t , ami már a második volt a fél évvel ezelőtti után. De most nincs LTE kapcsolóm, ami eddig megvolt. Sima 3G-m van.
i5, iOS-6.1 JBwattafak?
szerk: a restore oka mindkét esetben ugyan az, fél nap alatt lement az akksi minden előjel nélkül,és a teló hátulja meleg volt.
-
Möhe
addikt
A semi restore fél siker, a JB nem megy de fenn a cydia. Tweakek nem reagálnak , újra húzom a JB-t hátha...
Az akksi most jobb mint tegnap. Év eleje óta nem nyúltam hozzá, azóta stabilan ment minden. -
Möhe
addikt
Nem lehet valahogy csak a JB-t letörölni hogy megmaradjon a 6.1-a telón? Nem igazán akarom azt az iOS7-et sehogysem feltenni,hiába van már JB.
-
Möhe
addikt
Semi restore megvan, de mégis úgy fogy a töltöttség mint előtte. Ebből komplett takarítás lesz. Persze pár hete múlott el 1 éves a telefon.
Ha beviszem T-hez (előfizus még 1 évig) ezt már nem is gariztatják? Illetve jópénzért? -
Möhe
addikt
csak a kérdést felejtettem el
hogyan tudom a telón lévő tartalmat (appokat) rátenni a gépre?
Illetve PC-re dugtam és úgy töltöttem fel az akksit, nem meleg a hátulja és töltés közben sem volt az.
Lehet hogy a töltőm,vagy a hozzá használt 3m-es USB kábel a ludas és ezért zavarta meg az akksit? Ma már nem rakom rá villanyra,hátha ez a gond és így nem merül le 4 óra alatt. -
Möhe
addikt
Most ugranék neki a semirestore-nak,de pár hónapja össze sem dugtam a telefont a géppel, és közben azért újra húztam a win-t is.
De van pár app amit nem szeretnék ha elveszne és szeretném lementeni a gépre ,de ezt nem akarja az itunes.
Jogosultság nyomok ezt adja: including this one, you have authorized one computer out of your available 5 -
Möhe
addikt
az iOS7 JB fake?
Mert ha nem akkor azonnal frissítek 7-re,de csak akkor ha van rá iOS6 skin a cydia-ban
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #63366 üzenetére
Linket dobjál légyszives, kénytelen leszek ma-holnap így használni ,mert nincs hozzá türelmem,sem időm jelenleg.
Szerk:
köszönöm,még mindig meló van, holnap délután lehet nekimegyek ha annyira merül
-
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #63359 üzenetére
Év elejétől vagy nem is tudom mióta van 6.1-re JB azóta nem is fordult elő ilyen. Killbackground (jól írom? ) fenn van ,kinyomtam vele mindent, volt restart, ki is kapcsoltam majd újra vissza,de most is valami húzza az akksit.
-
Möhe
addikt
Sziasztok.
A mai napon elég furán működik az i5 (6.1 JB ). Ahogyan lenni szokott lefekvés előtt töltőre raktam , eddig nincs is baj. De pár órával később már 30%hiányzott úgy hogy 2-3x telefonáltam összesen 10 percet. Semmi más nem volt aktív. Délután 4-re le is merült csontra, pedig máskor ennyi használt után is bőven 60%körül alakul a töltöttség.
Hátha fontos lehet hogy tegnap reggel lefagyott, hívás kezdés/fogadás nem volt, restart után rendben volt már, de aznap még nem volt ilyen intenzív merülés. Hidegben nem volt,sem melegben (az eddigiektől eltérő mértékben) hogy valami hasonló miatt netalán.
MI a tosz baja van ? -
Möhe
addikt
Hali.
Hogy a 'csába van az ,hogy az összes email fióknál hibás a jelszó! Nem berheltem,piszkáltam tsb... Most pár órája vettem észre hogy nem jött email, és amit megnyitottam volna azt sem tudom...
Mi a hiba? -
Möhe
addikt
LTE alatt más is kap nemfogadott hívásról sms-t? Én kénytelen voltam 3g-re átváltani mert másképp elérhetetlen vagyok
-
Möhe
addikt
Tegnap változtattam a hátteren (i5) ,és a LS-en az eddigi óra+időjárás helyett csak az óra van középen. Forecast fenn van. Mit nézek el a beállításoknál?
-
Möhe
addikt
tegnap este ez jött ki miután frissíteni próbáltam a cydia-t : [link]
ma már jó minden,szerver hiba volt?
-
Möhe
addikt
a google crome 25.0.1364.124 -az összeomlós vagy már javítottak rajta?
hetek óta nem frissítettem,pont az összeomlásos cikk miatt -
Möhe
addikt
válasz
r3dsnake #34149 üzenetére
Most karbonról váltottam szálcsiszolt aluminium hatásúra a hátuljára és az oldalára,érzésre még szokni kell.A karbonnak volt egyfajta érdessége amiben magabiztosabban fogtam meg a telefont,de majd ezt is megszokom,de a felrakása nekem macerásabb volt a csiszoltnak,mert ha kicsit is megtört a sarka akkor ott nem volt pardon látni lehetett,egy hátlapot el is baktam így ,meg az alma logovan is küzdöttem.Végül hagytam a gyári vágásban azt is,mert egy fekete karbonosat akartam logonak,de csúnya lett (nem sikerült feltennem rendesen)
-
Möhe
addikt
Appod nem veszik el, a gépen ott van,visszakerül ugyan úgy ahogy most is fenn van ,ha van mentésed, vagy te kézzel visszapakolod amit akarsz.
Kontaktok sem vesznek el,ha halsználod az iCloud-ot,csak a be kell jelölni a kontaktoknál az iCloud szinkront vagy ha máshol van akkor azzal kell.Manuálisan is lementheted (van pár app erre kitalálva) és gépről vagy emali fiókból szintén szinkronizánhatod. -
Möhe
addikt
Akkor maradok ezen,eddig sem hiányzott 6.1.2 (azt sem tudom már mit javítottak rajta)
azé köszi
-
Möhe
addikt
most hogy kijött a 6.1.3 én még 6.1 JB-n vagyok, és stabilan megy gond nélkül
érdemes csinálni 6.1.2 shsh-t?szerk: 6.1-ről van mentés
-
Möhe
addikt
Miért kapcsolja ki az i5(JB) a mobil adatforgalmat? Ma reggeltől csinálja. Bekapcsoltam ,jött email,majd pár percre meglesném azt már megint ki van kapcsolva. Eddig nem művelt ilyent.
-
Möhe
addikt
Egy ideje már **opok a témázással i5-ön.
A téma normál állapotban:
[link]majd amikor megnyitok egy mappát ,akkor viszont az általam még régebben kiválasztott háttérképpel nyílik meg az és átvált arra a nézetre :
winterboard-ban hol kell (ha egyáltalán ott kell) ezt belőni hogy ez ne forduljon elő?
ithemesky-ról sokat leszedtem és mégsem működik rendesen egyik sem,pedig elég nagy 20-70MB témákig próbálkoztam sokfélével
-
Möhe
addikt
válasz
index31 #30622 üzenetére
Ez volt velem is az első JB-el. Beragadt, kifagyott az alkalmazás.Restore,majd csináltam egy backup-ot egy korábbi mentésemből amit kicsit finomítgattam,majd újra mentettem a gépre egyet. Restore újra majd vissza a mentés és JB fel,8 tweak van fenn, nem akad,minden működik gond nélkül,és én is munkás telefonként használom.
i5 - 6.1 -
Möhe
addikt
válasz
rayoliviero #30500 üzenetére
köszi
Lezárt képernyőt csak Home v Power gombbal lehet "aktiválni"?
JB-vel? -
Möhe
addikt
SMS értesítést (iPhoneDelivery) leszedtem Cydia-ból és valami összeakad ,mert nem tudtam megnyitni az üzeneteket,kidobott belőle. Letöröltem, újra jó lett, van erre alternatíva?
-
Möhe
addikt
Van értelme friss JB-s ( még semmi tweak) állapotot menteni? Vagy JB miatt hallott dolog?
-
Möhe
addikt
iTunesban hogyan tudom átnevezni a biztonsági mentéseket? Nem a dátumot hanem saját elnevezést adnék neki.
-
Möhe
addikt
Végre nekifutottam újra a JB-nek.
SBSettings (vele együtt Activator) -el szüttyögtem. Az Activatort magyarosítani akartam (mé ne) itt viszont már volt pár piros és sárga sor is a telepítés során. Vshare is felment ,majd jött ez a kép: [link] [link]
mi a f...? -
Möhe
addikt
6.1 JB semmi tweak, és mégis lefagy az üzenetküldés. restore-t neki?
-
Möhe
addikt
Tegnap felment a JB, activator és ncsettings szintén.Semmit nem bütyköltem ezeken belül csak annyi hogy letöltöttem a telóra de semmit nem rendeltem hozzá. Most viszont sms-t akaok írni de nem tölti be az üzeneteket,megnyitja de vissza is zárja 1mp múlva. Activatort letöröltem ,nincs változás. Wtf?
-
Möhe
addikt
Van olyan JB alatt hogy zárolt képernyőnél nem a normál elhúzással fogadom a hívást hanem "rányomok a fogadás gombra?"
-
Möhe
addikt
Srácok.
A JB melyik FW-vel megy jobban,akadásmentesebben,kevesebb gonddal i5ön? 6.0.2. vagy 6.1-en? -
Möhe
addikt
válasz
vadászcsiga #27974 üzenetére
még 3 napot adok nekik
ha tegnap 80% ma még "csak" 85%, lesz időd bőven arra a vinyóbuherára -
Möhe
addikt
"szedd ki" a hangokat, engem idegesít ha pattog,kattog,csippan bármiféle dolgot művelek rajta mint pölö sms írás
ez volt az első dolog,mikor a kezembe vettem,hogy némítottamaz i4-ed a hangsebességnél is jobban megy
gyerekek ! ha végre valahára kiadják a JB-t előtte mindenképpen kell egy SHSH mentés? 6.0.2-n vagyok még ,6.1-et nem is tervezem feltenni a hallott beszámolók alapján.
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
válasz
Badb0y #27678 üzenetére
Én ahogy látom a dolgot elbújtak azok a bugok rendesen,és a legjobb pillanatban csődöl be az app vagy maga a telefon 6.1 upgrét után.
Nem vagyok LTE területen,nem is szedtem le egyből a frissítést,és látom hogy idő kell ennek a mai epöl gépezetnek hogy működjön is úgy ahogyan az elképzelte Timkuki.Az akksi meg szuverén, nem lehet behatárolni mi alapján merül nálam vagy nálad. Erre ne alapozz.
-
Möhe
addikt
T-mobil topikban nagyobb rá az esélyed
de ha ájfonod van akkor szedjél le pár ingyenes adatszámláló appot ,azzal lesz egy támpontod addig is -
Möhe
addikt
válasz
sirszevenap #27536 üzenetére
Óóóóh
tenkjú
ha hazaérek nyomok a mentést,és nekiülök mókolni
néha azért lessél privátot ,lehet ,hogy kellesz -
Möhe
addikt
válasz
sirszevenap #27533 üzenetére
én is én is
vissza kell olvasnom,tetszik
keress zupermenest
-
Möhe
addikt
válasz
Rolidave007 #27525 üzenetére
Jobb sarokban lap alján USA zászlóra kattintva feldobja a választható országokat,ott válasszad ki a magyart,ennyi.
-
Möhe
addikt
Mivel nem vált át a T-ré a csomagom szerint LTE-re (most éncégem+biznisznet L és ahhoz pont egyel nagyobb kell) így van más értelme feltenni a 6.1-et? Nem is vagyok lakhely szerint LTE lefedettségi körben,de azért a torony itt van tőlem 40KM-re és azért útbaesik a lefedett rész.
Én még várok vele,figyelek
-
Möhe
addikt
T-s céges vagy flottás előfizuval ( nem LTE) működik a kapcsolója? Még ha nem is a lefedett részen van.
-
Möhe
addikt
Látom van 6.1 !
De aki frissített rá kérdezem (LTE lefedettség nélküli helyen) hogy ha már nincs 3G kapcsoló,mennyire eszi az akksit ha netán elmegy a térerő? A sok hálózatkeresés miatt leeshet az üzemidő ez miatt.
köszi -
Möhe
addikt
válasz
szekfizsolt #26685 üzenetére
[link]vagy ez vagy más,még 3 cikk jöhet addig,minden napra 1
Trényoméknál egyből átállnak a régi szifonos előfizuk LTE-sre vagy mi? Nem az Ikon csomagra gondolok,nekem pl éncégem üzleti 10GB nettel.
-
-
Möhe
addikt
válasz
BossBoss #26532 üzenetére
Nekem reggel volt fura "jelenés". Dolog idő van ,de szöszöltem az i5-el. Aku 95% körül de belépek a SYS-activity app-ba memória ürítés miatt ,de épp az akksi jellemzőinél volt még tegnap estéről bezárva és hirtelen felugrott 100%-ra. Lestem nagyot.
Ma nagyon kímélt napja volt, kevés telefon ,játék minimális,email jött -ment ,3ó40perc használat és 21ó készenléttel (reggel 7-től van hálózaton) és 27%-on van. Tegnap 20percel többet használtam, a készenlét a repülő módot nem nézve ugyan az,de este 8kor már 12%-on voltam. -
Möhe
addikt
válasz
BossBoss #26394 üzenetére
jah
de ugye van az icloud,dropbox,mediafire ez kb 12GB szabad hely,de lusta vagyok esténként ezzel bíbelődni
kicsit össze kéne már kapni magamat és feltenni pár dolgot ide-oda
mert csak a gépen vannak meg fontos dolgok
szerk: a net és telefonálás időtartamát számláló appra még mindig kiváncsi vagyok ha létezik olyan
-
Möhe
addikt
[link]
ma reggel vettem le töltőről
pici játék, CSracing, sok 3G, sok telefon használat mellett
reális vagy kéne neki egy restore?olyan app ami számolja a netezés ,telefonálás idejét létezik?
-
Möhe
addikt
Ha hívni akarok valakit akkor ezt csak úgy tudom megtenni hogy a kontaktoknál 1x az egyén, másodszor meg a hívószámra nyomok?
Herótom van már ebből pláne ahol csak 1 számot írtam be! Nem lehet ezt leegyszerűsíteni egyszeri nyomásra? -
Möhe
addikt
válasz
DonThomasino #26184 üzenetére
Elvileg pont ezt javították benne
-
Möhe
addikt
nekem tetszene ha ezt meglépnék....
-
Möhe
addikt
autós töltő kellene,milyen utángyártottat vagy mittomén milyent érdemes nézni?
valami Belkint láttam 4/4S-hez 2-3k körül,az már jó?i5-höz
-
Möhe
addikt
válasz
N4ri87 #25867 üzenetére
Kicsit erélyesebben kell fellépni és már mindjárt más a hangnem a boltban. Ha mégsem,akkor kérd a panaszkönyvet,és hangosan követeld a vezetőt. Ez működni szokott. Én is ezt tenném.
De egyvalami akkor sem fér a fejembe : 2012 október közepén vásároltam az i5-öt, újkorától fogva vibrál a kijelző, ha újra indítom. Tegnap vettem a bátorságot...mi a f...ért vártál vele eddig?
Kifogtál egy rossz darabot,meg paraszt üf.szolgálatost,ne a készüléket okold,belenyúltál sajnos.
-
Möhe
addikt
üzenetek és email törlése "egygombos" megoldással létezik vagy egyesével kell X-elni?
szerk: mindet szeretném az adott fiókból és minden sms-t
-
Möhe
addikt
-
Möhe
addikt
válasz
BollaFeri #23400 üzenetére
a helymeghatározás? vagy a háttérben fut valamelyik navigációs program?
egyszerű a válasz,ha sokat használod legyen nálad töltő
ha nem->kapcsold kiszerk: nekem megy a 3G,a helymeghatározás ( bár itt csak a trafipaxos appoknak van engedélyezve ha megy az app) ,játszom is és reggel 7től aktív a telefonom repülőből egészen este 11ig,nem is aggódom hogy lemerülne,pedig sokat telefonálok és net is megy rajt ha van kis szabadidőm
-
Möhe
addikt
Cib-bank mobilbankját használja valaki? Nekem nem hajlandó belépni,sikertelen azonosítással.
Jelszó és felhasználó stimmel -
Möhe
addikt
válasz
kenny123 #23079 üzenetére
Pár napig hordtam minden kopaszon munkás körülmények között. Munkás nadrág,koszos kéz,stb... Aztán Lucky Labs-os karbon matricát kapott az elejére alap fóliát! Nincs kopás vagy hasonló sérülés, sem tok sem bumper.
A gyártási idő engem is érdekel, szériaszámból ki lehet filózni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest